برای مشاوره و درخواست سریع کارشناس لطفا بر روی شماره های روبرو کلیک نمایید : 9033 8820 - 021 - 7713 6563 - 021

جستجو

کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 چهار در نسخه‌های VXR و GXR با تمام جزئیات

تویوتا لندکروز از شاسی بلندهای بسیار محبوب و مشهور در ایران است که در نسل‌ها و تیپ‌های مختلفی به بازار راه‌یافته است. در این مقاله نسل پنجم لندکروز چهار درب یا سری 200 را مورد بررسی قرار می‌دهیم که هم با پیشرانه 6 سیلندر و هم پیشرانه 8 سیلندر در دو نسخه فیس قدیم و فیس لیفت قابل خریداری است. این خودرو به واسطه توانایی‌های خوب آفرود، دوام بالا و مشخصات فنی و رفاهی مناسب فروش خیلی خوبی داشت و دارد. در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.
0 تومان
i h

 

تویوتالندکروز از شاسی بلندهای بسیار محبوب و مشهور در ایران است که در نسل‌ها و تیپ‌های مختلفی به بازار راه‌یافته است. در این مقاله نسل پنجم لندکروز چهار درب یا سری 200 را مورد بررسی قرار می‌دهیم که هم با پیشرانه 6 سیلندر و هم پیشرانه 8 سیلندر در دو نسخه فیس قدیم و فیس لیفت قابل خریداری است. این خودرو به واسطه توانایی‌های خوب آفرود، دوام بالا و مشخصات فنی و رفاهی مناسب فروش خیلی خوبی داشت و دارد. در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو لندکروز سری 200    در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو  لندکروز سری 200

تویوتا موتور کورپوریشن، شرکت چند ملیتی ژاپنی است که از سال  1935 اولین کارخانه خودروسازی آن شروع به کار کرده‌است و البته در سال 1397 رسما افتتاح شد. این برند بزرگ بیش از سه هزار و ششصد کارمند در کارخانه‌هایش در کشورهای مختلف دارد و اولین خودروساز چین و دومین خودروساز بزرگ جهان محسوب می‌شود. ین برند اولین کمپانی بود که از سال 2012، هر سال به طور متوسط بیش از 10 میلیون دستگاه ماشین تولید می‌کند. کمپانی تویوتا در دنیای خودروهای هیبرید و الکتریکی از همه رقبا جلوتر و پیشتاز این بازار رو به رونق است.

تویوتا لندکروز یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین محصولات تویوتا در کل بازار جهانی می‌باشد و فروش خیلی خوبی را برای این کمپانی رقم زد. این محصول تاریخچه‌ای دراز دارد و از سال‌های دور در سری‌ها، ظاهرها و مشخصات بسیار متفاوتی به دست مشتریان رسیده‌است. شروع تولید این خودرو از آغاز جنگ کره و ورود ایالات متحده آمریکا به این نبرد شروع شد و هدفی نظامی پشت آن بود. نخستین نسل در سال 1951 به دست ارتش آمریکا رسید.

لندکروز سری 200

این که در سال‌های متوالی چه روند و پیشرفتی طی شد طولانیست و از حوصله خارج است. در این مقاله با سری 200 لندکروز آشنا می‌شوید و مشخصات انواع موجود آن در ایران را بررسی خواهیم کرد. این سری از مشهورترین نسل‌های لندکروز است که در بازه‌ای 13 ساله تولید میشد. با آزادی نسبی واردات خودرو به کشور ایران نیز این سری پرتیراژترین لندکروزی بود که به صورت رسمی توسط شرکت ایرتویا به بازار کشورمان وارد شد.

تیپ‌های مختلف در ایران

اولین ورود لندکروز سری 200 در سال 2008 بود که طبق کارشناسی خودرو لندکروز سری 200   نسبت به نسل قبلی یا سری 100 تحولات مثبت و چشم‌گیری داشت. از بین سیستم‌های فنی مختلف عرضه‌شده، ایرتویا دو نمونه GXR و VXR را وارد کرد که در نمونه اول پیشرانه‌ای 4 لیتری و 6 سیلندر و در نمونه دوم پیشرانه‌ای 4.7 لیتری و 8 سیلندر استفاده میشد. امکانات و تجهیزات نسخه 8 سیلندر بهتر و قوی‌تر می‌باشد.

در سال 2012 لندکروز فیس لیفت شد و بهبودهایی در آن شکل گرفت. این سری هم خودروها با دو نمونه GXR وVXR ارائه شدند. تغییرات ظاهری و سطح امکانات رفاهی خیلی شاخص نبود اما ارتقای خوبی در سیستم فنی و عملکرد آن اتفاق افتاد.

متاسفانه با ممنوعیت واردات خودروهای لوکس با پیشرانه حجیم‌تر از 2500 سی سی این خودرو از بازار ایران خداحافظی کرد. البته که بازار خرید و فروش آن بسیار پر رونق است و روز به روز به قیمت نسخه‌های موجود افزوده می‌شود.

 کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در

بررسی ویژگی‌های خودرو  تویوتا لندکروز سری 200  

 

امکانات و تجهیزات خودرو لندکروز سری 200  

با توجه به قیمت بالای تویوتا لندکروز بی‌شک باید امکانات رفاهی آن نیز متنوع باشد. ایرتویا دو نسخه متفاوت را به ایران وارد کرد که علاوه بر سیستم فنی در لیست امکانات نیز متفاوت هستند. مدل‌های VXR نسبت به مدل‌های GXR از امکانات بیشتری همچون کمکی حرکت در شیب، کنترل کشش و پایداری، تعلیق KDSS، کرال کنترل و ایربگ‌های بیشتر، سیستم تهویه مطبوع چهارگانه، 9 اسپیکر، دی وی دی چنجر،  صندلی برقی سرنشین جلو، صندلی‌های تاشو سه تکه و... برخوردار است.

با توجه به محبوبیت و فروش بالای تویوتا، علاوه بر واردات رسمی ایرتویا، از طرق دیگه‌ای نیز واردات این خودرو انجام‌شده است که بیشتر آن‌ها فول آپشن هستند. در جدول امکانات تجهیزات مخصوص این مدل‌ها نیز ذکرشده است اما حین خرید بهتر است لیست امکانات خودرو را به دقت بررسی کنید.

نسخه‌های فیس لیفت اکثر امکاناتشان مشابه نسخه‌های فیس قدیم است و معمولا مواردی که سفارشی بود به صورت استاندارد در آن‌ها وجود دارد. از نظر امنیت نیز نسخه‌های قبلی و کم آپشن 4 ستاره ایمنی و نسخه‌های جدیدتر و فول آپشن 5 ستاره ایمنی را از موسسه استاندارد و ایمنی آسیا کسب کرده‌اند.

در جدول زیر تجهیزات این خودرو را به صورت دسته بندی جهت کارشناسی خودرو لندکروز سری 200   و انواع تیپ‌های آنمشاهده می‌کنید.

 

امکانات رفاهی وآپشن ها

لندکروز  سری 200   GXR

لندکروز  سری 200   VXR

نوع جعبه دنده

5 دنده اتومات با شیفت لاک

5 دنده اتومات با شیفت لاک

سیستم آینه ها

آینه عقب الکتروکرومیک (سفارشی) -  آینه جانبی تاشو با امکان تنظیم برقی – آینه جانبی مجهز به گرم کن

آینه عقب الکتروکرومیک (سفارشی) -  آینه جانبی تاشو با امکان تنظیم برقی – آینه جانبی مجهز به گرم کن

سنسورهای پیش فعال

سنسور جلو و  عقب

سنسور جلو و  عقب

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم ترمز ضد قفل (ABS)  -  سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) -

ریموت استارتر - وینچ جلو و عقب

سیستم ترمز ضد قفل (ABS)  -  سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) -

ریموت استارتر - وینچ جلو و عقب - کنترل ایستایی در سربالایی - کنترل سرعت در سرازیری - کنترل کشش و پایداری - تعلیق KDSS - کرال کنترل

سیستم شیشه ها

شیشه بالا برهای برقی -  شیشه دودی عقب

شیشه بالا برهای برقی -  شیشه دودی عقب

سیستم صوتی

سیستم صوتی مجهز به  6 اسپیکر    – هندزفری - سی‌دی چنجر 6 تایی  -  قابلیت پشتیبانی از  Bluetooth -USB - CD - MP3 - iPod

سیستم صوتی مجهز به  9 اسپیکر    – هندزفری – دی وی دی چنجر 6 تایی  -  قابلیت پشتیبانی از  Bluetooth -USB - CD - MP3 - iPod

سیستم مولتی مدیا

مانیتور 8 اینچی - مانیتور سقفی - (مانیتور عقب: سفارشی) – دوربین عقب – قطب نما (سفارشی)

مانیتور 8 اینچی - مانیتور سقفی - (مانیتور عقب: سفارشی) – دوربین عقب – نمایشگر صفحه کیلومتر - قطب‌نما

کیسه هوا

مجموعا  2 عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری  + ایربگ پرده‌ای و جانبی جلو به صورت سفارشی   

مجموعا  6  عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری  -  ایربگ پرده‌ای و جانبی جلو ب

+ ایربرگ زانویی راننده و زانویی سرنشین کناری و ایربگ جانبی عقب به صورت سفارشی

سیستم تهویه مطبوع

دارای سیستم تهویه مطبوع  اتومات دوگانه - دریچه تهویه عقب

دارای سیستم تهویه مطبوع  اتومات چهارگانه - دریچه تهویه عقب

سیستم روشنایی جلو

چراغ‌های جلو   بای زنون   - دارای   مه شکن جلو   - مجهز به چراغ دید در روز – ارتفاع نور اتومات – چراغ شور

چراغ‌های جلو   بای زنون   - دارای   مه شکن جلو   - مجهز به چراغ دید در روز – ارتفاع نور اتومات – چراغ شور

سیستم روشنایی عقب

چراغ مه شکن  

چراغ مه شکن  

سیستم صندلی‌های جلو

تنظیم 6 حالته برقی صندلی راننده و 4 حالته دستی صندلی سرنشین کناری – گرمکن و سردکن در نسخه‌های فول وارداتی – خروجی 12 ولت – روکش چرمی - اینورتر 220 ولت

تنظیم 6 حالته برقی صندلی راننده و 4 حالته صندلی سرنشین کناری – گرمکن و سردکن در نسخه‌های فول وارداتی – خروجی 12 ولت – روکش چرمی - اینورتر 220 ولت – کول باکس

سیستم صندلی های عقب

تاشو دو تکه - صندلی ردیف سوم -   دارای روکش  چرمی

تاشو  سه تکه - صندلی ردیف سوم -   دارای روکش  چرمی

داشبرد

دارد

دارد

سیستم ترمزها

دارای سیستم ضد قفل و توزیع نیروی ترمز – ترمز کمکی

دارای سیستم ضد قفل و توزیع نیروی ترمز – ترمز کمکی

سیستمهای کمک رانندگی

سنسور  جلو و عقب -   کروز کنترل – رادار نقطه کور در نسخه‌های فول وارداتی – رادار جانبی جلو (سفارشی)

سنسور  جلو و عقب -   کروز کنترل – رادار نقطه کور در نسخه‌های فول وارداتی – رادار جانبی جلو (سفارشی)

سیستم فرمان و هدایت پذیری

نیروی کمکی هیدرولیکی و حساس به سرعت

نیروی کمکی هیدرولیکی و حساس به سرعت

نوع غربیلک

فرمان 4 شاخه مجهز به دکمه‌های کنترلی – دارای روکش چرمی

فرمان 4 شاخه مجهز به دکمه‌های کنترلی  

کروز کنترل

دارد

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

دارای سیستم  ضد سرقت ایمبولایزر  -  دارای قفل مرکزی با ریموت – ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای

دارای سیستم  ضد سرقت ایمبولایزر  -  دارای قفل مرکزی با ریموت – ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای

سیستم سقف

سانروف دارد

سانروف دارد

 امکانات تویوتا لندکروز سری 200

امکانات و شرایط تویوتا لندکروز سری 200  

 

مشخصات فنی این خودرو

بسیاری تویوتا لندکروز سری 200 را با موتور 8 سیلندر می‌شناسند ولی اکثر نسخه‌های موجود مخصوصا نسخه‌های فیس لیفت مجهز به پیشرانه‌های 6 سیلندر هستند. تمامی نسخه‌ها دو دیفرانسیل هستند و پیشرانه‌ای با قدرت بالا نسبت به خیلی از شاسی بلندهای موجود در بازار ایران دارند.

با توجه به کارشناسی خودرو لندکروز سری 200   نمونه‌های   فیس لیفت در سیستم فنی خود بهبودهایی داشته‌اند در نتیجه با حجم و تعداد سیلندر ثابت، قدرت بیشتری را تولید می‌کنند. 8 سیلندرهای فیس جدید در نسخه‌هایی با تعداد محدود با پیشرانه‌ای با حجم  5.7 لیتری هم ممکن است در بازار موجود باشند که قدرتی زیاد تولید می‌کنند و شتاب آن‌ها به چیزی حدود 7 ثانیه می‌رسد.

در رابطه با حداکثر سرعت و شتاب، مقادیر دقیق در جدول موجود است ولی باید خاطر نشان کرد که تویوتا لندکروز وزنی حدود 2.5 تن دارد و این وزن زیاد عاملی برای جلوگیری از شتاب‌گیری سریع است. با این حال در گزارشات تئوری معمولا شتاب چیزی بین 9.5 تا 11 ثانیه گزارش می‌شود که برای این خودرو قابل قبول است البته که ممکن است در عمل شتاب کندتر باشد.

مصرف سوخت تویوتا لندکروز بالاست، در نمونه کم قدرت‌تر مصرف سوخت ترکیبی به 13.4 لیتر در هر 100 کیلومتر و در نمونه پر قدرت به 15.7 لیتر در مسافت مشابه می‌رسد که در هر صورت بالاست. البته با توجه به قدرت بالای موتور و فرآیند آن دور از ذهن نیست.

لندکروز خودرویی بسیار مناسب برای آفرودسواری و طبیعت گردی می‌باشد. بی‌شک اگر خریداران با قیمت بالای آن مشکل نداشته‌باشند به خرید آن علاقه‌مند هستند. این خودرو عملا همه جا رو است و سواری نسبتا نرمی دارد. البته صدای پیشرانه کمی زیاد بوده‌و به داخل کابین نفوذ می‌کند که در طولانی مدت ممکن است آزاردهنده باشد.

در جدول زیر اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تر هر نسخه را مشاهده می‌کنید و می‌توانید راحت‌تر به مقایسه شرایط هر کدام بپردازید.

 

مشخصات فنی

لندکروز 6 سیلندر 2008

لندکروز 8 سیلندر 2008

لندکروز 6 سیلندر 2012  

لندکروز 8 سیلندر 2012  

نوع بدنه

J Segment

J Segment

J Segment

J Segment

حجم موتور

3956 سی سی

4664 سی سی

3956 سی سی

5663 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

بنزین سوز

بنزین سوز

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

موتور جلو

موتور جلو

موتور جلو

تعداد سیلندرها

6

8

6

8

تعداد سوپاپ ها

24

32

242

32

محور محرک

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

آرایش قرار گیری سیلندرها

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

240 اسب بخار در 5200 دور در دقیقه

271 اسب بخار در 5400 دور در دقیقه

284 اسب بخار در 5400 دور در دقیقه

362 اسب بخار در 5600 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی        

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

376 نیوتون متر در 3800 دور در دقیقه

415 نیوتون متر در 3400 دور در دقیقه

445 نیوتون متر در 3400 دور در دقیقه

529 نیوتون متر در 3600 دور در دقیقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

ظرفیت باک

93 لیتر بنزین

138 لیتر بنزین

93 لیتر بنزین

93 لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

اتوماتیک تیپ ترونیک– 5دنده  جلو

اتوماتیک تیپ ترونیک– 5دنده  جلو

اتوماتیک تیپ ترونیک– 5دنده  جلو

اتوماتیک تیپ ترونیک– 6 دنده  جلو

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو  و عقب

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

نوع سیستم تعلیق

مستقل

مستقل

مستقل

مستقل

تعلیق جلو

جناغی دوبل

جناغی دوبل

جناغی دوبل

جناغی دوبل

تعلیق عقب

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

حداکثر سرعت

200 کیلومتر برساعت

200 کیلومتر برساعت

200 کیلومتر برساعت

220 کیلومتر برساعت

شتاب 0 الی 100

11 ثانیه

9.2 ثانیه

9 ثانیه

7 ثانیه

مصرف ترکیبی بنزین

13.4 لیتر در صد کیلومتر

14.5 لیتر در صد کیلومتر

14.4 لیتر در 100 کیلومتر

15.7 لیتر در 100 کیلومتر

استاندارد آلایندگی         

یورو 5

یورو 4

یورو 5

یورو 4

 کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 از نظر فنی

کارشناسی خودر لندکروز سری 200   از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

شاید اگر بدون اینکه لندکروز را بشناسیم درباره آن نظر دهیم، بگوییم که طراحی‌ای قدیمی دارد اما در حال حاضر و مخصوصا در بازار ایران که لندکروز خودرویی شناخته‌شده و محبوب به شمار می‌آید شاید بتوانیم قدیمی بودن طراحی آن را قبول کنیم ولی نمی‌توانیم منکر وقار آن شویم. این خودرو شکلی جعبه‌ای دارد و طراحی برآمده آن و لاستیک‌های قطورش نشان‌دهنده مناسب بودنش برای آفرود سواری می‌باشند.

در نمای جلو دو چراغ بزرگ با گوشه‌های کشیده حضور دارند. میان آن‌ها جلو پنجره‌ای بزرگ و 6 ضلعی قرار می‌گیرد که با قاب و خطوط کرومی تزئین‌شده و لوگوی تویوتا را میان خود جای می‌دهد. سپر طراحی‌ای برآمده دارد. میانش هواکشی مشکی رنگ وجود دارد که روی آن پلاک نصب می‌شود. در اطراف هم دو مه شکن مستطیلی حضور دارند. سایز بزرگ چراغ‌ها و ارتفاع آن‌ها منطقه خوبی برای دید راننده ایجاد می‌کنند. استفاده از خطوط و برجستگی‌ها روی کاپوت و.. جذابیت را بیشتر می‌کند.

نمای جانبی و عقب

در نمای جانب خطی نرم از بالای دستگیره‌ها می‌گذرد و برجستگی‌ای منفی پایین درب‌ها وجود دارد. شیشه‌های بزرگ لندکروز قابی مشکی رنگ دارند. سایز رینگ‌ها طبق کارشناسی خودر لندکروز سری 200   در مدل‌های 2008 تا 2011 هفده اینجی و آلومینیومی است.

در نمای عقب دو چراغ نسبتا بزرگ با شکلی شبیه به ذوزنقه در اطراف به شکل دو تکه حضور دارند. در میان پلاک در بخشی فرورفته قرار می‌گیرد که بالای آن نواری پهن و کرومی وجود دارد و بالاتر لوگوی تویوتا را شاهد هستیم. سپر طراحی‌ای برآمده دارد و در اطراف دو مه شکن عمودی حضور دارند. شیشه عقب سایزی مناسب دارد و بالای آن بخشی به شکل  مجهز به چراغ ترمز است.

فیس لیفت

فیس لیفت اصلی لندکروز سری 200 در سال 2016 انجام شد که دیگر وارداتش به ایران قطع‌شده بود اما در سال 2011 فیس لیفتی جزئی از نظر ظاهری ارائه شد که نسبتا تغییرات اندکی را در آن شاهد هستیم. در این طراحی چراغ‌ها ال ای دی هستند. جلو پنجره طراحی متفاوتی دارد و بیشتر رنگ مشکی آن پیداشده است. در سپر هم به جای مه شکن‌های مستطیلی چسبیده به هواکش، دو مه شکن دایره‌ای در قابی جداگانه در اطراف سپر قرار دارند.

در این نمونه رینگ‌ها یا 18 اینچی هستند و یا از رینگ‌های 20 اینچی لکسوس استفاده‌شده است. آینه‌ها نیز در نمای جانب طراحی شکیل‌تری دارند. در فیس لیفت‌ها پلاک عقب قابی کرومی و نسبتا پهن دارد و نواری کرومی پایین‌درب‌ها کشیده‌شده است.

در جدول زیر اطلاعاتی کلی‌تر در رابطه با طراحی بدنه لندکروز سری 200 را مشاهده می‌کنید.

مشخصات ظاهری

لندکروز سری 200

لندکروز سری 200

نوع بدنه

شاسی بلند بزرگ لوکس

شاسی بلند بزرگ لوکس

نوع شاسی

مستقل

مستقل

نسل (کد اتاق)

نسل پنجم (J200)

نسل پنجم (J200) - فیس لیفت اول

وزن خالص

 2460 کیلوگرم 

 2450 کیلوگرم 

طول

4950میلی متر

4950میلی متر

عرض

1970 میلی متر

1970 میلی متر

ارتفاع

1890 میلی متر

1890 میلی متر

فاصله محورها

2850 میلی متر

2850 میلی متر

تعداد سرنشین

7

7

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

285/65R17

285/60R18

رینگ لکسوسی (سفارشی)

 کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در

خودروی تویوتا لندکروز سری 200

کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در فیس لیفت

طراحی تویوتا لندکروز سری 200 فیس لیفت

 

کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 از نظر طراحی داخلی

لندکروز شاید طراحی لوکس و مدرنی نداشته‌باشد اما فضای آن شما را یاد خودروهای آمریکایی می‌اندازد و جذاب است. معمولا لندکروزها از تریمی مشکی – کرم یا تمام مشکی بهره می‌برند که برای جداسازی بخش‌ها و تزئینات از تریم چوبی در قسمت‌های مختلف مانند فرمان، رودری‌ها، داشبورد، لیور دنده و... استفاده‌شده است.

بخش میانی داشبورد شلوغ و پر دکمه است. در بالاترین قسمت نمایشگری کوچک اطلاعاتی چون ساعت و.. را نشان می‌دهد. پایین‌تر مانتیوری لمسی وجود دارد که اطراف آن دکمه‌های سیستم صوتی و مولتی مدیا تعبیه شدند. در دو طرف دو دریچه‌هایی ذوزنقه‌ای قرار می‌گیرد. در بخش پایین هم سیستم تهویه مطبوع و کلیدهای مربط با تنظیمات آن وجود دارد. کلیه این بخش در قابی مشکی رنگ جای می‌گیرد.

فرمان خودرو 4 شاخه است و در اکثر نسخه‌ها با توجه به کارشناسی خودرو لندکروز سری 200  روکشی چرمی دارد. در میان آن لوگوی تویوتا و روی شاخه‌هایش دکمه‌های کنترلی دیده‌می‌شوند. از بخش‌های فلزی و چوبی مانند برای تزئین استفاده‌شده است. پنل کیلومتر شمار از دایره‌های آنالوگ و نمایشگری نسبتا کوچک جهت نمایش اطلاعات مختلف فنی به راننده تشکیل می‌شود.

اکثر تویوتا لندکروزها به سه ردیف مجهز هستند و به واسطه فاصله محوری بلند لندکروز فضای نسبتا مناسب و جاداری برای سرنشینان مهیا است. صندلی‌ها نیز راحت هستند و در میان صندلی وسط کنسولی بزرگ به چشم می‌خورد که حس و حال آمریکایی را بیشتر خواهد کرد.

 طراحی داخلی خودرو لندکروز سری 200

طراحی داخلی خوردو  لندکروز سری 200

طراحی داخلی خودرو لندکروز سری 200

فضای کابین لندکروز سری 200  

 

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو لندکروز سری 200به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به خوبی با لندکروز سری 200 آشنا شدیم و در ادامه به صورت خلاصه برخی از مزایا و معایب این خودرو را مشاهده می­کنید:

مزایا:

  • قابلیت آفرود
  • کابین جادار و بزرگ
  • موتور پر قدرت
  • شتاب گیری مناسب نسبت به وزن زیاد خودرو
  • امکانات رفاهی متنوع مخصوصا در نمونه‌های VXR

 

معایب :

  • قیمت بالا در بازار خرید و فروش
  • مصرف سوخت زیاد
  • نفوذ صدای پیشرانه به داخل کابین

 

تویوتا لندکروز سری 200 بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیم­گیری کنید. به واسطه قطع واردات خودروهای لوکس خارجی با حجم پیشرانه بالاتر از 2500 سی سی خودروهایی که با همچین قدرتی در بازار موجود بودند بیشتر طرفدار پیدا کردند و به همین واسطه قیمت آن‌ها روز به روز بیشتر شد.

لندکروز از سال 2008 تا 2013 به ایران وارد شد و در حال حاضر اکثر نسخه‌ها حداقل 10 سال کارکرده هستند. نماینده‌های تویوتا معمولا خودروهایی با کیفیت و با استهلاک پایین هستند ولی برای خرید خودرویی با این مقدار کارکرد حتما باید دقت کنید که قسمت‌های مختلف آن سالم باشد و قیمت گذاری آن به درستی صورت گیرد.

لندکروز به واسطه محبوبیت زیاد در ایران از طرق مختلف رسمی و غیر رسمی به بازار رسید و به همین واسطه در نسخه‌های موجود حال حاضر تفاوت‌هایی ممکن است وجود داشته‌باشد و لازم است حین خرید فقط به سال ساخت و تیپ توجه نکنید و با دقت تمام تجهیزات و آپشن‌ها و سلامت آنها را مورد بررسی قرار دهید تا در آینده مشکلی برایتان پیش نیاید.

این خودرو بزرگ و جادار است و برای خانواده‌ها گزینه مناسب و جذابی تلقی می‌شود. از طرفی اگر به طبیعت گردی و آفرود سواری هم علاقه‌مند هستید تویوتا لندکروز می‌تواند همراه خوبی برای شما باشد و در جاده‌های بسیار دشوار هم به خوبی عمل کند. نکته آخر هم اینکه لندکروز در دو نسخه مختلف و تیپ‌های گوناگونی دارد است و قبل از انتخاب بهتر است با تمام آن‌ها و مشخصاتشان آشنا باشید.

 کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در

بهترین کارشناسی خودرو لندکروز سری 200

 

رقیبان خودرو تویوتا لندکروز سری 200

طبق کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 و سایر خودروهای بازار ایران،  خودروهایی مانند لکسوس LX  ، بی ام و X6 50 ، پورشه ماکان و... از رقبای آن به حساب می‌آیند.

لکسوس ال ایکس  در نسخه‌های قدیمی‌تر با لندکروز مقایسه می‌شود. هر دو خودرو متعلق به برند تویوتا هستند و قیمت بالایی دارند. کیفیت رانندگی و هندلینگ هر دو مشابه است. از نظر ظاهری لکسوس برتری دارد و لاکچری‌تر است. کابین آن نیز شسته‌رفته‌تر و جدیدتر است. در اکثر لکسوس‌ها سیستم فنی قوی‌تر است ولی مصرف سوخت نیز معمولا بالاتر می‌باشد. با وجود شرایط بهتر لکسوس، لندکروز به واسطه محبوبیت بیشتر، بازار خرید و فروش بهتری دارد.

بی‌ام‌و X6 50

هندلینگ و کیفیت رانندگی نماینده بی ام و بهتر است و در طراحی ظاهری معمولا جذاب‌تر تلقی می‌شود. طراحی داخلی کابین و آپشن‌های آن برای هر دو خودرو در یک سطح است. کیفیت ساخت لندکروز بهتر است و بازار خرید و فروش آن در این مقایسه هم پر رونق‌تر می‌باشد. سیستم فنی نماینده بی ام و قدرت بیشتری تولید می‌کند و شتاب آن سریع‌تر است. قطعات لندکروز راحت‌تر پیدا می‌شود. در مقایسه با نسخه‌های جی ار ایکس بی ام و لیست متنوع‌تری دارد اما با نسخه‌های وی ار ایکس حدودا هم سطح می‌باشد.

پورشه ماکان

سایز لندکروز بزرگ‌تر است قابلیت مناسب‌تری برای آفرود سواری دارد. پورشه بیشتر خودرویی لوکس است و حس و حال اروپایی‌تر دارد. سیستم فنی پورشه ماکان ضعیف است اما واردات آن به همین واسطه قطع‌نشده. شتاب، حداکثر سرعت و مصرف سوخت در پورشه ماکان بهتر است و امکانات آن نیز لیستی متنوع‌تر دارد. در انتخاب بین این دو هدف شما از خرید خودرو و خواسته‌هایان نقش مهمی دارد.

 

 

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 و ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم.  این خودرو در بازار ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است و چهره‌ای آشنا برای بسیاری از افراد دارد. در حین خرید لازم است حتما با انواع نسخه‌های لندکروز آشنا باشید تا در نهایت نسخه‌ای را برگزینید که هم از نظر امکانات رفاهی و هم سیستم فنی مطابق میلتان باشد و هم در صورت امکان خرید از نظر مالی، سیستم فنی بهتر را انتخاب کنید. در کل اگر خودروی خریداری‌شده سلامتی خوبی داشته‌باشد، می‌تواند همراه بسیار خوبی برای شما در جاده‌ها و.. باشد.

نظر خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
بد
عالی
*
*
*

 

تویوتالندکروز از شاسی بلندهای بسیار محبوب و مشهور در ایران است که در نسل‌ها و تیپ‌های مختلفی به بازار راه‌یافته است. در این مقاله نسل پنجم لندکروز چهار درب یا سری 200 را مورد بررسی قرار می‌دهیم که هم با پیشرانه 6 سیلندر و هم پیشرانه 8 سیلندر در دو نسخه فیس قدیم و فیس لیفت قابل خریداری است. این خودرو به واسطه توانایی‌های خوب آفرود، دوام بالا و مشخصات فنی و رفاهی مناسب فروش خیلی خوبی داشت و دارد. در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو لندکروز سری 200    در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو  لندکروز سری 200

تویوتا موتور کورپوریشن، شرکت چند ملیتی ژاپنی است که از سال  1935 اولین کارخانه خودروسازی آن شروع به کار کرده‌است و البته در سال 1397 رسما افتتاح شد. این برند بزرگ بیش از سه هزار و ششصد کارمند در کارخانه‌هایش در کشورهای مختلف دارد و اولین خودروساز چین و دومین خودروساز بزرگ جهان محسوب می‌شود. ین برند اولین کمپانی بود که از سال 2012، هر سال به طور متوسط بیش از 10 میلیون دستگاه ماشین تولید می‌کند. کمپانی تویوتا در دنیای خودروهای هیبرید و الکتریکی از همه رقبا جلوتر و پیشتاز این بازار رو به رونق است.

تویوتا لندکروز یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین محصولات تویوتا در کل بازار جهانی می‌باشد و فروش خیلی خوبی را برای این کمپانی رقم زد. این محصول تاریخچه‌ای دراز دارد و از سال‌های دور در سری‌ها، ظاهرها و مشخصات بسیار متفاوتی به دست مشتریان رسیده‌است. شروع تولید این خودرو از آغاز جنگ کره و ورود ایالات متحده آمریکا به این نبرد شروع شد و هدفی نظامی پشت آن بود. نخستین نسل در سال 1951 به دست ارتش آمریکا رسید.

لندکروز سری 200

این که در سال‌های متوالی چه روند و پیشرفتی طی شد طولانیست و از حوصله خارج است. در این مقاله با سری 200 لندکروز آشنا می‌شوید و مشخصات انواع موجود آن در ایران را بررسی خواهیم کرد. این سری از مشهورترین نسل‌های لندکروز است که در بازه‌ای 13 ساله تولید میشد. با آزادی نسبی واردات خودرو به کشور ایران نیز این سری پرتیراژترین لندکروزی بود که به صورت رسمی توسط شرکت ایرتویا به بازار کشورمان وارد شد.

تیپ‌های مختلف در ایران

اولین ورود لندکروز سری 200 در سال 2008 بود که طبق کارشناسی خودرو لندکروز سری 200   نسبت به نسل قبلی یا سری 100 تحولات مثبت و چشم‌گیری داشت. از بین سیستم‌های فنی مختلف عرضه‌شده، ایرتویا دو نمونه GXR و VXR را وارد کرد که در نمونه اول پیشرانه‌ای 4 لیتری و 6 سیلندر و در نمونه دوم پیشرانه‌ای 4.7 لیتری و 8 سیلندر استفاده میشد. امکانات و تجهیزات نسخه 8 سیلندر بهتر و قوی‌تر می‌باشد.

در سال 2012 لندکروز فیس لیفت شد و بهبودهایی در آن شکل گرفت. این سری هم خودروها با دو نمونه GXR وVXR ارائه شدند. تغییرات ظاهری و سطح امکانات رفاهی خیلی شاخص نبود اما ارتقای خوبی در سیستم فنی و عملکرد آن اتفاق افتاد.

متاسفانه با ممنوعیت واردات خودروهای لوکس با پیشرانه حجیم‌تر از 2500 سی سی این خودرو از بازار ایران خداحافظی کرد. البته که بازار خرید و فروش آن بسیار پر رونق است و روز به روز به قیمت نسخه‌های موجود افزوده می‌شود.

 کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در

بررسی ویژگی‌های خودرو  تویوتا لندکروز سری 200  

 

امکانات و تجهیزات خودرو لندکروز سری 200  

با توجه به قیمت بالای تویوتا لندکروز بی‌شک باید امکانات رفاهی آن نیز متنوع باشد. ایرتویا دو نسخه متفاوت را به ایران وارد کرد که علاوه بر سیستم فنی در لیست امکانات نیز متفاوت هستند. مدل‌های VXR نسبت به مدل‌های GXR از امکانات بیشتری همچون کمکی حرکت در شیب، کنترل کشش و پایداری، تعلیق KDSS، کرال کنترل و ایربگ‌های بیشتر، سیستم تهویه مطبوع چهارگانه، 9 اسپیکر، دی وی دی چنجر،  صندلی برقی سرنشین جلو، صندلی‌های تاشو سه تکه و... برخوردار است.

با توجه به محبوبیت و فروش بالای تویوتا، علاوه بر واردات رسمی ایرتویا، از طرق دیگه‌ای نیز واردات این خودرو انجام‌شده است که بیشتر آن‌ها فول آپشن هستند. در جدول امکانات تجهیزات مخصوص این مدل‌ها نیز ذکرشده است اما حین خرید بهتر است لیست امکانات خودرو را به دقت بررسی کنید.

نسخه‌های فیس لیفت اکثر امکاناتشان مشابه نسخه‌های فیس قدیم است و معمولا مواردی که سفارشی بود به صورت استاندارد در آن‌ها وجود دارد. از نظر امنیت نیز نسخه‌های قبلی و کم آپشن 4 ستاره ایمنی و نسخه‌های جدیدتر و فول آپشن 5 ستاره ایمنی را از موسسه استاندارد و ایمنی آسیا کسب کرده‌اند.

در جدول زیر تجهیزات این خودرو را به صورت دسته بندی جهت کارشناسی خودرو لندکروز سری 200   و انواع تیپ‌های آنمشاهده می‌کنید.

 

امکانات رفاهی وآپشن ها

لندکروز  سری 200   GXR

لندکروز  سری 200   VXR

نوع جعبه دنده

5 دنده اتومات با شیفت لاک

5 دنده اتومات با شیفت لاک

سیستم آینه ها

آینه عقب الکتروکرومیک (سفارشی) -  آینه جانبی تاشو با امکان تنظیم برقی – آینه جانبی مجهز به گرم کن

آینه عقب الکتروکرومیک (سفارشی) -  آینه جانبی تاشو با امکان تنظیم برقی – آینه جانبی مجهز به گرم کن

سنسورهای پیش فعال

سنسور جلو و  عقب

سنسور جلو و  عقب

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم ترمز ضد قفل (ABS)  -  سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) -

ریموت استارتر - وینچ جلو و عقب

سیستم ترمز ضد قفل (ABS)  -  سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) -

ریموت استارتر - وینچ جلو و عقب - کنترل ایستایی در سربالایی - کنترل سرعت در سرازیری - کنترل کشش و پایداری - تعلیق KDSS - کرال کنترل

سیستم شیشه ها

شیشه بالا برهای برقی -  شیشه دودی عقب

شیشه بالا برهای برقی -  شیشه دودی عقب

سیستم صوتی

سیستم صوتی مجهز به  6 اسپیکر    – هندزفری - سی‌دی چنجر 6 تایی  -  قابلیت پشتیبانی از  Bluetooth -USB - CD - MP3 - iPod

سیستم صوتی مجهز به  9 اسپیکر    – هندزفری – دی وی دی چنجر 6 تایی  -  قابلیت پشتیبانی از  Bluetooth -USB - CD - MP3 - iPod

سیستم مولتی مدیا

مانیتور 8 اینچی - مانیتور سقفی - (مانیتور عقب: سفارشی) – دوربین عقب – قطب نما (سفارشی)

مانیتور 8 اینچی - مانیتور سقفی - (مانیتور عقب: سفارشی) – دوربین عقب – نمایشگر صفحه کیلومتر - قطب‌نما

کیسه هوا

مجموعا  2 عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری  + ایربگ پرده‌ای و جانبی جلو به صورت سفارشی   

مجموعا  6  عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری  -  ایربگ پرده‌ای و جانبی جلو ب

+ ایربرگ زانویی راننده و زانویی سرنشین کناری و ایربگ جانبی عقب به صورت سفارشی

سیستم تهویه مطبوع

دارای سیستم تهویه مطبوع  اتومات دوگانه - دریچه تهویه عقب

دارای سیستم تهویه مطبوع  اتومات چهارگانه - دریچه تهویه عقب

سیستم روشنایی جلو

چراغ‌های جلو   بای زنون   - دارای   مه شکن جلو   - مجهز به چراغ دید در روز – ارتفاع نور اتومات – چراغ شور

چراغ‌های جلو   بای زنون   - دارای   مه شکن جلو   - مجهز به چراغ دید در روز – ارتفاع نور اتومات – چراغ شور

سیستم روشنایی عقب

چراغ مه شکن  

چراغ مه شکن  

سیستم صندلی‌های جلو

تنظیم 6 حالته برقی صندلی راننده و 4 حالته دستی صندلی سرنشین کناری – گرمکن و سردکن در نسخه‌های فول وارداتی – خروجی 12 ولت – روکش چرمی - اینورتر 220 ولت

تنظیم 6 حالته برقی صندلی راننده و 4 حالته صندلی سرنشین کناری – گرمکن و سردکن در نسخه‌های فول وارداتی – خروجی 12 ولت – روکش چرمی - اینورتر 220 ولت – کول باکس

سیستم صندلی های عقب

تاشو دو تکه - صندلی ردیف سوم -   دارای روکش  چرمی

تاشو  سه تکه - صندلی ردیف سوم -   دارای روکش  چرمی

داشبرد

دارد

دارد

سیستم ترمزها

دارای سیستم ضد قفل و توزیع نیروی ترمز – ترمز کمکی

دارای سیستم ضد قفل و توزیع نیروی ترمز – ترمز کمکی

سیستمهای کمک رانندگی

سنسور  جلو و عقب -   کروز کنترل – رادار نقطه کور در نسخه‌های فول وارداتی – رادار جانبی جلو (سفارشی)

سنسور  جلو و عقب -   کروز کنترل – رادار نقطه کور در نسخه‌های فول وارداتی – رادار جانبی جلو (سفارشی)

سیستم فرمان و هدایت پذیری

نیروی کمکی هیدرولیکی و حساس به سرعت

نیروی کمکی هیدرولیکی و حساس به سرعت

نوع غربیلک

فرمان 4 شاخه مجهز به دکمه‌های کنترلی – دارای روکش چرمی

فرمان 4 شاخه مجهز به دکمه‌های کنترلی  

کروز کنترل

دارد

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

دارای سیستم  ضد سرقت ایمبولایزر  -  دارای قفل مرکزی با ریموت – ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای

دارای سیستم  ضد سرقت ایمبولایزر  -  دارای قفل مرکزی با ریموت – ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای

سیستم سقف

سانروف دارد

سانروف دارد

 امکانات تویوتا لندکروز سری 200

امکانات و شرایط تویوتا لندکروز سری 200  

 

مشخصات فنی این خودرو

بسیاری تویوتا لندکروز سری 200 را با موتور 8 سیلندر می‌شناسند ولی اکثر نسخه‌های موجود مخصوصا نسخه‌های فیس لیفت مجهز به پیشرانه‌های 6 سیلندر هستند. تمامی نسخه‌ها دو دیفرانسیل هستند و پیشرانه‌ای با قدرت بالا نسبت به خیلی از شاسی بلندهای موجود در بازار ایران دارند.

با توجه به کارشناسی خودرو لندکروز سری 200   نمونه‌های   فیس لیفت در سیستم فنی خود بهبودهایی داشته‌اند در نتیجه با حجم و تعداد سیلندر ثابت، قدرت بیشتری را تولید می‌کنند. 8 سیلندرهای فیس جدید در نسخه‌هایی با تعداد محدود با پیشرانه‌ای با حجم  5.7 لیتری هم ممکن است در بازار موجود باشند که قدرتی زیاد تولید می‌کنند و شتاب آن‌ها به چیزی حدود 7 ثانیه می‌رسد.

در رابطه با حداکثر سرعت و شتاب، مقادیر دقیق در جدول موجود است ولی باید خاطر نشان کرد که تویوتا لندکروز وزنی حدود 2.5 تن دارد و این وزن زیاد عاملی برای جلوگیری از شتاب‌گیری سریع است. با این حال در گزارشات تئوری معمولا شتاب چیزی بین 9.5 تا 11 ثانیه گزارش می‌شود که برای این خودرو قابل قبول است البته که ممکن است در عمل شتاب کندتر باشد.

مصرف سوخت تویوتا لندکروز بالاست، در نمونه کم قدرت‌تر مصرف سوخت ترکیبی به 13.4 لیتر در هر 100 کیلومتر و در نمونه پر قدرت به 15.7 لیتر در مسافت مشابه می‌رسد که در هر صورت بالاست. البته با توجه به قدرت بالای موتور و فرآیند آن دور از ذهن نیست.

لندکروز خودرویی بسیار مناسب برای آفرودسواری و طبیعت گردی می‌باشد. بی‌شک اگر خریداران با قیمت بالای آن مشکل نداشته‌باشند به خرید آن علاقه‌مند هستند. این خودرو عملا همه جا رو است و سواری نسبتا نرمی دارد. البته صدای پیشرانه کمی زیاد بوده‌و به داخل کابین نفوذ می‌کند که در طولانی مدت ممکن است آزاردهنده باشد.

در جدول زیر اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تر هر نسخه را مشاهده می‌کنید و می‌توانید راحت‌تر به مقایسه شرایط هر کدام بپردازید.

 

مشخصات فنی

لندکروز 6 سیلندر 2008

لندکروز 8 سیلندر 2008

لندکروز 6 سیلندر 2012  

لندکروز 8 سیلندر 2012  

نوع بدنه

J Segment

J Segment

J Segment

J Segment

حجم موتور

3956 سی سی

4664 سی سی

3956 سی سی

5663 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

بنزین سوز

بنزین سوز

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

موتور جلو

موتور جلو

موتور جلو

تعداد سیلندرها

6

8

6

8

تعداد سوپاپ ها

24

32

242

32

محور محرک

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدودکننده لغزش

آرایش قرار گیری سیلندرها

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

240 اسب بخار در 5200 دور در دقیقه

271 اسب بخار در 5400 دور در دقیقه

284 اسب بخار در 5400 دور در دقیقه

362 اسب بخار در 5600 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی        

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

376 نیوتون متر در 3800 دور در دقیقه

415 نیوتون متر در 3400 دور در دقیقه

445 نیوتون متر در 3400 دور در دقیقه

529 نیوتون متر در 3600 دور در دقیقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

ظرفیت باک

93 لیتر بنزین

138 لیتر بنزین

93 لیتر بنزین

93 لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

اتوماتیک تیپ ترونیک– 5دنده  جلو

اتوماتیک تیپ ترونیک– 5دنده  جلو

اتوماتیک تیپ ترونیک– 5دنده  جلو

اتوماتیک تیپ ترونیک– 6 دنده  جلو

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو  و عقب

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

نوع سیستم تعلیق

مستقل

مستقل

مستقل

مستقل

تعلیق جلو

جناغی دوبل

جناغی دوبل

جناغی دوبل

جناغی دوبل

تعلیق عقب

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

اتصال چندگانه ( مولتی لینک )

حداکثر سرعت

200 کیلومتر برساعت

200 کیلومتر برساعت

200 کیلومتر برساعت

220 کیلومتر برساعت

شتاب 0 الی 100

11 ثانیه

9.2 ثانیه

9 ثانیه

7 ثانیه

مصرف ترکیبی بنزین

13.4 لیتر در صد کیلومتر

14.5 لیتر در صد کیلومتر

14.4 لیتر در 100 کیلومتر

15.7 لیتر در 100 کیلومتر

استاندارد آلایندگی         

یورو 5

یورو 4

یورو 5

یورو 4

 کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 از نظر فنی

کارشناسی خودر لندکروز سری 200   از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

شاید اگر بدون اینکه لندکروز را بشناسیم درباره آن نظر دهیم، بگوییم که طراحی‌ای قدیمی دارد اما در حال حاضر و مخصوصا در بازار ایران که لندکروز خودرویی شناخته‌شده و محبوب به شمار می‌آید شاید بتوانیم قدیمی بودن طراحی آن را قبول کنیم ولی نمی‌توانیم منکر وقار آن شویم. این خودرو شکلی جعبه‌ای دارد و طراحی برآمده آن و لاستیک‌های قطورش نشان‌دهنده مناسب بودنش برای آفرود سواری می‌باشند.

در نمای جلو دو چراغ بزرگ با گوشه‌های کشیده حضور دارند. میان آن‌ها جلو پنجره‌ای بزرگ و 6 ضلعی قرار می‌گیرد که با قاب و خطوط کرومی تزئین‌شده و لوگوی تویوتا را میان خود جای می‌دهد. سپر طراحی‌ای برآمده دارد. میانش هواکشی مشکی رنگ وجود دارد که روی آن پلاک نصب می‌شود. در اطراف هم دو مه شکن مستطیلی حضور دارند. سایز بزرگ چراغ‌ها و ارتفاع آن‌ها منطقه خوبی برای دید راننده ایجاد می‌کنند. استفاده از خطوط و برجستگی‌ها روی کاپوت و.. جذابیت را بیشتر می‌کند.

نمای جانبی و عقب

در نمای جانب خطی نرم از بالای دستگیره‌ها می‌گذرد و برجستگی‌ای منفی پایین درب‌ها وجود دارد. شیشه‌های بزرگ لندکروز قابی مشکی رنگ دارند. سایز رینگ‌ها طبق کارشناسی خودر لندکروز سری 200   در مدل‌های 2008 تا 2011 هفده اینجی و آلومینیومی است.

در نمای عقب دو چراغ نسبتا بزرگ با شکلی شبیه به ذوزنقه در اطراف به شکل دو تکه حضور دارند. در میان پلاک در بخشی فرورفته قرار می‌گیرد که بالای آن نواری پهن و کرومی وجود دارد و بالاتر لوگوی تویوتا را شاهد هستیم. سپر طراحی‌ای برآمده دارد و در اطراف دو مه شکن عمودی حضور دارند. شیشه عقب سایزی مناسب دارد و بالای آن بخشی به شکل  مجهز به چراغ ترمز است.

فیس لیفت

فیس لیفت اصلی لندکروز سری 200 در سال 2016 انجام شد که دیگر وارداتش به ایران قطع‌شده بود اما در سال 2011 فیس لیفتی جزئی از نظر ظاهری ارائه شد که نسبتا تغییرات اندکی را در آن شاهد هستیم. در این طراحی چراغ‌ها ال ای دی هستند. جلو پنجره طراحی متفاوتی دارد و بیشتر رنگ مشکی آن پیداشده است. در سپر هم به جای مه شکن‌های مستطیلی چسبیده به هواکش، دو مه شکن دایره‌ای در قابی جداگانه در اطراف سپر قرار دارند.

در این نمونه رینگ‌ها یا 18 اینچی هستند و یا از رینگ‌های 20 اینچی لکسوس استفاده‌شده است. آینه‌ها نیز در نمای جانب طراحی شکیل‌تری دارند. در فیس لیفت‌ها پلاک عقب قابی کرومی و نسبتا پهن دارد و نواری کرومی پایین‌درب‌ها کشیده‌شده است.

در جدول زیر اطلاعاتی کلی‌تر در رابطه با طراحی بدنه لندکروز سری 200 را مشاهده می‌کنید.

مشخصات ظاهری

لندکروز سری 200

لندکروز سری 200

نوع بدنه

شاسی بلند بزرگ لوکس

شاسی بلند بزرگ لوکس

نوع شاسی

مستقل

مستقل

نسل (کد اتاق)

نسل پنجم (J200)

نسل پنجم (J200) - فیس لیفت اول

وزن خالص

 2460 کیلوگرم 

 2450 کیلوگرم 

طول

4950میلی متر

4950میلی متر

عرض

1970 میلی متر

1970 میلی متر

ارتفاع

1890 میلی متر

1890 میلی متر

فاصله محورها

2850 میلی متر

2850 میلی متر

تعداد سرنشین

7

7

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

285/65R17

285/60R18

رینگ لکسوسی (سفارشی)

 کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در

خودروی تویوتا لندکروز سری 200

کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در فیس لیفت

طراحی تویوتا لندکروز سری 200 فیس لیفت

 

کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 از نظر طراحی داخلی

لندکروز شاید طراحی لوکس و مدرنی نداشته‌باشد اما فضای آن شما را یاد خودروهای آمریکایی می‌اندازد و جذاب است. معمولا لندکروزها از تریمی مشکی – کرم یا تمام مشکی بهره می‌برند که برای جداسازی بخش‌ها و تزئینات از تریم چوبی در قسمت‌های مختلف مانند فرمان، رودری‌ها، داشبورد، لیور دنده و... استفاده‌شده است.

بخش میانی داشبورد شلوغ و پر دکمه است. در بالاترین قسمت نمایشگری کوچک اطلاعاتی چون ساعت و.. را نشان می‌دهد. پایین‌تر مانتیوری لمسی وجود دارد که اطراف آن دکمه‌های سیستم صوتی و مولتی مدیا تعبیه شدند. در دو طرف دو دریچه‌هایی ذوزنقه‌ای قرار می‌گیرد. در بخش پایین هم سیستم تهویه مطبوع و کلیدهای مربط با تنظیمات آن وجود دارد. کلیه این بخش در قابی مشکی رنگ جای می‌گیرد.

فرمان خودرو 4 شاخه است و در اکثر نسخه‌ها با توجه به کارشناسی خودرو لندکروز سری 200  روکشی چرمی دارد. در میان آن لوگوی تویوتا و روی شاخه‌هایش دکمه‌های کنترلی دیده‌می‌شوند. از بخش‌های فلزی و چوبی مانند برای تزئین استفاده‌شده است. پنل کیلومتر شمار از دایره‌های آنالوگ و نمایشگری نسبتا کوچک جهت نمایش اطلاعات مختلف فنی به راننده تشکیل می‌شود.

اکثر تویوتا لندکروزها به سه ردیف مجهز هستند و به واسطه فاصله محوری بلند لندکروز فضای نسبتا مناسب و جاداری برای سرنشینان مهیا است. صندلی‌ها نیز راحت هستند و در میان صندلی وسط کنسولی بزرگ به چشم می‌خورد که حس و حال آمریکایی را بیشتر خواهد کرد.

 طراحی داخلی خودرو لندکروز سری 200

طراحی داخلی خوردو  لندکروز سری 200

طراحی داخلی خودرو لندکروز سری 200

فضای کابین لندکروز سری 200  

 

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو لندکروز سری 200به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به خوبی با لندکروز سری 200 آشنا شدیم و در ادامه به صورت خلاصه برخی از مزایا و معایب این خودرو را مشاهده می­کنید:

مزایا:

  • قابلیت آفرود
  • کابین جادار و بزرگ
  • موتور پر قدرت
  • شتاب گیری مناسب نسبت به وزن زیاد خودرو
  • امکانات رفاهی متنوع مخصوصا در نمونه‌های VXR

 

معایب :

  • قیمت بالا در بازار خرید و فروش
  • مصرف سوخت زیاد
  • نفوذ صدای پیشرانه به داخل کابین

 

تویوتا لندکروز سری 200 بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیم­گیری کنید. به واسطه قطع واردات خودروهای لوکس خارجی با حجم پیشرانه بالاتر از 2500 سی سی خودروهایی که با همچین قدرتی در بازار موجود بودند بیشتر طرفدار پیدا کردند و به همین واسطه قیمت آن‌ها روز به روز بیشتر شد.

لندکروز از سال 2008 تا 2013 به ایران وارد شد و در حال حاضر اکثر نسخه‌ها حداقل 10 سال کارکرده هستند. نماینده‌های تویوتا معمولا خودروهایی با کیفیت و با استهلاک پایین هستند ولی برای خرید خودرویی با این مقدار کارکرد حتما باید دقت کنید که قسمت‌های مختلف آن سالم باشد و قیمت گذاری آن به درستی صورت گیرد.

لندکروز به واسطه محبوبیت زیاد در ایران از طرق مختلف رسمی و غیر رسمی به بازار رسید و به همین واسطه در نسخه‌های موجود حال حاضر تفاوت‌هایی ممکن است وجود داشته‌باشد و لازم است حین خرید فقط به سال ساخت و تیپ توجه نکنید و با دقت تمام تجهیزات و آپشن‌ها و سلامت آنها را مورد بررسی قرار دهید تا در آینده مشکلی برایتان پیش نیاید.

این خودرو بزرگ و جادار است و برای خانواده‌ها گزینه مناسب و جذابی تلقی می‌شود. از طرفی اگر به طبیعت گردی و آفرود سواری هم علاقه‌مند هستید تویوتا لندکروز می‌تواند همراه خوبی برای شما باشد و در جاده‌های بسیار دشوار هم به خوبی عمل کند. نکته آخر هم اینکه لندکروز در دو نسخه مختلف و تیپ‌های گوناگونی دارد است و قبل از انتخاب بهتر است با تمام آن‌ها و مشخصاتشان آشنا باشید.

 کارشناسی خودرو  لندکروز سری 200 چهار در

بهترین کارشناسی خودرو لندکروز سری 200

 

رقیبان خودرو تویوتا لندکروز سری 200

طبق کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 و سایر خودروهای بازار ایران،  خودروهایی مانند لکسوس LX  ، بی ام و X6 50 ، پورشه ماکان و... از رقبای آن به حساب می‌آیند.

لکسوس ال ایکس  در نسخه‌های قدیمی‌تر با لندکروز مقایسه می‌شود. هر دو خودرو متعلق به برند تویوتا هستند و قیمت بالایی دارند. کیفیت رانندگی و هندلینگ هر دو مشابه است. از نظر ظاهری لکسوس برتری دارد و لاکچری‌تر است. کابین آن نیز شسته‌رفته‌تر و جدیدتر است. در اکثر لکسوس‌ها سیستم فنی قوی‌تر است ولی مصرف سوخت نیز معمولا بالاتر می‌باشد. با وجود شرایط بهتر لکسوس، لندکروز به واسطه محبوبیت بیشتر، بازار خرید و فروش بهتری دارد.

بی‌ام‌و X6 50

هندلینگ و کیفیت رانندگی نماینده بی ام و بهتر است و در طراحی ظاهری معمولا جذاب‌تر تلقی می‌شود. طراحی داخلی کابین و آپشن‌های آن برای هر دو خودرو در یک سطح است. کیفیت ساخت لندکروز بهتر است و بازار خرید و فروش آن در این مقایسه هم پر رونق‌تر می‌باشد. سیستم فنی نماینده بی ام و قدرت بیشتری تولید می‌کند و شتاب آن سریع‌تر است. قطعات لندکروز راحت‌تر پیدا می‌شود. در مقایسه با نسخه‌های جی ار ایکس بی ام و لیست متنوع‌تری دارد اما با نسخه‌های وی ار ایکس حدودا هم سطح می‌باشد.

پورشه ماکان

سایز لندکروز بزرگ‌تر است قابلیت مناسب‌تری برای آفرود سواری دارد. پورشه بیشتر خودرویی لوکس است و حس و حال اروپایی‌تر دارد. سیستم فنی پورشه ماکان ضعیف است اما واردات آن به همین واسطه قطع‌نشده. شتاب، حداکثر سرعت و مصرف سوخت در پورشه ماکان بهتر است و امکانات آن نیز لیستی متنوع‌تر دارد. در انتخاب بین این دو هدف شما از خرید خودرو و خواسته‌هایان نقش مهمی دارد.

 

 

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو لندکروز سری 200 و ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم.  این خودرو در بازار ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است و چهره‌ای آشنا برای بسیاری از افراد دارد. در حین خرید لازم است حتما با انواع نسخه‌های لندکروز آشنا باشید تا در نهایت نسخه‌ای را برگزینید که هم از نظر امکانات رفاهی و هم سیستم فنی مطابق میلتان باشد و هم در صورت امکان خرید از نظر مالی، سیستم فنی بهتر را انتخاب کنید. در کل اگر خودروی خریداری‌شده سلامتی خوبی داشته‌باشد، می‌تواند همراه بسیار خوبی برای شما در جاده‌ها و.. باشد.

درخواست سریع کارشناس (برای تماس کلیک کنید)