برای مشاوره و درخواست سریع کارشناس لطفا بر روی شماره های روبرو کلیک نمایید : 9033 8820 - 021 - 7713 6563 - 021

جستجو

کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

خودرو موهاوی از کمپانی کیا یک شاسی بلند سایز متوسط کره‌ای است که فقط یک نسل تولید شد این خودرو در سال 2008 معرفی شد و با دو نسخه¬ی 6 و 8 سیلندر در بازار ایران حضور پیدا کرد. با وجود خودرو¬های معدود در این کلاس، موهاوی توانست دل کاربران را به دست بیاورد و به فروش خوبی دست پیدا کند.
0 تومان
i h

عنوان : کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر با تمام جزئیات

 

خودرو موهاوی از کمپانی کیا یک شاسی بلند سایز متوسط کره‌ای است که فقط یک نسل تولید شد این خودرو در سال 2008 معرفی شد و با دو نسخه­ی 6 و 8 سیلندر در بازار ایران حضور پیدا کرد. با وجود خودرو­های معدود در این کلاس، موهاوی توانست دل کاربران را به دست بیاورد و به فروش خوبی دست پیدا کند. در این مطلب جزئیاتی کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو کیا موهاویدر قسمت­های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو کیا موهاوی

کیا موتورز شرکت خودروسازی کره‌ای چند ملیتی است. این شرکت تحت عنوان زیرمجموعه‌­ی بزرگی از هیوندای، که بزرگ­ترین سهام­دار آن به شمار می­آید، فعالیت می­کند. شرکت کیا موتورز، قدیمی‌ترین خودروساز کره جنوبی محسوب می‌شود و هم اکنون 8 کارخانه تولیدی در کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، کره جنوبی، ویتنام و اسلواکی دارد. موهاوی­های موجود در ایران، توسط شرکت اطلس خودرو وارد شده­اند.

اولین پروژه­ی کیا موتورز در زمینه­ی ساخت یک SUV فول سایز، کیا موهاوی(Mohave)    نام دارد که به نام لندکروز کره­ای هم شناخته می­شود. . این خودرو در ایالات متحده آمریکا با نام بورگو (Borego) معرفی شد.  موهاوی در بین سال­های 2009 تا 2013 در دو نسخه 6 و 8 سیلندر به بازار کشور عرضه شد و با توجه به اینکه خودروهای زیادی در این کلاس وجود نداشت، توانست به فروش خوبی دست پیدا کند. این خودرو یک شاسی بلند 7 نفره با ویژگی­های مناسب آفرود و قیمت تقریبا خوب و امکانات عالی است.

با یک نگاه کلی به این SUV کره­ای می­توانیم آن را در دو نسخه با دو موتور 6 سیلندر 3378 سی سی و 8 سیلندر و با دو جعبه دنده 5 و 6 اتومات، مشاهده کنیم. توان خروجی مدل V6  271 اسب بخار دور در 6000 دقیقه و مدل V8 340 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه است.

نسخه فیس لیفت

کیا موهاوی در سال ۲۰۱۶ دچار تغییرات جزئی شد و در سال ۲۰۱۹ با تغییراتی گسترده‌تر، مورد به ‌روز رسانی قرار گرفت. حال قرار است در سال۲۰۲2 میلادی، کیا موهاوی در بازار کره جنوبی باز هم دچار تغییراتی شود که  البته در مقایسه با مدل فیس لیفت سال ۲۰۱۹، چندان هم محسوس نیست.

از مواردی که میتوانیم در نسخه فیس لیفت 2022 مشاهده کنیم، استفاده از لوگو جدید KIA بر روی آن است. بازنگری­هایی در شاسی و فنربندی موهاوی ۲۰۲2 انجام­شده که موجب سواری راحت­تر با انتقال کمتر لرزش‌ها و ضربات حاصل از ناهمواری­های مسیر به داخل کابین است.به دلیل محدودیت­های زیست محیطی که از ابتدای ۲۰۲۲ در کره وضع­شده، این خودرو نیز برای کاهش آلایندگی طراحی‌شده­ است.

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

بررسی ویژگی‌های خودرو کیا موهاوی

 

امکانات و تجهیزات خودرو کیا موهاوی

مدل‌هایی از کیا موهاوی که توسط اطلس خودرو به کشورمان وارد شده­اند عمدتا از نوع فول آپشن هستند؛ یعنی در بخش امکانات رفاهی از کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی و سرازیری، کنترل کشش و پایداری، تنظیم ارتفاع الکترونیکی تعلیق عقب، سنسور فاصله سنج عقب، حسگر فشار باد تایر، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، ترمز ضد قفل ABS و ترمز کمکی اتولایت برخوردار هستند.در کلامکانات موجود در داخل موهاوی نسبت به مدل­های قبلی کیا که حالت اقتصادی داشتند، فوق العاده است.

همچنین این خودرو کره­ای به غربیلک فرمان با روکش چرمی و دکمه‌های کنترلی چهار حالته، حافظه فرمان، سیستم صوتی با شش یا 10 اسپیکر، مانیتور بزرگ جلو و عقب، دوربین عقب، درگاه USB، بلوتوث، نمایشگر دنده عقب در آینه وسط، تنظیم برقی ارتفاع نور چراغ جلو از داخل،چراغ جلو از نوع زنون مجهز است.

در کارشناسی خودرو کیا موهاوی، سطح امنیت آن که توسط موسسه NHTSA آمریکا بررسی شده‌است، 5 ستاره می‌باشد. این امنیت توسط 6 عدد کیسه هوایی، پشت سری فعال و انواع سیستم‌های پایداری و کنترل موجود تامین می‌شود. در جدول زیر این امکانات و تجهیزات به صورت دسته‌بندی‌شده برای بررسی و مقایسه راحت‌تر آورده‌شده است.

 

امکانات رفاهی وآپشن ها

کیا موهاوی

نوع جعبه دنده

5 دنده اتومات در نسخه V6

6 دنده اتومات در نسخه V8

سیستم آینه ها

آینه‌های برقی دارای گرمکن – سیستم جمع شوندگی آینه‌ها – آینه وسط الکتروکرومیک – مموری آینه

سنسورهای پیش فعال

سنسور پارک خودرو - سنسور باران به همراه کنترل­کننده سرعت برف پاکن­ها – سنسور فشار باد تایر

سیستم­های پایداری و کمک راننده

کروز کنترل - دوربین دید عقب -  EBD-  ABS- کنترل ایستایی در سربالایی و سرازیری – کنترل کشش و پایداری

سیستم شیشه ها

شیشه بالابر جلو و عقب برقی - سیستم یخ زدایی شیشه های جلو – شیشه بالابر آنتی ترپ

سیستم صوتی

سیستم صوتی مجهز به 10 اسپیکر - رادیو CD به همراه چنجر 6 تایی  و قابلیت پشتیبانی از  AUX– USB - MP3 - iPod Cable

سیستم مولتی مدیا

مانیتور بزرگ جلو و عقب – دوربین عقب – نمایشگر دنده عقب در آینه وسط

کیسه هوا

9 عدد: راننده - سرنشین کناری - جانبی – پرده­ای

سیستم تهویه مطبوع

سیستم تهویه اتوماتیک چهارگانه – دریچه تهویه هوا در عقب

سیستم روشنایی جلو

چراغ‌های زنون - دارای مه شکن - تنظیم اتوماتیک نور چراغ‌ها – مجهز به چراغ شور

سیستم روشنایی عقب

چراغ‌های LED طیفی- دارای مه شکن

سیستم صندلی­های جلو

تنظیم برقی 8 حالته صندلی راننده و 4 حالته سرنشین کناری – تنظیم برقی گودی کمر – کول باکس – حافظه صندلی – دارای گرمکن و سردکن – خروجی 12 ولت

سیستم صندلی­های عقب

صندلی‌های تا شونده دو تکه با روکش چرمی – دارای گرمکن در ردیف دوم

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

روغنی با بوستر خلائی – دارای ترمز کمکی

سیستم فرمان و  هدایت پذیری

قدرت کمکی هیدرولیکی

نوع غربیلک

فرمان 4 شاخه با روکش چرمی – دارای دکمه‌های کنترلی – فرمان تلسکوپی با تنظیم برقی

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

قفل مرکزی به همراه ریموت کنترل - سیستم ضد سرقت – کمربند ایمنی پیش‌کشنده و محدودکننده - ورود و استارت بدون کلید

سیستم سقف

سانروف دار

 

 

مشخصات فنی این خودرو

با توجه به کارشناسی خودرو کیا موهاوی، این خودرو کره­ای در سال 2009 در مدل 6 سیلندر و در سال 2010 در مدل 8 سیلندر وارد بازار کشورمان شد. این دو نسخه از لحاظ فنی تفاوت­های چشمگیری دارند. موتور این خودرو در مدل V6 با حجم 3778 و در مدل V8 با حجم 4627 عرضه شد و به تبع آن این دو مدل در حداکثر توان خروجی و حداکثر گشتاور خروجی تفاوت دارند. برای مشاهده مشخصات فنی می­توانید با مراجعه به جدول زیر اطلاعات مناسب برای پارامترهای ذکرشده را مشاهده کنید.

رانندگی با کیا موهاوی یک تجربه­ی لذت بخش است. کابین این خودرو حس امنیت را القا می­کند. عایق­بندی خودرو بسیار خوب است و صدای موتور یا صداهای آزاردهند در مواجه با دست ­اندازها وارد کابین نمی­شود. کیا موهاوی خودرویی با جثه بزرگ و شتابی فوق­العاده است. صفر تا صد دو نسخه در حدود 8 تا 9 ثانیه پر میشود که برای وزن این خودرو موفقیت بزرگی محسوب می­شود. فرمان خودرو و سواری آن بسیار نرم و مناسب است، هر چند که نباید از آن به اندازه­ی یک سدان انتظار داشته باشیم. موهاوی در آفرود هم بسیار خوب عمل می‌کند و می­توان در مسیرهای خارج از جاده هم بر روی آن حساب باز کرد.

یک نکته­ی منفی درباره­ی کیا موهاوی، مصرف سوخت آن است. با توجه به اهمیت زیاد تولید آلاینده و مصرف سوخت پایین خودروها، توجه به این پارامترها بسیار مهم تلقی می­شود. این خودرو کره­ای در نسخه­ی V6 و V8 چیزی در حدود 12.8 لیتر در 100 کیلومتر به صورت ترکیبی مصرف می­کند که در مقایسه با دیگر خودرو­ها می­تواند یک مشکل محسوب شود.

 

مشخصات فنی

کیا موهاوی V6

کیا موهاوی V8

کلاس اتومبیل

J Segment

J Segment

حجم موتور

3778 سی سی

4627 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

موتور جلو

تعداد سیلندرها

6

8

تعداد سوپاپ ها

24

32

آرایش قرار گیری سیلندرها

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

271 اسب بخار در 6000 دور بر دقیقه

340 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی         (دور بر دقیقه / نیوتن متر)

362 نیوتن در 4400 دور بر دقیقه

426 نیوتن متر در 3500 دور در دقیقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

ظرفیت باک

82 لیتر

82 لیتر

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو و عقب

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

نوع سیستم تعلیق

مستقل برای هر چرخ

مستقل برای هر چرخ

تعلیق جلو

مک فرسون

مک فرسون

تعلیق عقب

مستقل

مستقل

حداکثر سرعت

200 کیلومتر بر ساعت

225 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

9 ثانیه

8 ثانیه

مصرف ترکیبی

12.7 لیتر در صد کیلومتر

12.8 لیتر در صد کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو 4

یورو 4

 

 

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

کارشناسی خودرو کیا موهاوی از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

در کارشناسی خودرو کیا موهاوی و در بررسی طراحی خارجی، با ظاهری ساده و ابعاد بزرگ روبرو می­شویم. در نمای روبرو  چراغ‌ها و جلوپنجره کرومی به شکل چهار ضلعی ساده قرار گرفته­اند که با طراحی‌های مدرن در تضاد هستند. خطوط برآمده روی کاپوت از ظاهر تنومند این خودرو حمایت می­کنند. سپر جلو هم مطابق با سایر المان­های نمای روبرو به ساده­ترین شکل ممکن طراحی‌شده است. چراغ­های مه شکن به خوبی با طراحی چراغ­های روبرو همراه شده­اند و در کل نمای روبرو خودرو در عین سادگی، هماهنگی خوبی دارد.

در نمای جانبی پوشش پلاستیکی امتداد یافته از سپرها را که در قسمت پایین درها نصب شده‌­اند، مشاهده می­کنیم. این پوشش پلاستیکی تا حدودی سادگی طراحی جانبی را خنثی­کرده و از یکنواختی درآورده­است. آینه­های بغل با چراغ­های راهنمای کشیده و نوارهای کرومی روی دستگیره­ درهای موهاوی می­توانند از جذابیت­های نمای جانبی این SUV باشند.

در نهایت با نگاهی به نمای عقب کیا موهاوی، زبان طراحی رایج کیا بیشتر از سایر قسمت­ها به چشم می­خورد. می­توانیم بگوییم که چراغ‌­های عقب که شباهت انکار ناپذیری با کیا سورنتو 2012 دارند و به خوبی با فرم چراغ‌ های جلو هماهنگ شده­اند. گرافیک داخلی خاص این چراغ­ها در شب، می­تواند نگاه­ها را به سوی خود بکشاند. در طراحی عقب این خودرو هم از اشکال هندسی چند ضلعی فراوان استفاده‌شده و نسبتا بی‌آلایش هستند‌. به طور کلی موهاوی در ظاهر یک خودرو ساده، لوکس و با ابهت به نظر می­رسد و می­تواند به خوبی مصداق عبارت "زیبایی در سادگی است" باشد.

 

مشخصات ظاهری

سوناتا YF

نوع بدنه

شاسی‌ بلند متوسط

نوع شاسی

مستقل

نسل اتاق

نسل اول

وزن خالص

2227 کیلوگرم

طول

4880 میلی متر

عرض

1915 میلی متر

ارتفاع

1810  میلی متر

فاصله محورها

2896میلی متر

تعداد سرنشین

7

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

65/265R18

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

خودرویکیا موهاوی

 

کارشناسی خودرو کیا موهاوی از نظر طراحی داخلی

با توجه به کارشناسی خودرو کیا موهاوی، می­توانیم بگوییم که داخل کابین موهاوی یک طراحی ساده و نسبتا قدیمی دارد. با وارد شدن به این خودرو سه ردیف صندلی مشاهده می­کنیم. طراحی کنسول میانی ، داشبورد آن و مخصوصا حالت مستطیل شکل دریچه‌های تهویه بی­نهایت شبیه به خودروهای قدیمی اوایل قرن ۲۱ است.در طراحی داشبورد و کنسول میانی به تبعیت از شاسی ‌بلندهای آمریکایی، از شلوغ کاری پرهیز شده­است و هیچ طراحی هیجان انگیزی در غربیلک فرمان و پنل پشت آن مشاهده نمی­کنیم. جعبه دنده نسبتا حجیم است و یک جور فضای اختصاصی دلچسبی را در اختیار هر دو سرنشین ردیف جلو قرار می­دهد.

در بررسی بخش کیفی کابین کیا موهاوی باید اشاره کنیم که کیفیت متریال کابین با اینکه چندان پایین نیست اما در حد توقع ظاهرنشده و اکثر بخش­‌های کابین از جنس پلاستیک فشرده ساخته شده­اند. با وجود قابل قبول بودن کیفیت پلاستیک به کار رفته، این متریال نمی­تواند انتظار برخی مشتریان لوکس‌پسند این کلاس را برآورده­ کند.

با توجه به ابعاد بزرگ بدنه، فضای درون کابین موهاوی بسیار زیاد است و سرنشینان از کمبود فضا در صندلی‌های ردیف جلو و عقب رنج نمی­برند. در نتیجه سرنشینان بزرگسال به راحتی و بدون محدودیت می‌توانند در صندلی‌های ردیف اول و دوم کابین بنشینند.

وقتی پشت فرمان موهاوی می­‌نشینید، به محیط اطراف تسلط کافی دارید. افزون بر ارتفاع 1765 میلی ‌متری از سطح زمین، موقعیت قرارگیری صندلی‌ها به شکلی است که بیشترین میدان دید نسبت به اطراف خودرو را دارید و برای کارکرد بهتر، پنجره­های بزرگ اطراف خودرو هم می­توانند کمک­کننده­ باشند.

طراحی داخلی خودرو کیا موهاوی

طراحی داخلی خودرو کیا موهاوی

 

بررسی مزایا و معایب

 در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو کیا موهاوی، ویژگی­های متفاوت این خودرو و نکات قوت و ضعف آن را بررسی کردیم و به خوبی با این SUV کره­ای آشنا شدیم. در ادامه به طور خلاصه، به برخی از مزایا و معایب این خودرو اشاره می­کنیم:

مزایا:

  • توانایی آفرود
  • کابین و صندوق جادار
  • بازار خرید و فروش خوب
  • طراحی داخلی و خارجی ساده ولی هماهنگ

 

معایب :

  • مصرف سوخت بالا
  • کیفیت نسبتا کم متریال به کاررفته در کابین
  • وزن زیاد
  • سواری خشک و کوبنده

 

کیا موهاوی بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو کیا موهاوی مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود، باید این موارد را با هم مقایسه کنید و با توجه به نیاز و بودجه تصمیم­گیری کنید. اگر شما به دنبال آفرود رفتن و داشتن یک خودرو قدرتمند، کم استهلاک، جادار و با قیمت نسبتا مناسب هستید، کیا موهاوی قطعا یکی از بهترین انتخاب‌ها است. این خودرو حتی در حال حاضر در بین شاسی بلندهای کره‌ای، توانمندترین خودرو در بحث آفرود است.موهاوی برای کاربران عادی نیز می­تواند انتخابی عالی باشد. با داشتن کابین و صندوق جادار، می­تواند نیاز یک خانواده را چه در سفر و چه در شهر برآورده کند.

البته در هنگام خرید باید به این مسئله توجه کنید که این خودرو در نسخه­های دست دوم قابل خریداری است و شما باید به طور کامل از سلامت فنی آن اطمینان حاصل کنید. واضح است که احتمال به مشکل برخوردن در زمان تهیه قطعات دست دوم وجود دارد. نکته مهم بعدی که ممکن است شما را در خرید این خودرو دچار تردید کند، مصرف سوخت بالای کیا موهاوی است؛ این SUV کره­ای به طور تقریبی 12.8 لیتر بنزین در 100 کیلومتر مصرف می­کند. اما در کل کیا موهاوی یک خودروی پرشتاب، با سواری نسبتا نرم، توان فنی عالی و امکانات مناسب است و می­تواند در رده­ی قیمتی نسبتا مناسب و کمتر از لندکروز، خودروی خوبی باشد.

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

بهترین کارشناسی خودرو کیا موهاوی

 

رقیبان خودرو کیا موهاوی

طبق کارشناسی خودرو کیا موهاوی،  در بازار کشور تویوتا پرادو VX و هیوندای وراکروز ix55  را رقبای اصلی این خودرو می­دانند.  در مقایسه طراحی ظاهری تویوتا پرادو و کیا موهاوی باید گفت که تویوتا پرادو VX به دلیل داشتن ارتفاع بیشتر و بدنه‌ای بزرگ‌تر، حجیم‌تر به ‌نظر می‌رسد. در طراحی کابین هم متریال به کاررفته در کابین جادار پرادو بسیار با‌کیفیت­تر از موهاوی است.

قدرت موتور موهاوی بیشتر است، اما سیستم انتقال قدرت و همچنین سیستم جعبه ‌دنده در هر دو ویژگی‌های یکسانی دارد. سیستم جعبه‌دنده پرادو VX ، ۵ دنده اتوماتیک است. باک تویوتا 150 لیتر بنزین در خود جا می­دهد که در برابر باک 82 لیتری کیا موهاوی بسیار بیشتر است.  از نظر امکانات رفاهی هم تویاتو پرادو پیروز می­شود و و در جایگاه بهتری قرار دارد. با توجه به اینکه هر دو خودرو در محدوده قیمت نسبتا یکسانی قرار دارند، می­توانیم بگوییم که تویوتا پرادو گزینه­ی بهتری است.

در مقایسه طراحی بدنه هیوندای وراکروز و کیا موهاوی، متوجه طراحی ساده‌ و تا حدی زیباتر هیوندا می­شویم. از نظر فنی می‌توان گفت که موهاوی مدل V8 توان موتور بیشتر، تولید گشتاور زیاد در دور کمتر، شتاب اولیه بهتر و سرعت زیادتری دارد. موهاوی در آفرود بهتر عمل می­کند و مصرف سوخت هر دو تقریبا یکسان است. با وجود قیمت حدودا یکسان، هیوندای وراکروز بیشتر مورد توجه قرار می­گیرد و آسان‌تر خرید و فروش می‌شود.

 

نتیجه گیری

دراین مقاله به کارشناسی خودرو کیا موهاوی پرداختیم. با توجه به مطالب ذکرشده، این خودرو از امکانات رفاهی و ایمنی خوبی برخوردار است و در صورت اینکه با دست دوم بودن آن مشکلی نداشته باشید می­تواند انتخابی عالی چه برای مصارف شهری و چه آفرودسواری باشد. کاربران این خودرو کره­ای شکایات چندانی از آن ندارند؛ در نتیجه این خودرو می­تواند تا حد خوبی نیازهای کاربران ایرانی را فراهم سازد.

نظر خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
بد
عالی
*
*
*

عنوان : کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر با تمام جزئیات

 

خودرو موهاوی از کمپانی کیا یک شاسی بلند سایز متوسط کره‌ای است که فقط یک نسل تولید شد این خودرو در سال 2008 معرفی شد و با دو نسخه­ی 6 و 8 سیلندر در بازار ایران حضور پیدا کرد. با وجود خودرو­های معدود در این کلاس، موهاوی توانست دل کاربران را به دست بیاورد و به فروش خوبی دست پیدا کند. در این مطلب جزئیاتی کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو کیا موهاویدر قسمت­های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو کیا موهاوی

کیا موتورز شرکت خودروسازی کره‌ای چند ملیتی است. این شرکت تحت عنوان زیرمجموعه‌­ی بزرگی از هیوندای، که بزرگ­ترین سهام­دار آن به شمار می­آید، فعالیت می­کند. شرکت کیا موتورز، قدیمی‌ترین خودروساز کره جنوبی محسوب می‌شود و هم اکنون 8 کارخانه تولیدی در کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، کره جنوبی، ویتنام و اسلواکی دارد. موهاوی­های موجود در ایران، توسط شرکت اطلس خودرو وارد شده­اند.

اولین پروژه­ی کیا موتورز در زمینه­ی ساخت یک SUV فول سایز، کیا موهاوی(Mohave)    نام دارد که به نام لندکروز کره­ای هم شناخته می­شود. . این خودرو در ایالات متحده آمریکا با نام بورگو (Borego) معرفی شد.  موهاوی در بین سال­های 2009 تا 2013 در دو نسخه 6 و 8 سیلندر به بازار کشور عرضه شد و با توجه به اینکه خودروهای زیادی در این کلاس وجود نداشت، توانست به فروش خوبی دست پیدا کند. این خودرو یک شاسی بلند 7 نفره با ویژگی­های مناسب آفرود و قیمت تقریبا خوب و امکانات عالی است.

با یک نگاه کلی به این SUV کره­ای می­توانیم آن را در دو نسخه با دو موتور 6 سیلندر 3378 سی سی و 8 سیلندر و با دو جعبه دنده 5 و 6 اتومات، مشاهده کنیم. توان خروجی مدل V6  271 اسب بخار دور در 6000 دقیقه و مدل V8 340 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه است.

نسخه فیس لیفت

کیا موهاوی در سال ۲۰۱۶ دچار تغییرات جزئی شد و در سال ۲۰۱۹ با تغییراتی گسترده‌تر، مورد به ‌روز رسانی قرار گرفت. حال قرار است در سال۲۰۲2 میلادی، کیا موهاوی در بازار کره جنوبی باز هم دچار تغییراتی شود که  البته در مقایسه با مدل فیس لیفت سال ۲۰۱۹، چندان هم محسوس نیست.

از مواردی که میتوانیم در نسخه فیس لیفت 2022 مشاهده کنیم، استفاده از لوگو جدید KIA بر روی آن است. بازنگری­هایی در شاسی و فنربندی موهاوی ۲۰۲2 انجام­شده که موجب سواری راحت­تر با انتقال کمتر لرزش‌ها و ضربات حاصل از ناهمواری­های مسیر به داخل کابین است.به دلیل محدودیت­های زیست محیطی که از ابتدای ۲۰۲۲ در کره وضع­شده، این خودرو نیز برای کاهش آلایندگی طراحی‌شده­ است.

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

بررسی ویژگی‌های خودرو کیا موهاوی

 

امکانات و تجهیزات خودرو کیا موهاوی

مدل‌هایی از کیا موهاوی که توسط اطلس خودرو به کشورمان وارد شده­اند عمدتا از نوع فول آپشن هستند؛ یعنی در بخش امکانات رفاهی از کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی و سرازیری، کنترل کشش و پایداری، تنظیم ارتفاع الکترونیکی تعلیق عقب، سنسور فاصله سنج عقب، حسگر فشار باد تایر، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، ترمز ضد قفل ABS و ترمز کمکی اتولایت برخوردار هستند.در کلامکانات موجود در داخل موهاوی نسبت به مدل­های قبلی کیا که حالت اقتصادی داشتند، فوق العاده است.

همچنین این خودرو کره­ای به غربیلک فرمان با روکش چرمی و دکمه‌های کنترلی چهار حالته، حافظه فرمان، سیستم صوتی با شش یا 10 اسپیکر، مانیتور بزرگ جلو و عقب، دوربین عقب، درگاه USB، بلوتوث، نمایشگر دنده عقب در آینه وسط، تنظیم برقی ارتفاع نور چراغ جلو از داخل،چراغ جلو از نوع زنون مجهز است.

در کارشناسی خودرو کیا موهاوی، سطح امنیت آن که توسط موسسه NHTSA آمریکا بررسی شده‌است، 5 ستاره می‌باشد. این امنیت توسط 6 عدد کیسه هوایی، پشت سری فعال و انواع سیستم‌های پایداری و کنترل موجود تامین می‌شود. در جدول زیر این امکانات و تجهیزات به صورت دسته‌بندی‌شده برای بررسی و مقایسه راحت‌تر آورده‌شده است.

 

امکانات رفاهی وآپشن ها

کیا موهاوی

نوع جعبه دنده

5 دنده اتومات در نسخه V6

6 دنده اتومات در نسخه V8

سیستم آینه ها

آینه‌های برقی دارای گرمکن – سیستم جمع شوندگی آینه‌ها – آینه وسط الکتروکرومیک – مموری آینه

سنسورهای پیش فعال

سنسور پارک خودرو - سنسور باران به همراه کنترل­کننده سرعت برف پاکن­ها – سنسور فشار باد تایر

سیستم­های پایداری و کمک راننده

کروز کنترل - دوربین دید عقب -  EBD-  ABS- کنترل ایستایی در سربالایی و سرازیری – کنترل کشش و پایداری

سیستم شیشه ها

شیشه بالابر جلو و عقب برقی - سیستم یخ زدایی شیشه های جلو – شیشه بالابر آنتی ترپ

سیستم صوتی

سیستم صوتی مجهز به 10 اسپیکر - رادیو CD به همراه چنجر 6 تایی  و قابلیت پشتیبانی از  AUX– USB - MP3 - iPod Cable

سیستم مولتی مدیا

مانیتور بزرگ جلو و عقب – دوربین عقب – نمایشگر دنده عقب در آینه وسط

کیسه هوا

9 عدد: راننده - سرنشین کناری - جانبی – پرده­ای

سیستم تهویه مطبوع

سیستم تهویه اتوماتیک چهارگانه – دریچه تهویه هوا در عقب

سیستم روشنایی جلو

چراغ‌های زنون - دارای مه شکن - تنظیم اتوماتیک نور چراغ‌ها – مجهز به چراغ شور

سیستم روشنایی عقب

چراغ‌های LED طیفی- دارای مه شکن

سیستم صندلی­های جلو

تنظیم برقی 8 حالته صندلی راننده و 4 حالته سرنشین کناری – تنظیم برقی گودی کمر – کول باکس – حافظه صندلی – دارای گرمکن و سردکن – خروجی 12 ولت

سیستم صندلی­های عقب

صندلی‌های تا شونده دو تکه با روکش چرمی – دارای گرمکن در ردیف دوم

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

روغنی با بوستر خلائی – دارای ترمز کمکی

سیستم فرمان و  هدایت پذیری

قدرت کمکی هیدرولیکی

نوع غربیلک

فرمان 4 شاخه با روکش چرمی – دارای دکمه‌های کنترلی – فرمان تلسکوپی با تنظیم برقی

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

قفل مرکزی به همراه ریموت کنترل - سیستم ضد سرقت – کمربند ایمنی پیش‌کشنده و محدودکننده - ورود و استارت بدون کلید

سیستم سقف

سانروف دار

 

 

مشخصات فنی این خودرو

با توجه به کارشناسی خودرو کیا موهاوی، این خودرو کره­ای در سال 2009 در مدل 6 سیلندر و در سال 2010 در مدل 8 سیلندر وارد بازار کشورمان شد. این دو نسخه از لحاظ فنی تفاوت­های چشمگیری دارند. موتور این خودرو در مدل V6 با حجم 3778 و در مدل V8 با حجم 4627 عرضه شد و به تبع آن این دو مدل در حداکثر توان خروجی و حداکثر گشتاور خروجی تفاوت دارند. برای مشاهده مشخصات فنی می­توانید با مراجعه به جدول زیر اطلاعات مناسب برای پارامترهای ذکرشده را مشاهده کنید.

رانندگی با کیا موهاوی یک تجربه­ی لذت بخش است. کابین این خودرو حس امنیت را القا می­کند. عایق­بندی خودرو بسیار خوب است و صدای موتور یا صداهای آزاردهند در مواجه با دست ­اندازها وارد کابین نمی­شود. کیا موهاوی خودرویی با جثه بزرگ و شتابی فوق­العاده است. صفر تا صد دو نسخه در حدود 8 تا 9 ثانیه پر میشود که برای وزن این خودرو موفقیت بزرگی محسوب می­شود. فرمان خودرو و سواری آن بسیار نرم و مناسب است، هر چند که نباید از آن به اندازه­ی یک سدان انتظار داشته باشیم. موهاوی در آفرود هم بسیار خوب عمل می‌کند و می­توان در مسیرهای خارج از جاده هم بر روی آن حساب باز کرد.

یک نکته­ی منفی درباره­ی کیا موهاوی، مصرف سوخت آن است. با توجه به اهمیت زیاد تولید آلاینده و مصرف سوخت پایین خودروها، توجه به این پارامترها بسیار مهم تلقی می­شود. این خودرو کره­ای در نسخه­ی V6 و V8 چیزی در حدود 12.8 لیتر در 100 کیلومتر به صورت ترکیبی مصرف می­کند که در مقایسه با دیگر خودرو­ها می­تواند یک مشکل محسوب شود.

 

مشخصات فنی

کیا موهاوی V6

کیا موهاوی V8

کلاس اتومبیل

J Segment

J Segment

حجم موتور

3778 سی سی

4627 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

موتور جلو

تعداد سیلندرها

6

8

تعداد سوپاپ ها

24

32

آرایش قرار گیری سیلندرها

خورجینی V شکل

خورجینی V شکل

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

271 اسب بخار در 6000 دور بر دقیقه

340 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی         (دور بر دقیقه / نیوتن متر)

362 نیوتن در 4400 دور بر دقیقه

426 نیوتن متر در 3500 دور در دقیقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری تزریق مستقیم

انژکتوری تزریق مستقیم

ظرفیت باک

82 لیتر

82 لیتر

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو چهار چرخ محرک

موتور جلو چهار چرخ محرک

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو و عقب

دیسکی خنک شونده

دیسکی خنک شونده

نوع سیستم تعلیق

مستقل برای هر چرخ

مستقل برای هر چرخ

تعلیق جلو

مک فرسون

مک فرسون

تعلیق عقب

مستقل

مستقل

حداکثر سرعت

200 کیلومتر بر ساعت

225 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

9 ثانیه

8 ثانیه

مصرف ترکیبی

12.7 لیتر در صد کیلومتر

12.8 لیتر در صد کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو 4

یورو 4

 

 

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

کارشناسی خودرو کیا موهاوی از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

در کارشناسی خودرو کیا موهاوی و در بررسی طراحی خارجی، با ظاهری ساده و ابعاد بزرگ روبرو می­شویم. در نمای روبرو  چراغ‌ها و جلوپنجره کرومی به شکل چهار ضلعی ساده قرار گرفته­اند که با طراحی‌های مدرن در تضاد هستند. خطوط برآمده روی کاپوت از ظاهر تنومند این خودرو حمایت می­کنند. سپر جلو هم مطابق با سایر المان­های نمای روبرو به ساده­ترین شکل ممکن طراحی‌شده است. چراغ­های مه شکن به خوبی با طراحی چراغ­های روبرو همراه شده­اند و در کل نمای روبرو خودرو در عین سادگی، هماهنگی خوبی دارد.

در نمای جانبی پوشش پلاستیکی امتداد یافته از سپرها را که در قسمت پایین درها نصب شده‌­اند، مشاهده می­کنیم. این پوشش پلاستیکی تا حدودی سادگی طراحی جانبی را خنثی­کرده و از یکنواختی درآورده­است. آینه­های بغل با چراغ­های راهنمای کشیده و نوارهای کرومی روی دستگیره­ درهای موهاوی می­توانند از جذابیت­های نمای جانبی این SUV باشند.

در نهایت با نگاهی به نمای عقب کیا موهاوی، زبان طراحی رایج کیا بیشتر از سایر قسمت­ها به چشم می­خورد. می­توانیم بگوییم که چراغ‌­های عقب که شباهت انکار ناپذیری با کیا سورنتو 2012 دارند و به خوبی با فرم چراغ‌ های جلو هماهنگ شده­اند. گرافیک داخلی خاص این چراغ­ها در شب، می­تواند نگاه­ها را به سوی خود بکشاند. در طراحی عقب این خودرو هم از اشکال هندسی چند ضلعی فراوان استفاده‌شده و نسبتا بی‌آلایش هستند‌. به طور کلی موهاوی در ظاهر یک خودرو ساده، لوکس و با ابهت به نظر می­رسد و می­تواند به خوبی مصداق عبارت "زیبایی در سادگی است" باشد.

 

مشخصات ظاهری

سوناتا YF

نوع بدنه

شاسی‌ بلند متوسط

نوع شاسی

مستقل

نسل اتاق

نسل اول

وزن خالص

2227 کیلوگرم

طول

4880 میلی متر

عرض

1915 میلی متر

ارتفاع

1810  میلی متر

فاصله محورها

2896میلی متر

تعداد سرنشین

7

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

65/265R18

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

خودرویکیا موهاوی

 

کارشناسی خودرو کیا موهاوی از نظر طراحی داخلی

با توجه به کارشناسی خودرو کیا موهاوی، می­توانیم بگوییم که داخل کابین موهاوی یک طراحی ساده و نسبتا قدیمی دارد. با وارد شدن به این خودرو سه ردیف صندلی مشاهده می­کنیم. طراحی کنسول میانی ، داشبورد آن و مخصوصا حالت مستطیل شکل دریچه‌های تهویه بی­نهایت شبیه به خودروهای قدیمی اوایل قرن ۲۱ است.در طراحی داشبورد و کنسول میانی به تبعیت از شاسی ‌بلندهای آمریکایی، از شلوغ کاری پرهیز شده­است و هیچ طراحی هیجان انگیزی در غربیلک فرمان و پنل پشت آن مشاهده نمی­کنیم. جعبه دنده نسبتا حجیم است و یک جور فضای اختصاصی دلچسبی را در اختیار هر دو سرنشین ردیف جلو قرار می­دهد.

در بررسی بخش کیفی کابین کیا موهاوی باید اشاره کنیم که کیفیت متریال کابین با اینکه چندان پایین نیست اما در حد توقع ظاهرنشده و اکثر بخش­‌های کابین از جنس پلاستیک فشرده ساخته شده­اند. با وجود قابل قبول بودن کیفیت پلاستیک به کار رفته، این متریال نمی­تواند انتظار برخی مشتریان لوکس‌پسند این کلاس را برآورده­ کند.

با توجه به ابعاد بزرگ بدنه، فضای درون کابین موهاوی بسیار زیاد است و سرنشینان از کمبود فضا در صندلی‌های ردیف جلو و عقب رنج نمی­برند. در نتیجه سرنشینان بزرگسال به راحتی و بدون محدودیت می‌توانند در صندلی‌های ردیف اول و دوم کابین بنشینند.

وقتی پشت فرمان موهاوی می­‌نشینید، به محیط اطراف تسلط کافی دارید. افزون بر ارتفاع 1765 میلی ‌متری از سطح زمین، موقعیت قرارگیری صندلی‌ها به شکلی است که بیشترین میدان دید نسبت به اطراف خودرو را دارید و برای کارکرد بهتر، پنجره­های بزرگ اطراف خودرو هم می­توانند کمک­کننده­ باشند.

طراحی داخلی خودرو کیا موهاوی

طراحی داخلی خودرو کیا موهاوی

 

بررسی مزایا و معایب

 در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو کیا موهاوی، ویژگی­های متفاوت این خودرو و نکات قوت و ضعف آن را بررسی کردیم و به خوبی با این SUV کره­ای آشنا شدیم. در ادامه به طور خلاصه، به برخی از مزایا و معایب این خودرو اشاره می­کنیم:

مزایا:

  • توانایی آفرود
  • کابین و صندوق جادار
  • بازار خرید و فروش خوب
  • طراحی داخلی و خارجی ساده ولی هماهنگ

 

معایب :

  • مصرف سوخت بالا
  • کیفیت نسبتا کم متریال به کاررفته در کابین
  • وزن زیاد
  • سواری خشک و کوبنده

 

کیا موهاوی بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو کیا موهاوی مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود، باید این موارد را با هم مقایسه کنید و با توجه به نیاز و بودجه تصمیم­گیری کنید. اگر شما به دنبال آفرود رفتن و داشتن یک خودرو قدرتمند، کم استهلاک، جادار و با قیمت نسبتا مناسب هستید، کیا موهاوی قطعا یکی از بهترین انتخاب‌ها است. این خودرو حتی در حال حاضر در بین شاسی بلندهای کره‌ای، توانمندترین خودرو در بحث آفرود است.موهاوی برای کاربران عادی نیز می­تواند انتخابی عالی باشد. با داشتن کابین و صندوق جادار، می­تواند نیاز یک خانواده را چه در سفر و چه در شهر برآورده کند.

البته در هنگام خرید باید به این مسئله توجه کنید که این خودرو در نسخه­های دست دوم قابل خریداری است و شما باید به طور کامل از سلامت فنی آن اطمینان حاصل کنید. واضح است که احتمال به مشکل برخوردن در زمان تهیه قطعات دست دوم وجود دارد. نکته مهم بعدی که ممکن است شما را در خرید این خودرو دچار تردید کند، مصرف سوخت بالای کیا موهاوی است؛ این SUV کره­ای به طور تقریبی 12.8 لیتر بنزین در 100 کیلومتر مصرف می­کند. اما در کل کیا موهاوی یک خودروی پرشتاب، با سواری نسبتا نرم، توان فنی عالی و امکانات مناسب است و می­تواند در رده­ی قیمتی نسبتا مناسب و کمتر از لندکروز، خودروی خوبی باشد.

 کارشناسی خودرو کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر

بهترین کارشناسی خودرو کیا موهاوی

 

رقیبان خودرو کیا موهاوی

طبق کارشناسی خودرو کیا موهاوی،  در بازار کشور تویوتا پرادو VX و هیوندای وراکروز ix55  را رقبای اصلی این خودرو می­دانند.  در مقایسه طراحی ظاهری تویوتا پرادو و کیا موهاوی باید گفت که تویوتا پرادو VX به دلیل داشتن ارتفاع بیشتر و بدنه‌ای بزرگ‌تر، حجیم‌تر به ‌نظر می‌رسد. در طراحی کابین هم متریال به کاررفته در کابین جادار پرادو بسیار با‌کیفیت­تر از موهاوی است.

قدرت موتور موهاوی بیشتر است، اما سیستم انتقال قدرت و همچنین سیستم جعبه ‌دنده در هر دو ویژگی‌های یکسانی دارد. سیستم جعبه‌دنده پرادو VX ، ۵ دنده اتوماتیک است. باک تویوتا 150 لیتر بنزین در خود جا می­دهد که در برابر باک 82 لیتری کیا موهاوی بسیار بیشتر است.  از نظر امکانات رفاهی هم تویاتو پرادو پیروز می­شود و و در جایگاه بهتری قرار دارد. با توجه به اینکه هر دو خودرو در محدوده قیمت نسبتا یکسانی قرار دارند، می­توانیم بگوییم که تویوتا پرادو گزینه­ی بهتری است.

در مقایسه طراحی بدنه هیوندای وراکروز و کیا موهاوی، متوجه طراحی ساده‌ و تا حدی زیباتر هیوندا می­شویم. از نظر فنی می‌توان گفت که موهاوی مدل V8 توان موتور بیشتر، تولید گشتاور زیاد در دور کمتر، شتاب اولیه بهتر و سرعت زیادتری دارد. موهاوی در آفرود بهتر عمل می­کند و مصرف سوخت هر دو تقریبا یکسان است. با وجود قیمت حدودا یکسان، هیوندای وراکروز بیشتر مورد توجه قرار می­گیرد و آسان‌تر خرید و فروش می‌شود.

 

نتیجه گیری

دراین مقاله به کارشناسی خودرو کیا موهاوی پرداختیم. با توجه به مطالب ذکرشده، این خودرو از امکانات رفاهی و ایمنی خوبی برخوردار است و در صورت اینکه با دست دوم بودن آن مشکلی نداشته باشید می­تواند انتخابی عالی چه برای مصارف شهری و چه آفرودسواری باشد. کاربران این خودرو کره­ای شکایات چندانی از آن ندارند؛ در نتیجه این خودرو می­تواند تا حد خوبی نیازهای کاربران ایرانی را فراهم سازد.

درخواست سریع کارشناس خودرو