برای مشاوره و درخواست سریع کارشناس لطفا بر روی شماره های روبرو کلیک نمایید : 9033 8820 - 021 - 7713 6563 - 021

جستجو

کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب با تمام جزئیات

میتسوبیشی پاجرو از سری محصولات شاسی بلند و محبوب میتسوبیشی ژاپنی می‌باشد که تا به حال نسل‌های مختلفی از آن به تولیدرسیده است. در این مقاله به نسل چهارم و مدل چهار درب این خودرو می‌پردازیم که از شاسی بلندهای محبوب در بازار ایران، مخصوصا بین آفرود سواران به شمار می‌رفت.
0 تومان
i h

 

میتسوبیشی پاجرو از سری محصولات شاسی بلند و محبوب میتسوبیشی ژاپنی می‌باشد که تا به حال نسل‌های مختلفی از آن به تولیدرسیده است. در این مقاله به نسل چهارم و مدل چهار درب این خودرو می‌پردازیم که از شاسی بلندهای محبوب در بازار ایران، مخصوصا بین آفرود سواران به شمار می‌رفت. در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب  

میتسوبیشی شرکت خوشه‌ای ژاپنی است که در سال 1870 در قالب شرکتی ترابری تاسیس شد و از برندهای معتبر و پرطرفدار ژاپنی در سراسر دنیا می‌باشد. این کمپانی حدودا 150 ساله، علاوه بر صنعت خودروسازی به واسطه شرکت‌های زیرمجموعه‌اش در صنعت‌های مختلفی در حال فعالیت است. در سال 2011، میتسوبیشی ششمین برند بزرگ خودروسازی ژاپنی و یازدهمین غول خودروساز جهان لقب گرفت.

در بازار ایران نیز میتسوبیشی مشابه بسیاری از برندهای ژاپنی اسم و رسم معتبری دارد و از دهه پنجاه تا هشتاد می‌توان آن را معتبرترین برند ژاپنی در ایران نامید. این کمپانی انواع سدان، خودروهای اسپرت و شاسی بلندهای متنوع را در بازار کشورمان به فروش رساند. در اواخر دهه هشتاد البته وقفه‌ای در واردات محصولات این خودروسازی به ایران افتاد.

میتسوبیشی پاجرو چهار درب

معرفی سری محصولات پاجرو در سال 1973 انجام شد اما شروع عرضه آن در بازار به سال 1982 برمی‌گردد. شروع کار این شاسی بلند به واسطه سیاست‌گذاری‌های نادرست خودروسازی، با وجود توانایی بالا و شرایط خوب خیلی ایده آل نبود. اما با گذشت چند سال و فراگیرتر شدن نام پاجرو و شرایط خوب آن این محصول به جایگاهی که شایستگی‌اش را داشت رسید. میتسوبیشی تا اکنون در نسل‌های مختلفی به تولید رسیده‌و هرکدام فیس لیفت‌ها، تیپ بندی و سیستم‌های فنی مختلفی دارند.

در ایران نسل اول به صورت محدود و وارداتی در دهه هفتاد و نسل دوم به صورت مونتاژی (توسط گروه بهمن موتور) در دهه هشتاد به دست مشتریان رسیده‌بود. البته که در حال حاضر به دلیل گذشت سال‌های زیادی از تولید و استفاده آن‌ها تنها تعداد محدودی ازشان در بازار خرید و فروش موجود است. پس از ایجاد وقفه‌ای نسل چهارم این خودرو هم در نسخه‌های مختلف به ایران وارد شد.

پاجرو نسل چهارم بین سال‌های 2006 تا 2014 و در انواع چهار درب و دو درب و اتومات و دنده‌ای وارد شد. انواع چهار درب آن تنها در مدل 6 سیلندر ولی با دو نوع جعبه دنده دستی و اتومات عرضه شدند و تقاضای زیادی برای آن در بازار خرید و فروش وجود دارد. اکثر پاجروهای موجود در ایران از نوع GLX هستند که شامل سطح متوسطی از امکانات رفاهی می‌باشند.

به واسطه شروع واردات پاجرو قبل از سال 2013 و نبود ممنوعیتی برای واردات خودروهای خارجی لوکس با پیشرانه‌های حجیم‌تر از 2500 سی سی، این خودرو به پیشرانه‌ی قدرتمند 3800 سی سی مجهز است و گیربکس آن هم عملکرد خوبی را ارائه می‌کند. واردات پاجرو چهار درب نسل چهار تا سال 2014 در کشورمان ادامه داشت. در ادامه این مطلب به کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب  در بخش‌های مختلفش خواهیم پرداخت.

 کارشناسی خودرو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

بررسی ویژگی‌های خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

امکانات و تجهیزات خودرو میتسوبیشی پاجرو  

میتسوبیشی پاجرو با توجه به سال ساختش از امکانات رفاهی قابل قبولی بهره می‌برد. عمده پاجروهای موجود در ایران از نوع GLX هستند و به امکاناتی همچون سیستم صوتی راکفورد، مانیتور 7 اینچی، نویگیشن، آینه‌های جانبی برقی و مجهز به گرمکن، روکش چرمی صندلی‌ها، صندلی برقی راننده، گرمکن صندلی، ورود و استارت بدون کلید، سانروف، اتولایت، سنسور باران و.... را در اختیار خریداران قرار می‌دهند.

ایمنی پاجرو  

میتسوبیشی پاجرو توسط  مؤسسه EURO NCAP بررسی شد و 4 ستاره ایمنی را از آن دریافت کرد. البته پاجروهای با سال ساخت بالای 2013 از موسسه استاندارد و ایمنی استرالیا موفق به دریافت هر 5 ستاره امنیتی شدند. این ایمنی قابل قبول توسط انواع سیستم‌های کنترل و پایداری، سنسورهای جلو و عقب، کروز کنترل، کمربندهای پیش کشنده، ایربگ‌ها، پشت سری فعال و... تامین می‌شود.

در جدول زیر تجهیزات این خودرو را به صورت دسته بندی جهت کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب مشاهده می‌کنید.

 

امکانات رفاهی وآپشن ها

میتسوبیشی   پاجرو  چهار درب

نوع جعبه دنده

5 سرعته اتوماتیک

سیستم آینه ها

آینه جانبی با امکان  تنظیم برقی و با قابلیت تا شدن -  آینه جانبی مجهز به  گرمکن – آینه راهنمادار

سنسورهای پیش فعال

سنسور جلو و عقب – سنسور نور و باران

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم ترمز ضد قفل (ABS) - سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) –ESP/ESC کنترل پایداری الکتریکی - TCS کنترل کشش - HAC کنترل شروع حرکت در سربالایی

سیستم شیشه ها

شیشه بالابرهای جلو و عقب برقی   - برف پاک کن شیشه عقب

سیستم صوتی

سیستم صوتی راکفورد - مجهز به   4 اسپیکر - قابلیت پشتیبانی از  AUX, Bluetooth, USB, CD/DVD,

سیستم مولتی مدیا

مانیتور رنگی 7 اینچی لمسی  – دارای نویگیشن

کیسه هوا

مجموعا 8 عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری– پرده‌ای – جانبی جلو  

سیستم تهویه مطبوع

دارای سیستم تهویه مطبوع با کنترل  اتومات دوگانه

سیستم روشنایی جلو

چراغ‌های جلو  زنون -  دارای مه شکن  - تنظیم اتومات نور چراغ‌ها (سنسور نور) – چراغ شور

سیستم روشنایی عقب

چراغ‌های  عقب ال ای دی دارای مه شکن

سیستم صندلی‌های جلو

تنظیم 4 حالته برقی صندلی راننده و 4 حالته دستی صندلی سرنشین کناری – دارای روکش چرمی – مجهز به گرمکن

سیستم صندلی های عقب

صندلی‌های ثابت – دارای روکش چرمی – پشت سری فعال  مجهز به ایزوفیکس صندلی کودک

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

دارای سیستم ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD  - ترمز کمکی

سیستمهای کمک رانندگی

سنسور عقب – دارای کروز کنترل   - سیستم ضد لغزش

سیستم فرمان و هدایت پذیری

نیروی کمکی  هیدرولیکی – حساس به سرعت

نوع غربیلک

فرمان چهار شاخه – مجهز به دکمه‌های کنترلی – دارای روکش چرمی – تنظیم دو حالته دستی

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

قفل کودک – قفل مرکزی – سیستم ضد سرقت ایموبلایزر – ورود بدون کلید – ریموت استارتر

سیستم سقف

سانروف دارد

 بررسی شرایط و امکانات میتسوبیشی پاجرو چهار درب

بررسی شرایط و امکانات میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

مشخصات فنی این خودرو

پاجروهای چهار درب نسل چهارم با موتوری 3.8 لیتری و تنفس طبیعی به ایران وارد شدند. همان طور که قبلا هم اشاره کردیم،  به واسطه واردات پاجرو قبل از سال 2013 و  نبود محدودیت‌های اعمال‌شده برای واردات خودروهای خارجی به ایران امکان عرضه این موتور قدرتمند وجود داشت و همین امر عاملی برای افزایش تقاضا و قیمت پاجرو بعد از سال 2013 بود.

این پیشرانه 6 سیلندر قادر به تولید 247 اسب بخار قدرت و حداکثر 329 نیوتون متر گشتاور می‌باشد. این نیروی تولیدی توسط جعبه دنده‌ای اتومات و 5 سرعته  به هر چهار چرخ خودرو منتقل می‌شود.  گیربکس پاجرو از نوع Smart Logic  است و به واسطه وفق دادن با نوع رانندگی عملکرد خیلی خوبی دارد. گفته می‌شود چهار درب‌های دنده‌ای هم به ایران وارد شدند که البته تعداد آن‌ها با توجه به بررسی انجام‌شده بسیار محدود است.

طبق کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب با این سیستم حداکثر سرعت 201 کیلومتر بر ساعت قابل تجربه است. شتاب صفر تا صد هم چیزی حدود 10.8  ثانیه گزارش می‌شود. بیشتر بودن این رقم نسبت به نسخه‌های دو درب به دلیل وزن سنگین‌تر خودرو می‌باشد.  مصرف سوخت مورد نیاز این خودرو  نیز به طور ترکیبی از نسخه‌های دو درب ییشتر و حدود 13.7 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر گزارش می‌شود.

با فناوری MIVEC  استفاده‌شده در موتور این خودرو که از اختراعات نوین میتسوبیشی محسوب می‌شود، راندمان احتراق داخلی افزایش می‌یابد. این سیستم علاوه بر تغییر زمانبندی سوپاپ‌ها می‌تواند لیفت آن‌ها را نیز تغییر دهد و میزان پیشروی آن درون محفظه احتراق را کنترل کند. این سیستم باعث می‌شود گشتاور موتور در دورهای ابتدایی بهتر شود و در دورهای بالا هم قدرت بیشتری تولید شود که در موتورهای عادی CVVT به ندرت مشاهده می‌شود.

تجربه رانندگی

به واسطه دنده کمکی موجود امکان رانندگی در 4 حالت  2H، 4H، 4HLC و 4LLC وجود دارد.  در حالت 4LLC کشش پاجرو فوق‌العاده است و برای آفرودسواری مناسب می‌باشد. سیستم‌های کنترل و پایداری هم در این فرآیند کمک‌کننده هستند. آرایش مولتی لینک در سیستم تعلیق و فنرهای پاجرو به پایداری و چسبندگی بیشتر این شاسی بلند کمک می‌کند. در بروشور پاجرو توانایی عبور از آب این این خودرو نیز 700 میلی‌متر قیدشده که در سطح بهترین‌های بازار است.

 در جدول زیر اطلاعاتی در رابطه با سیستم فنی برای خودروی میتسوبیشی پاجرو چهار درب را مشاهده می‌کنید:

مشخصات فنی

میتسوبیشی پاجرو چهار درب

نوع بدنه

J Segment

حجم موتور

3828 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

تعداد سیلندرها

6

تعداد سوپاپ ها

24

محور محرک

دو دیفرانسیل  

آرایش قرار گیری سیلندرها

خورجینی

حداکثر توان خروجی  

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

245 اسب بخار در 6000 دور بر دقيقه

حداکثر گشتاور خروجی        

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

338 نيوتن متر در 2750 دور بر دقيقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتور

ظرفیت باک

 88  لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

5 سرعته اتوماتیک

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو چهار چرخ محرک

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو 

دیسکی خنک شونده با قطر 333 میلی متری

نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب 

دیسکی خنک شونده با قطر 333 میلی متری

تعلیق جلو

مک فرسون

تعلیق عقب

مستقل

حداکثر سرعت

201 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

10.8 ثانیه

مصرف ترکیبی بنزین

13.7 لیتر در هر صد کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو 4

 کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب از نظر فنی

کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

پاجرو علاوه بر اینکه در بخش فنی خودرویی مستحکم و قابل اعتماد است، این مورد را در ظاهر خودش نیز نشان می‌دهد. با وجود اینکه قریب به 15 سال از واردات آن می‌گذرد ولی هنوز هم چهره‌اش عامه پسند است و خریداران زیادی دارد. بدنه پاجرو به صورت کلی از خطوط صاف تشکیل­شده و حالتی جعبه‌ای دارد و البته کاملاً هم با ذات آفرودی این خودرو همخوانی دارد.  از لحاظ زیبایی معمولا افراد بیشتر به مدل‌های دو درب جذب می‌شود اما نسخه‌های چهار درب هم با طراحی جدیشان بین آفرودسواران طرفداران زیادی دارند.

در نمای جلو دو چراغ هماهنگ با سیستم جعبه‌ای به چشم می‌خورد. در میان چراغ‌ها جلوپنجره‌ای بزرگ و یکسره قرار دارد که لوگوی الماس سه تایی میتسوبیشی را در میانش جای می‌دهد. دو نوار که در اطراف لوگو زاویه دار می‌شوند هم به جنس کرومی جلوپنجره را تزئین می‌کنند. روی سپر هواکشی بزرگ قرار دارد که اطرافش دو بخش مستطیلی مشکی رنگ تعبیه‌شده است. چراغ‌های مه شکن دایره‌ای نیز در اطراف جا گرفتند. خطوط خیلی در طراحی نقش ندارند اما به خوبی آن را تکمیل می‌کنند.

نمای جانبی

در نمای جانبی تنها دو درب   مشاهده می‌شود و شیشه‌های بزرگ دید خوبی را برای سرنشینان به وجود می‌آورد. برجستگی گلگیرهای، ریل بند بالا و  زه میان درب‌ها همگی نشان‌دهنده خودرویی مستحکم و جدی هستند.  رینگ‌های 17 اینچی هم طبق کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب طراحی مناسبی دارند ولی اگر سایزشان بزرگ‌تر بود و فضای اطرافشان را پر می‌کردند جذابیت بیشتر میشد.

نمای عقب

در این نما دو چراغ عمودی و یک تکه در اطراف وجود دارد که یادآورد طراحی تویوتا پرادو است. شیشه عقب بزرگ و عمودی طراحی‌شده و بالای آن اسپویلری به چشم می‌خورد که چراغ سوم ترمز را در خود جای‌داده است. بخش زیادی از نمای عقب به تایر زاپاس اختصاص داده‌شده. خودروهایی مانند پرادو که همچین طراحی‌ای دارند معمولا برای نصب پلاک عقب دچار مشکل هستند. اما در پاجرو روی همین زاپاس بخشی برای پلاک در نظر گرفته‌شده و به این ترتیب نیازی به نصب پلاک در بخش‌های غیر قرینه و غیر منطقی وجود ندارد.

در سپر عقب دیفیوزری سراسری را شاهد هستیم که اطرافش دو عدد مه شکن مربعی وجود دارد و یک سرلوله اگزوز دایره‌ای هم از آن بیرون آمده‌است. نسبت به نماهای دیگر برجستگی و خطوط بیشتری در بخش عقب وجود دارد که تاثیر مثبتی برای زیبایی این شاسی بلند می‌گذارد.

نسخه‌های فیس لیفت پاجرو به ایران راه نیافت اما برخی از آخرین خودروهای واردشده در بعضی جزئیات با مدل‌های اولیه تفاوت دارند.  اولین تفاوت چراغ‌های مه شکن آن‌هاست که این بار همراه با نواری از چراغ‌های دید در روز و به شکل کرومی و پهن در اطراف سپر قرار می‌گیرد. علاوه بر این بخش‌های پهن و مشکی اطراف هواکش به جنس کرومی در می‌آیند. مدل نوار های کرومی و تزئین جلوپنجره نیز متفاوت خواهد بود. همین تغییر اندک هم جذابیت پاجرو را زیاد می‌کند و ظاهری لوکس‌تر به آن می‌بخشد.

در جدول زیر اطلاعاتی کلی‌تر در رابطه با طراحی بدنه میتسوبیشی پاجرو چهار درب را مشاهده می‌کنید:

مشخصات ظاهری

میتسوبیشی پاجرو چهار درب

نوع بدنه

شاسی بلند  

نوع شاسی

یکپارچه

نسل (کد اتاق)

نسل چهارم

وزن خالص

2175 کیلوگرم

طول

4900 میلی متر

عرض

1875 میلی متر

ارتفاع

1900 میلی متر

فاصله محورها

2545 میلی متر

تعداد سرنشین

5

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

265/60R17

  ظاهر خودروی  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

              ظاهر خودروی میتسوبیشی پاجرو چهار درب

طراحی بدنه میتسوبیشی چهار درب

 

طراحی بدنه میتسوبیشی چهار درب

 

کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب از نظر طراحی داخلی

طراحی داخلی میتسوبیشی شاید ساده باشد و خیلی از اشکال هندسی استفاده‌نشده باشد اما طراحی آن کاملا کاربردی است و سعی‌شده راحتی و دسترسی سرنشینان و مخصوصا راننده در اولویت قرار گیرد. علاوه بر این سیستم طراحی کاملا برای یک خودروی آفرود و بیابانی قابل قبول است و استحکام و جدیت در این بخش هم حفظ می‌شود.

کنسول میانی در بالاترین بخشش نمایشگری قرار دارد که موارد مختلفی مانند جهت جغرافیایی، ساعت، تاریخ و.. را نمایش می‌دهد. پایین آن نیز مانیتوری 7 اینچی لمسی برای سیستم مولتی مدیا و سرگرمی جای می‌گیرد. هر دو نمایشگر نورپردازی آبی رنگی دارند که این امر در سایر نورپردازی‌های کابین هم حفظ می‌شود. در اطراف این بخش دو دریچه هوایی مستطیلی عمودی به چشم می‌خورد. سیستم تهویه مطبوع با دکمه‌های مختصرش در بخش پایینی مانیتور قرار دارد.در آخرین بخش هم محفظه‌های درب داری طراحی شدند که طراحی قدیمی و ساده‌ای دارند.

فرمان خودرو چهار شاخه می‌باشد و روی آن لوگوی میتسوبیشی و انواع دکمه‌های کنترلی جای‌گذاری شدند. پنل کیلومترشمار هم از دو بخش دایره‌ای سیلندری و نمایشگری در میانشان جهت نمایش اطلاعات فنی مختلف به راننده تشکیل می‌شود. با توجه به کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب میان صندلی‌ها علاوه بر لیور دنده اصلی یک لیور دنده کمکی هم وجود دارد که حین رانندگی‌های آفرودی برای تنظیم رانندگی و حالات اون کمک‌دهنده است.

صندلی‌های این خودرو راحت هستند و به خوبی بدن سرنشینان را در بر می‌گیرند. فضای کابین به شکلی است که هر 5 سرنشین را به راحتی در خود جای می‌دهد و در سفرهای جاده‌ای خستگی به حداقل می‌رسد. متریال مورد استفاده در کابین هم برای سطح این خودرو قابل قبول است و ماندگاری مناسبی دارد. البته که نگه‌داری صاحبان قبلی هم اهمیت زیادی دارد.

استفاده از تزئینات چوبی یا فلزی در بخش‌های مختلف کابین کمی آن را از سادگی محض خارج‌کرده است. حجم صندوق عقب پاجرو 290 لیتر است و با توجه به ثابت بودن صندلی‌های عقب زیاد نمی‌شود که نسبتا حجم کمی می‌باشد.

طراحی داخلی خوردو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

طراحی داخلی خوردو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به خوبی با میتسوبیشی پاجرو چهار درب آشنا شدیم و در ادامه به صورت خلاصه برخی از مزایا و معایب این خودرو را مشاهده می­کنید:

مزایا:

  • دوام فنی بالا
  • کیفیت ساخت بالا
  • برند معتبر
  • قیمت مناسب نسبت به رقبا
  • ظاهر عامه پسند و کابین راحت و جادار
  • توانایی آفرودسواری فوق العاده
  • ایمنی بالا

معایب :

  • مصرف سوخت بالا
  • امکانات رفاهی محدود نسبت به رقبا
  • قیمت بالای قطعات  و دسترسی سخت به آن­ها
  • بازار دست دوم ضعیف‌تر از رقبا

میتسوبیشی پاجرو چهار درب بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیم­گیری کنید. این شاسی بلند ژاپنی تا سال 2014 به فروش می‌رسید. با توجه به گذشت حدودا 10 ساله از آن تمامی نمونه‌های موجود در بازار کارکرده هستند.

با توجه به کارکرد آفرودی پاجرو احتمال استهلاک آن زیاد است و بهتر است حین خرید به سلامت بخش‌های مختلف توجه زیادی داشته‌باشید و دنبال خودروهایی با کارکرد کمتر باشید که ترجیحا صاحبان قبلی برای طبیعت گردی از آن استفاده نکرده‌باشند. در این زمینه بهتر است از کارشناسی مجرب جهت بررسی سلامت خودرو کمک بگیرید تا در آینده هزینه تعویض قطعات و سرویس‌ها برایتان دردسر نشود. علاوه بر این حین خرید هم ممکن است فروشنده قیمتی بالاتر از ارزش واقعی اعلام کرده‌باشد که با کارشناسی تخصصی به این امر هی پی خواهید برد.

به طور کلی اگر دنبال شاسی بلندی راحت برای سفرهای جاده‌ای و طبیعی خود هستید ولی به معروفیت پرادو و لندکروز خیلی اهمیت نمی‌دهید یا امکان هزینه برای آن‌ها را ندارید، پاجرو از بهترین گزینه‌های شما خواهد بود.

 بهترین کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

بهترین کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

رقیبان خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

در مطلب کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب اگر مقایسه‌ای به موضوع نگاه نکنیم می‌توانی پاجرو را جزو خودروهای محبوب بازار ایران و بازار جهانی بدانیم اما هنگامی که آن را با دو رقیب آفرودی و بزرگ دیگر یعنی تویوتا لندکروز و تویوتا پرادو مقایسه می‌کنیم، بازار خرید و فروشش را بایدحتی کم رونق اعلام کنیم.

با وجود اینکه قیمت پاجرو نسبت به دو خودروی نام‌برده پایین‌تر است و شرایط آن هم مناسب تلقی می‌شود، با این حال به واسطه معروفیت و محبوبیتی که برای آن دو نماینده تویوتا در ایران وجود دارد، افرادی که از نظر مالی مشکلی ندارند اولویتشان خرید این رقبا هستش.

علاوه بر موارد گفته‌شده خودروهای دیگری من جمله میتسوبیشی اوتلندر 2017 و هیوندای سانتافه 2015 هم در لیست رقبای پاجرو قرار دارند. نماینده‌های کره‌ای (سانتافه) معمولا از نظر خدمات پس از فروش وضع مناسبی دارد. علاوه بر این سانتافه هم از خودروهای جاافتاده و معروف در ایران است که هر کس بخواهد شاسی بلندی مدرن و خانوادگی بخرد از اولین گزینه‌هایش سانتافه خواهد بود. البته که قابلیت‌های آفرودی آن به پای پاجرو نمی‌رسد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب و ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم.  این خودرو از شاسی بلندهای محبوب در ایران است که از نظر آفرودی قابلیت‌های فوق العاده‌ای را ارائه می‌کند و در عین حال نسبت به رقبایش قیمت منضفانه‌تری دارد. اگر از نظر تامین قطعات یدکی مشکلی ندارید، با یک بررسی دقیق در بازار پاجرو می‌توانید گزینه‌ای قوی، درخور و ایمن را برای خود برگزینید و با ان به دل طبیعت بزنید.

*
*
*

 

میتسوبیشی پاجرو از سری محصولات شاسی بلند و محبوب میتسوبیشی ژاپنی می‌باشد که تا به حال نسل‌های مختلفی از آن به تولیدرسیده است. در این مقاله به نسل چهارم و مدل چهار درب این خودرو می‌پردازیم که از شاسی بلندهای محبوب در بازار ایران، مخصوصا بین آفرود سواران به شمار می‌رفت. در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب  

میتسوبیشی شرکت خوشه‌ای ژاپنی است که در سال 1870 در قالب شرکتی ترابری تاسیس شد و از برندهای معتبر و پرطرفدار ژاپنی در سراسر دنیا می‌باشد. این کمپانی حدودا 150 ساله، علاوه بر صنعت خودروسازی به واسطه شرکت‌های زیرمجموعه‌اش در صنعت‌های مختلفی در حال فعالیت است. در سال 2011، میتسوبیشی ششمین برند بزرگ خودروسازی ژاپنی و یازدهمین غول خودروساز جهان لقب گرفت.

در بازار ایران نیز میتسوبیشی مشابه بسیاری از برندهای ژاپنی اسم و رسم معتبری دارد و از دهه پنجاه تا هشتاد می‌توان آن را معتبرترین برند ژاپنی در ایران نامید. این کمپانی انواع سدان، خودروهای اسپرت و شاسی بلندهای متنوع را در بازار کشورمان به فروش رساند. در اواخر دهه هشتاد البته وقفه‌ای در واردات محصولات این خودروسازی به ایران افتاد.

میتسوبیشی پاجرو چهار درب

معرفی سری محصولات پاجرو در سال 1973 انجام شد اما شروع عرضه آن در بازار به سال 1982 برمی‌گردد. شروع کار این شاسی بلند به واسطه سیاست‌گذاری‌های نادرست خودروسازی، با وجود توانایی بالا و شرایط خوب خیلی ایده آل نبود. اما با گذشت چند سال و فراگیرتر شدن نام پاجرو و شرایط خوب آن این محصول به جایگاهی که شایستگی‌اش را داشت رسید. میتسوبیشی تا اکنون در نسل‌های مختلفی به تولید رسیده‌و هرکدام فیس لیفت‌ها، تیپ بندی و سیستم‌های فنی مختلفی دارند.

در ایران نسل اول به صورت محدود و وارداتی در دهه هفتاد و نسل دوم به صورت مونتاژی (توسط گروه بهمن موتور) در دهه هشتاد به دست مشتریان رسیده‌بود. البته که در حال حاضر به دلیل گذشت سال‌های زیادی از تولید و استفاده آن‌ها تنها تعداد محدودی ازشان در بازار خرید و فروش موجود است. پس از ایجاد وقفه‌ای نسل چهارم این خودرو هم در نسخه‌های مختلف به ایران وارد شد.

پاجرو نسل چهارم بین سال‌های 2006 تا 2014 و در انواع چهار درب و دو درب و اتومات و دنده‌ای وارد شد. انواع چهار درب آن تنها در مدل 6 سیلندر ولی با دو نوع جعبه دنده دستی و اتومات عرضه شدند و تقاضای زیادی برای آن در بازار خرید و فروش وجود دارد. اکثر پاجروهای موجود در ایران از نوع GLX هستند که شامل سطح متوسطی از امکانات رفاهی می‌باشند.

به واسطه شروع واردات پاجرو قبل از سال 2013 و نبود ممنوعیتی برای واردات خودروهای خارجی لوکس با پیشرانه‌های حجیم‌تر از 2500 سی سی، این خودرو به پیشرانه‌ی قدرتمند 3800 سی سی مجهز است و گیربکس آن هم عملکرد خوبی را ارائه می‌کند. واردات پاجرو چهار درب نسل چهار تا سال 2014 در کشورمان ادامه داشت. در ادامه این مطلب به کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب  در بخش‌های مختلفش خواهیم پرداخت.

 کارشناسی خودرو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

بررسی ویژگی‌های خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

امکانات و تجهیزات خودرو میتسوبیشی پاجرو  

میتسوبیشی پاجرو با توجه به سال ساختش از امکانات رفاهی قابل قبولی بهره می‌برد. عمده پاجروهای موجود در ایران از نوع GLX هستند و به امکاناتی همچون سیستم صوتی راکفورد، مانیتور 7 اینچی، نویگیشن، آینه‌های جانبی برقی و مجهز به گرمکن، روکش چرمی صندلی‌ها، صندلی برقی راننده، گرمکن صندلی، ورود و استارت بدون کلید، سانروف، اتولایت، سنسور باران و.... را در اختیار خریداران قرار می‌دهند.

ایمنی پاجرو  

میتسوبیشی پاجرو توسط  مؤسسه EURO NCAP بررسی شد و 4 ستاره ایمنی را از آن دریافت کرد. البته پاجروهای با سال ساخت بالای 2013 از موسسه استاندارد و ایمنی استرالیا موفق به دریافت هر 5 ستاره امنیتی شدند. این ایمنی قابل قبول توسط انواع سیستم‌های کنترل و پایداری، سنسورهای جلو و عقب، کروز کنترل، کمربندهای پیش کشنده، ایربگ‌ها، پشت سری فعال و... تامین می‌شود.

در جدول زیر تجهیزات این خودرو را به صورت دسته بندی جهت کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب مشاهده می‌کنید.

 

امکانات رفاهی وآپشن ها

میتسوبیشی   پاجرو  چهار درب

نوع جعبه دنده

5 سرعته اتوماتیک

سیستم آینه ها

آینه جانبی با امکان  تنظیم برقی و با قابلیت تا شدن -  آینه جانبی مجهز به  گرمکن – آینه راهنمادار

سنسورهای پیش فعال

سنسور جلو و عقب – سنسور نور و باران

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم ترمز ضد قفل (ABS) - سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) –ESP/ESC کنترل پایداری الکتریکی - TCS کنترل کشش - HAC کنترل شروع حرکت در سربالایی

سیستم شیشه ها

شیشه بالابرهای جلو و عقب برقی   - برف پاک کن شیشه عقب

سیستم صوتی

سیستم صوتی راکفورد - مجهز به   4 اسپیکر - قابلیت پشتیبانی از  AUX, Bluetooth, USB, CD/DVD,

سیستم مولتی مدیا

مانیتور رنگی 7 اینچی لمسی  – دارای نویگیشن

کیسه هوا

مجموعا 8 عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری– پرده‌ای – جانبی جلو  

سیستم تهویه مطبوع

دارای سیستم تهویه مطبوع با کنترل  اتومات دوگانه

سیستم روشنایی جلو

چراغ‌های جلو  زنون -  دارای مه شکن  - تنظیم اتومات نور چراغ‌ها (سنسور نور) – چراغ شور

سیستم روشنایی عقب

چراغ‌های  عقب ال ای دی دارای مه شکن

سیستم صندلی‌های جلو

تنظیم 4 حالته برقی صندلی راننده و 4 حالته دستی صندلی سرنشین کناری – دارای روکش چرمی – مجهز به گرمکن

سیستم صندلی های عقب

صندلی‌های ثابت – دارای روکش چرمی – پشت سری فعال  مجهز به ایزوفیکس صندلی کودک

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

دارای سیستم ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD  - ترمز کمکی

سیستمهای کمک رانندگی

سنسور عقب – دارای کروز کنترل   - سیستم ضد لغزش

سیستم فرمان و هدایت پذیری

نیروی کمکی  هیدرولیکی – حساس به سرعت

نوع غربیلک

فرمان چهار شاخه – مجهز به دکمه‌های کنترلی – دارای روکش چرمی – تنظیم دو حالته دستی

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

قفل کودک – قفل مرکزی – سیستم ضد سرقت ایموبلایزر – ورود بدون کلید – ریموت استارتر

سیستم سقف

سانروف دارد

 بررسی شرایط و امکانات میتسوبیشی پاجرو چهار درب

بررسی شرایط و امکانات میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

مشخصات فنی این خودرو

پاجروهای چهار درب نسل چهارم با موتوری 3.8 لیتری و تنفس طبیعی به ایران وارد شدند. همان طور که قبلا هم اشاره کردیم،  به واسطه واردات پاجرو قبل از سال 2013 و  نبود محدودیت‌های اعمال‌شده برای واردات خودروهای خارجی به ایران امکان عرضه این موتور قدرتمند وجود داشت و همین امر عاملی برای افزایش تقاضا و قیمت پاجرو بعد از سال 2013 بود.

این پیشرانه 6 سیلندر قادر به تولید 247 اسب بخار قدرت و حداکثر 329 نیوتون متر گشتاور می‌باشد. این نیروی تولیدی توسط جعبه دنده‌ای اتومات و 5 سرعته  به هر چهار چرخ خودرو منتقل می‌شود.  گیربکس پاجرو از نوع Smart Logic  است و به واسطه وفق دادن با نوع رانندگی عملکرد خیلی خوبی دارد. گفته می‌شود چهار درب‌های دنده‌ای هم به ایران وارد شدند که البته تعداد آن‌ها با توجه به بررسی انجام‌شده بسیار محدود است.

طبق کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب با این سیستم حداکثر سرعت 201 کیلومتر بر ساعت قابل تجربه است. شتاب صفر تا صد هم چیزی حدود 10.8  ثانیه گزارش می‌شود. بیشتر بودن این رقم نسبت به نسخه‌های دو درب به دلیل وزن سنگین‌تر خودرو می‌باشد.  مصرف سوخت مورد نیاز این خودرو  نیز به طور ترکیبی از نسخه‌های دو درب ییشتر و حدود 13.7 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر گزارش می‌شود.

با فناوری MIVEC  استفاده‌شده در موتور این خودرو که از اختراعات نوین میتسوبیشی محسوب می‌شود، راندمان احتراق داخلی افزایش می‌یابد. این سیستم علاوه بر تغییر زمانبندی سوپاپ‌ها می‌تواند لیفت آن‌ها را نیز تغییر دهد و میزان پیشروی آن درون محفظه احتراق را کنترل کند. این سیستم باعث می‌شود گشتاور موتور در دورهای ابتدایی بهتر شود و در دورهای بالا هم قدرت بیشتری تولید شود که در موتورهای عادی CVVT به ندرت مشاهده می‌شود.

تجربه رانندگی

به واسطه دنده کمکی موجود امکان رانندگی در 4 حالت  2H، 4H، 4HLC و 4LLC وجود دارد.  در حالت 4LLC کشش پاجرو فوق‌العاده است و برای آفرودسواری مناسب می‌باشد. سیستم‌های کنترل و پایداری هم در این فرآیند کمک‌کننده هستند. آرایش مولتی لینک در سیستم تعلیق و فنرهای پاجرو به پایداری و چسبندگی بیشتر این شاسی بلند کمک می‌کند. در بروشور پاجرو توانایی عبور از آب این این خودرو نیز 700 میلی‌متر قیدشده که در سطح بهترین‌های بازار است.

 در جدول زیر اطلاعاتی در رابطه با سیستم فنی برای خودروی میتسوبیشی پاجرو چهار درب را مشاهده می‌کنید:

مشخصات فنی

میتسوبیشی پاجرو چهار درب

نوع بدنه

J Segment

حجم موتور

3828 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

تعداد سیلندرها

6

تعداد سوپاپ ها

24

محور محرک

دو دیفرانسیل  

آرایش قرار گیری سیلندرها

خورجینی

حداکثر توان خروجی  

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

245 اسب بخار در 6000 دور بر دقيقه

حداکثر گشتاور خروجی        

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

338 نيوتن متر در 2750 دور بر دقيقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتور

ظرفیت باک

 88  لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

5 سرعته اتوماتیک

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو چهار چرخ محرک

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو 

دیسکی خنک شونده با قطر 333 میلی متری

نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب 

دیسکی خنک شونده با قطر 333 میلی متری

تعلیق جلو

مک فرسون

تعلیق عقب

مستقل

حداکثر سرعت

201 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

10.8 ثانیه

مصرف ترکیبی بنزین

13.7 لیتر در هر صد کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو 4

 کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب از نظر فنی

کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

پاجرو علاوه بر اینکه در بخش فنی خودرویی مستحکم و قابل اعتماد است، این مورد را در ظاهر خودش نیز نشان می‌دهد. با وجود اینکه قریب به 15 سال از واردات آن می‌گذرد ولی هنوز هم چهره‌اش عامه پسند است و خریداران زیادی دارد. بدنه پاجرو به صورت کلی از خطوط صاف تشکیل­شده و حالتی جعبه‌ای دارد و البته کاملاً هم با ذات آفرودی این خودرو همخوانی دارد.  از لحاظ زیبایی معمولا افراد بیشتر به مدل‌های دو درب جذب می‌شود اما نسخه‌های چهار درب هم با طراحی جدیشان بین آفرودسواران طرفداران زیادی دارند.

در نمای جلو دو چراغ هماهنگ با سیستم جعبه‌ای به چشم می‌خورد. در میان چراغ‌ها جلوپنجره‌ای بزرگ و یکسره قرار دارد که لوگوی الماس سه تایی میتسوبیشی را در میانش جای می‌دهد. دو نوار که در اطراف لوگو زاویه دار می‌شوند هم به جنس کرومی جلوپنجره را تزئین می‌کنند. روی سپر هواکشی بزرگ قرار دارد که اطرافش دو بخش مستطیلی مشکی رنگ تعبیه‌شده است. چراغ‌های مه شکن دایره‌ای نیز در اطراف جا گرفتند. خطوط خیلی در طراحی نقش ندارند اما به خوبی آن را تکمیل می‌کنند.

نمای جانبی

در نمای جانبی تنها دو درب   مشاهده می‌شود و شیشه‌های بزرگ دید خوبی را برای سرنشینان به وجود می‌آورد. برجستگی گلگیرهای، ریل بند بالا و  زه میان درب‌ها همگی نشان‌دهنده خودرویی مستحکم و جدی هستند.  رینگ‌های 17 اینچی هم طبق کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب طراحی مناسبی دارند ولی اگر سایزشان بزرگ‌تر بود و فضای اطرافشان را پر می‌کردند جذابیت بیشتر میشد.

نمای عقب

در این نما دو چراغ عمودی و یک تکه در اطراف وجود دارد که یادآورد طراحی تویوتا پرادو است. شیشه عقب بزرگ و عمودی طراحی‌شده و بالای آن اسپویلری به چشم می‌خورد که چراغ سوم ترمز را در خود جای‌داده است. بخش زیادی از نمای عقب به تایر زاپاس اختصاص داده‌شده. خودروهایی مانند پرادو که همچین طراحی‌ای دارند معمولا برای نصب پلاک عقب دچار مشکل هستند. اما در پاجرو روی همین زاپاس بخشی برای پلاک در نظر گرفته‌شده و به این ترتیب نیازی به نصب پلاک در بخش‌های غیر قرینه و غیر منطقی وجود ندارد.

در سپر عقب دیفیوزری سراسری را شاهد هستیم که اطرافش دو عدد مه شکن مربعی وجود دارد و یک سرلوله اگزوز دایره‌ای هم از آن بیرون آمده‌است. نسبت به نماهای دیگر برجستگی و خطوط بیشتری در بخش عقب وجود دارد که تاثیر مثبتی برای زیبایی این شاسی بلند می‌گذارد.

نسخه‌های فیس لیفت پاجرو به ایران راه نیافت اما برخی از آخرین خودروهای واردشده در بعضی جزئیات با مدل‌های اولیه تفاوت دارند.  اولین تفاوت چراغ‌های مه شکن آن‌هاست که این بار همراه با نواری از چراغ‌های دید در روز و به شکل کرومی و پهن در اطراف سپر قرار می‌گیرد. علاوه بر این بخش‌های پهن و مشکی اطراف هواکش به جنس کرومی در می‌آیند. مدل نوار های کرومی و تزئین جلوپنجره نیز متفاوت خواهد بود. همین تغییر اندک هم جذابیت پاجرو را زیاد می‌کند و ظاهری لوکس‌تر به آن می‌بخشد.

در جدول زیر اطلاعاتی کلی‌تر در رابطه با طراحی بدنه میتسوبیشی پاجرو چهار درب را مشاهده می‌کنید:

مشخصات ظاهری

میتسوبیشی پاجرو چهار درب

نوع بدنه

شاسی بلند  

نوع شاسی

یکپارچه

نسل (کد اتاق)

نسل چهارم

وزن خالص

2175 کیلوگرم

طول

4900 میلی متر

عرض

1875 میلی متر

ارتفاع

1900 میلی متر

فاصله محورها

2545 میلی متر

تعداد سرنشین

5

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

265/60R17

  ظاهر خودروی  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

              ظاهر خودروی میتسوبیشی پاجرو چهار درب

طراحی بدنه میتسوبیشی چهار درب

 

طراحی بدنه میتسوبیشی چهار درب

 

کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب از نظر طراحی داخلی

طراحی داخلی میتسوبیشی شاید ساده باشد و خیلی از اشکال هندسی استفاده‌نشده باشد اما طراحی آن کاملا کاربردی است و سعی‌شده راحتی و دسترسی سرنشینان و مخصوصا راننده در اولویت قرار گیرد. علاوه بر این سیستم طراحی کاملا برای یک خودروی آفرود و بیابانی قابل قبول است و استحکام و جدیت در این بخش هم حفظ می‌شود.

کنسول میانی در بالاترین بخشش نمایشگری قرار دارد که موارد مختلفی مانند جهت جغرافیایی، ساعت، تاریخ و.. را نمایش می‌دهد. پایین آن نیز مانیتوری 7 اینچی لمسی برای سیستم مولتی مدیا و سرگرمی جای می‌گیرد. هر دو نمایشگر نورپردازی آبی رنگی دارند که این امر در سایر نورپردازی‌های کابین هم حفظ می‌شود. در اطراف این بخش دو دریچه هوایی مستطیلی عمودی به چشم می‌خورد. سیستم تهویه مطبوع با دکمه‌های مختصرش در بخش پایینی مانیتور قرار دارد.در آخرین بخش هم محفظه‌های درب داری طراحی شدند که طراحی قدیمی و ساده‌ای دارند.

فرمان خودرو چهار شاخه می‌باشد و روی آن لوگوی میتسوبیشی و انواع دکمه‌های کنترلی جای‌گذاری شدند. پنل کیلومترشمار هم از دو بخش دایره‌ای سیلندری و نمایشگری در میانشان جهت نمایش اطلاعات فنی مختلف به راننده تشکیل می‌شود. با توجه به کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب میان صندلی‌ها علاوه بر لیور دنده اصلی یک لیور دنده کمکی هم وجود دارد که حین رانندگی‌های آفرودی برای تنظیم رانندگی و حالات اون کمک‌دهنده است.

صندلی‌های این خودرو راحت هستند و به خوبی بدن سرنشینان را در بر می‌گیرند. فضای کابین به شکلی است که هر 5 سرنشین را به راحتی در خود جای می‌دهد و در سفرهای جاده‌ای خستگی به حداقل می‌رسد. متریال مورد استفاده در کابین هم برای سطح این خودرو قابل قبول است و ماندگاری مناسبی دارد. البته که نگه‌داری صاحبان قبلی هم اهمیت زیادی دارد.

استفاده از تزئینات چوبی یا فلزی در بخش‌های مختلف کابین کمی آن را از سادگی محض خارج‌کرده است. حجم صندوق عقب پاجرو 290 لیتر است و با توجه به ثابت بودن صندلی‌های عقب زیاد نمی‌شود که نسبتا حجم کمی می‌باشد.

طراحی داخلی خوردو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

طراحی داخلی خوردو  میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به خوبی با میتسوبیشی پاجرو چهار درب آشنا شدیم و در ادامه به صورت خلاصه برخی از مزایا و معایب این خودرو را مشاهده می­کنید:

مزایا:

  • دوام فنی بالا
  • کیفیت ساخت بالا
  • برند معتبر
  • قیمت مناسب نسبت به رقبا
  • ظاهر عامه پسند و کابین راحت و جادار
  • توانایی آفرودسواری فوق العاده
  • ایمنی بالا

معایب :

  • مصرف سوخت بالا
  • امکانات رفاهی محدود نسبت به رقبا
  • قیمت بالای قطعات  و دسترسی سخت به آن­ها
  • بازار دست دوم ضعیف‌تر از رقبا

میتسوبیشی پاجرو چهار درب بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیم­گیری کنید. این شاسی بلند ژاپنی تا سال 2014 به فروش می‌رسید. با توجه به گذشت حدودا 10 ساله از آن تمامی نمونه‌های موجود در بازار کارکرده هستند.

با توجه به کارکرد آفرودی پاجرو احتمال استهلاک آن زیاد است و بهتر است حین خرید به سلامت بخش‌های مختلف توجه زیادی داشته‌باشید و دنبال خودروهایی با کارکرد کمتر باشید که ترجیحا صاحبان قبلی برای طبیعت گردی از آن استفاده نکرده‌باشند. در این زمینه بهتر است از کارشناسی مجرب جهت بررسی سلامت خودرو کمک بگیرید تا در آینده هزینه تعویض قطعات و سرویس‌ها برایتان دردسر نشود. علاوه بر این حین خرید هم ممکن است فروشنده قیمتی بالاتر از ارزش واقعی اعلام کرده‌باشد که با کارشناسی تخصصی به این امر هی پی خواهید برد.

به طور کلی اگر دنبال شاسی بلندی راحت برای سفرهای جاده‌ای و طبیعی خود هستید ولی به معروفیت پرادو و لندکروز خیلی اهمیت نمی‌دهید یا امکان هزینه برای آن‌ها را ندارید، پاجرو از بهترین گزینه‌های شما خواهد بود.

 بهترین کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

بهترین کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

 

رقیبان خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب

در مطلب کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب اگر مقایسه‌ای به موضوع نگاه نکنیم می‌توانی پاجرو را جزو خودروهای محبوب بازار ایران و بازار جهانی بدانیم اما هنگامی که آن را با دو رقیب آفرودی و بزرگ دیگر یعنی تویوتا لندکروز و تویوتا پرادو مقایسه می‌کنیم، بازار خرید و فروشش را بایدحتی کم رونق اعلام کنیم.

با وجود اینکه قیمت پاجرو نسبت به دو خودروی نام‌برده پایین‌تر است و شرایط آن هم مناسب تلقی می‌شود، با این حال به واسطه معروفیت و محبوبیتی که برای آن دو نماینده تویوتا در ایران وجود دارد، افرادی که از نظر مالی مشکلی ندارند اولویتشان خرید این رقبا هستش.

علاوه بر موارد گفته‌شده خودروهای دیگری من جمله میتسوبیشی اوتلندر 2017 و هیوندای سانتافه 2015 هم در لیست رقبای پاجرو قرار دارند. نماینده‌های کره‌ای (سانتافه) معمولا از نظر خدمات پس از فروش وضع مناسبی دارد. علاوه بر این سانتافه هم از خودروهای جاافتاده و معروف در ایران است که هر کس بخواهد شاسی بلندی مدرن و خانوادگی بخرد از اولین گزینه‌هایش سانتافه خواهد بود. البته که قابلیت‌های آفرودی آن به پای پاجرو نمی‌رسد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو میتسوبیشی پاجرو چهار درب و ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم.  این خودرو از شاسی بلندهای محبوب در ایران است که از نظر آفرودی قابلیت‌های فوق العاده‌ای را ارائه می‌کند و در عین حال نسبت به رقبایش قیمت منضفانه‌تری دارد. اگر از نظر تامین قطعات یدکی مشکلی ندارید، با یک بررسی دقیق در بازار پاجرو می‌توانید گزینه‌ای قوی، درخور و ایمن را برای خود برگزینید و با ان به دل طبیعت بزنید.

درخواست سریع کارشناس (برای تماس کلیک کنید)