برای مشاوره و درخواست سریع کارشناس لطفا بر روی شماره های روبرو کلیک نمایید : 9033 8820 - 021 - 7713 6563 - 021

جستجو

کارشناسی خودرو لیفان X70 اتومات با تمام جزئیات

خودروی لیفان X70 یکی از کراس اوورهای چینی ساخت کمپانی لیفان است که توسط شرکت خودروسازان بم از سال 1399 در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو با ظاهری مناسب و امکانات رفاهی پیشرفته خودروی جذابی است که در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو لیفان X70 در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.
0 تومان
i h

عنوان : کارشناسی خودرو لیفان X70  اتومات  با تمام جزئیات

 

خودروی لیفان X70  یکی از  کراس اوورهای چینی ساخت کمپانی لیفان است که توسط شرکت خودروسازان بم از سال 1399 در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو با ظاهری مناسب و امکانات رفاهی پیشرفته خودروی جذابی است که در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو  لیفان X70  در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو  لیفان X70  

لیفان، یکی از شرکت‌های با سابقه در صنعت خودرو و موتورسیکلت چین‌ است که از سال 1992 فعالیت خود را شروع‌کرده است. خودروهای لیفان، در ۵۱ کشور دنیا با نمایندگی فعال، فروخته‌می‌شوند که یکی این کشورها ایران است. نمونه‌های اولیه تولیدی این برند توسط شرکت کرمان موتور از سال 1387 وارد ایران شد. سدان‌ها و کراس اوورهایی با همکاری کرمان موتور و لیفان به بازار ایران وارد شد اما از سال 1397 کرمان موتور تصمیم گرفت تا تمرکز خود را روی واردات برند جک بگذارد و خودروهای لیفان را به شرکت خودروسازان بم، یکی از زیر مجموعه‌های خود بسپارد.

 لیفان X70 در سال 2018  در کشور چین معرفی شد. این خودرو در سال 1399 توسط شرکت خودروسازان بم وارد ایران شد. این خوردو کراس اووری شهری و جمع و جور است که روز به روز به طرفداران سبکش اضافه می‌شود. خودروهای کراس اوور بازار داغی در ایران دارند و همین امر دلیلی برای افزایش واردات این خودروها توسط شرکت‌های خودروسازی می‌باشد. تولید این خودرو در ایران در حال حاضر ( سال 1401 ) ادامه دارد. البته ساخت این خودرو تنها پس از دو سال یعنی در سال ۲۰۲۱ در چین متوقف شد و حتی در سایت کمپانی لیفان نیز اطلاعاتی از آن موجود نیست اما این توقف تولید هنوز هم در ایران رخ نداده‌است.

لیفان ایکس 70 دارای امکانات رفاهی و تجهیزات قابل قبول و مناسبی است و نیاز راننده و سرنشینان را بر طرف می‌کند. از نظر فنی نیز به یک موتور 2.0 لیتری 4 سیلندر تنفس طبیعی مجهز است که با 145 اسب‌بخار قدرت، توان تولید بیشینه گشتاوری معادل 185 نیوتن‌متر را ایجاد می‌کند. این خودرو هم نسخه دنده‌ای دارد هم اتومات اما در کشور ایران تنها نسخه اتومات آن به فروش می‌رسد. در کشور چین دو نسخه 1.5 لیتری و 2 لیتری برای لیفان ایکس 70 در نظرگرفته‌اند که تنها نسخه 2 لیتری در کشور ما تولید و عرضه می‌شود.

به طور کلی طراحی داخلی و خارجی این خودرو جذاب و اسپرت است و امکانات رفاهی متعددی دارد اما قدرت و عملکرد فنی آن در کارشناسی خودرو لیفان X70 در سطحی متوسط ارزیابی می‌شود. در بازار رقابتی که در حال حاضر وجود دارد، سیستم فنی متوسط عاملی بازدارنده است مخصوصا در وضعیتی که این خودرو در مرداد 1401 دچار افزایش قیمت‌شده است. انتخاب نهایی به خریداران و اولویت آن‌ها مربوط است و برای تصمیم گیری بهتر درادامه به بررسی این خودرو با جزئیات دقیق تری می‌پردازیم.

 

خودروی لیفان x70 نقره ای

بررسی ویژگی‌های خودرو   لیفان X70

 

امکانات و تجهیزات خودرو لیفان X70  

در مقایسه با سایر خودروهای چینی و هم رده، لیفان ایکس 70 از آپشن‌های حدودا کامل‌تر و پیشرفته تری برخوردار است. برای مثال در نسخه‌های قدیمی ام وی ام ایکس 33 سیستم مدیریت پایداری ESP وجود نداشت اما در این خوردو قابل استفاده است.

مهم ترین امکانات این خودرو شامل کیسه هوا برای سرنشینان جلو، کمربند ایمنی پیش‌کشنده، سیستم ضد سرقت، هشدار باز بودن درها، سیستم هشدار فشار باد لاستیک‌ها، فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم ارتفاع، آینه وسط الکتروکرومیک، حسگرهای پارک جلو و عقب، سیستم کروز کنترل، صفحه کیلومتر با قابلیت تنظیم نور و رنگ و زبان، دیلایت، آینه‌های جانبی تاشونده با تنظیم برقی و گرمکن، آنتن کوسه‌ای، سانروف برقی، میله باربند سقفی، طاقچه کشویی، روکش صندلی چرمی، استارت دکمه‌ای، ریموت هوشمند، پاور ویندوز، تهویه مطبوع اتوماتیک با نمایشگر دیجیتال، صندلی راننده و سرنشین با قابلیت تنظیم، صندلی‌های جلو، ریموت صندوق عقب، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر ۹ اینچی + اندروید، بلوتوث، سیستم صوتی با شش بلندگو، ۲ عدد پورت usb ، دوربین دنده عقب و برق ۱۲ ولت، سیستمهای ترمز ABS و EBD، کنترل پایداری، ترمز اضطراری می‌شود.

از لحاظ امنیتی گزارش موثقی برای این خودرو یافت نشد و هنوز سطح ایمنی آن توسط شرکت‌ها اعلام نشده‌اما با توجه به امکانات ایمنی آن اعمم از دو  کیسه هوا، سنسور پارک و دوربین عقب و سیستم‌های ESP/ABS/EBD/BOS و سنسور نشان‌دهنده باد لاستیک‌ها و... می‌توان سطح ایمنی این خودرو را حدس زد.

در جدول زیر امکانات رفاهی و تجهیزات این خودروی چینی به صورت دسته بندی‌شده جهت بررسی و مقایسه راحت تر آورده‌شده است :

امکانات رفاهی وآپشن ها

لیفان    X70

نوع جعبه دنده

انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته

سیستم آینه ها

دارای آینه‌ی الکتروکرومیک وسط -  آینه‌های جانبی جمع‌شونده با تنظیم برقی -آینه جانبی دارای گرمکن

سنسورهای پیش فعال

سنسور نشان دهنده ی باد لاستیک‌ها

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم کنترل پایداری  ESP/ABS/EBD/BOS

سیستم شیشه ها

کنترل شیشه‌های برقی جلو و عقب - دارای قفل کودک

سیستم صوتی

دارای 6   عدد بلندگو -  سيستم صوتي مجهز به راديو ، دارای دو درگاه USB و قابلیت اتصال بلوتوث

سیستم مولتی مدیا

مجهر به نمایشگر 9 اینچی لمسی با سیستم عامل اندروید - دارای درگاه USB و قابلیت اتصال Bluetooth

کیسه هوا

مجموعا دو عدد برای راننده و سرنشین کناری

سیستم تهویه مطبوع

سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک

سیستم روشنایی جلو

دارای چراغ دید در روز (Daylight) -  چراغ های جلو هالوژنی – دارای مه شکن – امکان  تنظیم برقی ارتفاع نور چراغ

سیستم روشنایی عقب

دارای چراغ‌های مه شکن

سیستم های کمک رانندگی

دارای کروزکنترل-  کامپیوتر سفری – مجهز به دوربین عقب - سنسور پارک جلو و عقب

سیستم صندلی های جلو

صندلی ها با روکش چرم مصنوعی با تنظیم برقی با جک ( 6 حالت برای راننده و 4 حالت برای سرنشین کناری ) -  دارای گرمکن صندلی‌های جلو

سیستم صندلی های عقب

صندلی‌های  چرم مصنوعی  تاشونده -  کنسول تاشو عقب – مجهز به ایزوفیکس و خروجی 12 ولت

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

سیستم ترمز ضد قفل ABS - توزیع نیروی ترمز بین چرخ ها EBD

سیستم فرمان

قدرت فرمان هیدرولیکی

نوع غربیلک

فرمان سه شاخه –دارای کلیدهای کنترل سیستم مولتی مدیا – امکان تنظیم ارتفاع غربیلک

سیستم هدایت پذیری

کنترل سیستم صوتی ار روی فرمان

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

سیستم ورود و روشن کردن خودرو بدون نیاز به کلید (Keyless) - دارای سیستم ضد سرقت ایموبلایزر

سیستم‌های سقف

دارای سانروف 2 حالته - آنتن کوسه‌ای

 

 

 

 

 

 

 

 

مشخصات فنی این خودرو

تا به امروز تنها یک نسخه از لیفان ایکس هفتاد در ایران به فروش می‌رسد. این نسخه دارای پیشرانه‌ای با حجم 2000 سی سی است که مجهز به تنفس طبیعی می‌باشد و جعبه دنده آن سیستم CVT است. با استفاده از این موتور، با 140 اسب بخار قدرت، امکان تولید 178 نیوتون متر گشتاور ایجاد می‌شود. این خودرو فاقد سیستم توربو شارژ است اما به علت استفاده از موتور 2.0 لیتری کشش خودرو مناسب گزارش می‌شود. در تجربه سواری با لیفان ایکس 70 امکان دستیابی به نهایت سرعت 175 کیلومتر بر ساعت میسر است. شتاب این خودرو برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت از حالت سکون برابر با زمانی حدودا 14 ثانیه‌ است.

میزان مصرف سوخت خودروها موردی مهم و حائز اهمیت است. مصرف سوخت مخصوصا در کشور ایران که سوخت خیلی با کیفیتی ندارد هر چه کمتر باشد و حساسیت کمتری به کیفیت آن وجود داشته‌باشد بهتر است. خودروی لیفان ایکس هفتاد به دلیل برخورداری از تنفس طبیعی موتور در این قسمت عملکرد خوبی دارد. در مسافت‌های شهری میزان مصرف 8.5 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر و در مسافت‌های خارج از شهر 6.9 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر گزارش می‌شود. به این صورت مصرف ترکیبی این خودرو عددی معادل با 7.7 لیتر به ازای هر صد کیلومتر است که نسبت به برخی از رقبا رقم قابل قبولی می‌باشد. البته این تنفس طبیعی باعث کاهش شتاب و کشش خودرو می‌شود.

در جدول زیر به بررسی برخی از مشخصات فنی اصلی خودرو پرداختیم:

 

مشخصات فنی

لیفان X70

کلاس بدنه

کراس اور

نوع شاسی

یکپارچه

حجم موتور

2000 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

تعداد سیلندرها

4

تعداد سوپاپ ها

16

آرایش قرار گیری سیلندرها

خطی مستقیم

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

140 اسب بخار در 6000 دور بر دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

178 نیوتن متر در 4200 - 4400 دور بر دقیقه

توان خروجی حجمی

70 اسب بخار بر لیتر

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری پاشش چند نقطه ای

ظرفیت باک

55  لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته

با حالت زمستانی و اسپرت

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو دیفرانسیل جلو

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو

دیسکی خنک شونده

نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب

دیسکی

تعلیق جلو

مستقل مک فرسون

تعلیق عقب

مستقل

کمک فنرهای جلو و عقب

هیدرولیکی

حداکثر سرعت

175 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

14.1 ثانیه

 

موتور خودروی لیفان x70

کارشناسی خودرو لیفان X70  از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

کراس اوورهای شهری که ظاهری شبیه به شاسی بلند دارند در بین خریداران خودرو طرفداران زیادی دارند. طبق کارشناسی خودرو لیفان X70 سایز این خودرو از مدل‌های قبلی لیفان یعنی X50 و X60 بزرگ تر است.  در طراحی نیز ظاهری مشابه بایکی از نسخه‌های فیس لیفت ام وی ام ایکس 33 دارد. ظاهر خودرو و نقاط ضعف و قوت آن امری سلیقه‌ای است اما این خودرو  چهره‌ای اسپرت و عامه پسند دارد و ناهماهنگی‌های زیاد و اذیت‌کننده‌ای در آن‌دیده نمی‌شود و تنها در برخی قسمت‌ها انتقاداتی درباره سادگی و نبود طراحی لاکچری مطرح است.

در نمای جلو زیبایی بیشتری نسبت به مدل قبلی یعنی X60 به چشم می‌خورد و طراحی خوبی دارد. چراغ‌ها با کشیدگی مناسب به سمت گلگیر حالت اسپرت ایجاد می‌کنند و از طرف دیگر مرزی را با جلو پنجره به اشتراک می‌گذارند. جلو پنجره شش ضلعی ساده است اما خطوط براق کرومی رنگی که روی آن کارشده، ظاهر را بهبود می‌بخشد. در طرفین سپر شاهد مه شکن‌های دایره شکل هستیم  و استفاده از ادوات سیاه رنگ در سپر و گلگیرها چهره را لوکس تر می‌کند. در قسمت‌های مختلف مانند درب کاپوت، زیر چراغ‌ها و... خطوط و برجستگی‌هایی وجود دارد که حجم‌دهنده هستند.

در نمای جانب نیز به واسطه خط و برجستگی‌ها بین دستگیره‌های ورودی و سایر قسمت‌ها عمل حجم دهی مانند نمای جلو به خوبی انجام می‌شود. استفاده از رینگ‌های پنج پر با سایز مناسب همراه با اتصالات دوگانه نیز انتخاب بسیار شایسته‌ای است. نمای عقب تنها قسمتی است که برخی به آن انتقاد می‌کنند. با توجه به طراحی خوب نمای جلو، این توقع ایجاد میشد که چراغ‌های عقب و سایر قسمت‌ها نیز اسپرت و لوکس تر طراحی شوند. چراغ‌های عقب به فرم دو تکه چند ضلعی با زوایایی شکسته در عقب مشاهده می‌شوند.

در پشت خودرو، صرفه‌جویی شرکت سازنده برای نصب قطعات پلاستیکی فراموش‌شده و سپر عقب برخلاف سپر جلو، تمام پلاستیک است. در دوطرف سپر نیز حفره‌هایی چهارگوش به چشم می‌خورد که از نظر فنی کاربردی ندارد چراکه یک لوله اگزوز رهاشده در سمت چپ و زیر اتاق، تنها خروجی پیشرانه خواهد بود. این قسمت به ساختار MVM X33 شبیه است. اما نصب چرخ یدکی زیر بدنه است. شاید این امر باعث دردسرهایی حین نیاز به استفاده از چرخ یدکی شود اما این طراحی باعث زیبایی بیشتر نمای پشت‌شده و بدین صورت امکان بازگشایی درپوش صندوق به سمت بالا را فراهم می‌کند.

علاوه بر موارد ذکرشده، مشخصاتی کلی تر در رابطه با طراحی این خودرو را در جدول زیر مشاهده می‌کنید:

مشخصات ظاهری

لیفان X70

وزن خالص

1415 کیلوگرم

طول

4390 میلی متر

عرض

1820 میلی متر

ارتفاع

1715  میلی متر

فاصله محورها

2610 میلی متر

تعداد سرنشین

5

نسل (کد اتاق)

نسل اول

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

225/55R18

 

خودروی لیفان x70 نقره ای

خودروی  لیفان X70

 

کارشناسی خودرو لیفان X70  از نظر طراحی داخلی

طراحی کابین این خودرو سبک ساده و اسپرت است. در این فضا از دو رنگ خاکستری و نقره‌ای استفاده می‌شود که فضایی شیک و مینیمال را با خطوطی ساده و زوایای شکسته ایجاد می‌کند. نسبت به رقبا در برخی قسمت‌ها طراحی‌ها ایراداتی دارند اما در کل این موارد باعث اذیت نخواهند شد و تنها در مقایسه این اشکالات وارد می‌شود.

کنسول میانی با حداقل دکمه و کلید طراحی‌شده  و فرمی یک دست دارد و استفاده از رنگ نقره‌ای به آن  جذابیت می‌بخشد. در میان این قسمت نمایشگری 9 اینچی مجهز به سیستم اندروید قرار دارد. در اطراف نمایشگر دریچه‌های هوا را شاهد هستیم و در قسمت پایینی آن سیستم‌های کنترلی و دکمه‌های آن‌ها قرار دارد.  غربیلک خودرو سه شاخه است و روی آن دکمه‌های کنترل سیستم مولتی مدیا، کروز کنترل، ارتباط تلفنی و... تعبیه‌شده و از روکش چرم برای پوشش آن استفاده می‌شود. در پشت فرمان، در پنل کیلومتر شمار ، طرح نشانگرهای سرعت و دور موتور جالب است. در قسمت میانی آن نمایشگری تمام رنگی وجود دارد که اطلاعات مختلفی را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

صندلی‌های اسپرت این خودرو طبق کارشناسی خودرو لیفان X70  فضای راحتی را برای سرنشینان مهیا می‌کنند. در قسمت عقب فضایی جادار برای سه سرنشین بزرگسال با حداقل محدودیت در نظر گرفته‌شده است. صندلی‌های لیفان ایکس 70 روکش چرم دارند. میان صندلی‌های جلو نیز محفظه‌ای کاربردی قرار داده‌شده است که جای مناسبی برای استراحت دست است.  حجم صندوق عقب نیز حدود 420 لیتر می‌باشد که برای مسافرت‌ها و نیازهای خانوادگی فضای لازم را ایجاد می‌کند.

 

 طراحی داخلی خودرو لیفان x70

طراحی داخلی خوردو   لیفان X70

 

 

 

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو لیفان X70  به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به اندازه خوبی با خودرو  لیفان X70   آشنا شدید. در ادامه به طور خلاصه‌تری مزایا و معایب آن را مشاهده ‌می‌کنید:

مزایا:

  • خودرویی اقتصادی
  • کابین جادار و بزرگ
  • فضای پای ردیف عقب
  • دید خوب آینه‌های جانبی
  • امکانات رفاهی خوب و پیشرفته

 

معایب :

  • عایق‌بندی کابین
  • استفاده گسترده از پلاستیک خشک
  • شتاب و کشش نسبتا متوسط
  • عدم ادامه تولید این خودرو در چین

 

لیفان X70  بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو لیفان X70  مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیم‌گیری کنید.  خودروی لیفان ایکس 70 در بازار حریف قدرتمندی با عنوان ام وی ام ایکس 33 دارد که در قسمت بعد به مقایسه آن‌ها می‌پردازیم اما لازم است که با توجه به بودجه این مقایسه را خودتان قبل از خرید نیز انجام دهید.

کراس اوورها تنوع خیلی زیادی ندارند و خودرویی با امکانات رفاهی به روز و پیشرفته می‌تواند طرفداران زیادی داشته‌باشد. لیفان ایکس 70 نیز با توجه به تجهیزاتش و افزایش قیمتی که در اواسط سال 1401 داشته‌است، باز هم ارزش خرید دارد. برای مثال آپشن‌هایی مانند صفحه نمایشگر بزرگ، تنفس طبیعی، استارت دکمه‌ای، دوربین عقب و... باعث برتری ایکس 70 نسبت به برخی خودروهای چینی می‌شود. البته این خودرو معایبی هم دارد که باید توجه داشته‌باشید برخلاف خواسته‌هایتان هست یا نه! برای مثال اگر با نسخه CVT راحت نباشید، نسخه دیگری از این خودرو در بازار ایران موجود نیست با وجود اینکه عملکرد فنی معمولا در نسخه‌های دنده‌ای بهتر گزارش می‌شود.

طراحی خارجی و داخلی و نمای خودرو امری سلیقه‌ایست. سبک طراحی این خودرو اسپرت است و مخصوصا در کابین خیلی طراحی‌های توچشم و لاکچری دیده‌نمی‌شود. از لحاظ فنی نیز پیشرانه خوبی دارد اما کیفیت برخی از قطعات خیلی بالا نیست. البته نکته مهم این است که لیفان ایکس 70 هنوز هم تولید می‌شود و خودروهای صفر کیلومتر آن قابل خرید هستند و از این نظر می‌توان اطمینان بهتری نسبت به سلامت قسمت‌های مختلف داشت. خودروهای کارکرده موجود در بازار نیز به دلیل کم کارکرده بودن، احتمال زیاد از سلامت نسبتا مناسبی برخورداند و قیمت زیاد خودروهای صفر کیلومتر را نیز ندارند. البته حتما لازم است قبل از خرید، توسط کارشناسی مجرب سلامت تمامی قسمت‌های خودرو بررسی و تایید شود.

 

خودروی لیفان x70 نقره ای از رو به رو

بهترین کارشناسی خودرو لیفان X70

 

رقیبان خودرو لیفان X70  

طبق کارشناسی خودرو  لیفان X70  و سایر خودروها در بازار ایران،  خودروهای چری تیگو 5 ، هاوال H2 ، ام وی ام X33 ، SX5 و ... هم رده و رقیب ایکس 70 هستند. هر یک از این خودروها مزایا و معایب مختص به خود را دارند که با توجه به خواسته‌هایتان باید مشخص کنید که کدام خودرو بیشتر برای شما مناسب است. بهتر است در ابتدا مشخصات و تجهیزات هر یک از این رقبا را به دقت بررسی کنید.

در رابطه با خودرو چری تیگو 5، این خودرو نسخه‌های مختلفی دارد اما در مقایسه کلی می‌توان گفت که سطح امکانات رفاهی‌اش با ایکس 70 در یک سطح است و تفاوت‌های موجود بسته به شرایط و سلیقه شما می‌تواند مزیت یا عیب محسوب شود. از لحاظ طراحی ظاهری هم معمولا لیفان ایکس 70 خودرو جذاب‌تری محسوب می‌شود. از لحاظ فنی نیز مشخصات هر دو خودرو حدودا مشابه است، چری تیگو 5 عملکرد خوبی را در این سال‌ها به نمایش گذاشته‌است اما خودروهای لیفان ایکس 70 اکثرا صفر کیلومتر و کم کارکرد هستند و نمی‌توان نظر خیلی محکمی درباره تداوم عملکرد مناسب آن داشت. کیفیت ساخت چری تیگو 5 از ایکس 70 بهتر است.

رقیب بعدی هاوال H2 است. این خودرو از لحاظ متریال استفاده‌شده بسیار با کیفیت تر از ایکس 70 می‌باشد. از لحاظ ظاهری معمولا ایکس 70 شکیل تر تشخیص‌داده می‌شود. فاصله محوری هاوال اچ 2 کمتر است و فضای کابین  و صندوق عقب کمتری دارد. تعداد کیسه‌های هوای هاوال اچ 2 بیشتر از ایکس 70 است و سایر امکانات رفاهی بسته به نیاز شما باید بررسی شود. از لحاظ فنی نیز هاوال H2  به سیستم توربو مجهز است اما با توجه به کیفیت بنزین ایران و سایر شرایط ممکن است عملکرد خیلی خاص و متفاوتی از آن دیده‌نشود.

ام وی ام X33 که چند باری نیز در این مقاله به آن اشاره شد از رقیبان اصلی لیفان ایکس 70 می‌باشد. نسخه  ام وی ام  X33S AT Sportبیشترین شباهت را به لیفان ایکس ۷۰ دارد. ایکس ۷۰ از همه نظر از این نسخه ام وی ام بزرگ تر است. از نظر طراحی بدنه شبیه به هم هستند اما  لیفان X70 طراحی به روز تر و آیرودینامیک تری را دارد. از طرف دیگر طراحی کابین و فضای داخلی ام وی ام اسپرت تر و جذاب تر از لیفان است اما برای هر دو قسمت بیشتر سلیقه شما ملاک قرارداده می‌شود.

امکانات نیز در یک رده‌اند اما مهم ترین تفاوت ها این است که در لیفان X70 تنظیم صندلی تمام برقی است  و سیستم تهویه نیمه اتومات می‎‌باشد و ام وی ام سیستم تهویه اتومات دارد. عملکرد فنی و پیشرانه هر دو خودرو مشابه است و وجه تمایز در جعبه دنده مشاهده می‌شود. با توجه به این که همیشه استقبال از جعبه دنده اتوماتیک از CVT بیش تربوده، پس در این بحث ام وی ام X33S AT Sport نسبت به لیفان X70  برتری دارد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو لیفان X70  پرداختیم. با توجه به تمامی مطالب ذکرشده، این خودرو آپشن‌ها و تجهیزات مورد نیاز اولیه را با قیمتی نسبتا مناسب ارائه می‌کند و اگر مشکلی با نامعلوم بودن آینده تولید و خدمات پس از فروش و تهیه قطعات لیفان ایکس 70 ندارید، خرید این خودرو امری منطقی به نظر می‌رسد. البته حضور رقیبان هم رده و مشابه این خودرو نیز کار را برای خودروسازان بم سخت تر می‌کند و لازم است شما نیز قبل از خرید بررسی‌های لازم را انجام دهید.   

نظر خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
بد
عالی
*
*
*

عنوان : کارشناسی خودرو لیفان X70  اتومات  با تمام جزئیات

 

خودروی لیفان X70  یکی از  کراس اوورهای چینی ساخت کمپانی لیفان است که توسط شرکت خودروسازان بم از سال 1399 در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو با ظاهری مناسب و امکانات رفاهی پیشرفته خودروی جذابی است که در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو  لیفان X70  در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

 

کارشناسی کلی خودرو  لیفان X70  

لیفان، یکی از شرکت‌های با سابقه در صنعت خودرو و موتورسیکلت چین‌ است که از سال 1992 فعالیت خود را شروع‌کرده است. خودروهای لیفان، در ۵۱ کشور دنیا با نمایندگی فعال، فروخته‌می‌شوند که یکی این کشورها ایران است. نمونه‌های اولیه تولیدی این برند توسط شرکت کرمان موتور از سال 1387 وارد ایران شد. سدان‌ها و کراس اوورهایی با همکاری کرمان موتور و لیفان به بازار ایران وارد شد اما از سال 1397 کرمان موتور تصمیم گرفت تا تمرکز خود را روی واردات برند جک بگذارد و خودروهای لیفان را به شرکت خودروسازان بم، یکی از زیر مجموعه‌های خود بسپارد.

 لیفان X70 در سال 2018  در کشور چین معرفی شد. این خودرو در سال 1399 توسط شرکت خودروسازان بم وارد ایران شد. این خوردو کراس اووری شهری و جمع و جور است که روز به روز به طرفداران سبکش اضافه می‌شود. خودروهای کراس اوور بازار داغی در ایران دارند و همین امر دلیلی برای افزایش واردات این خودروها توسط شرکت‌های خودروسازی می‌باشد. تولید این خودرو در ایران در حال حاضر ( سال 1401 ) ادامه دارد. البته ساخت این خودرو تنها پس از دو سال یعنی در سال ۲۰۲۱ در چین متوقف شد و حتی در سایت کمپانی لیفان نیز اطلاعاتی از آن موجود نیست اما این توقف تولید هنوز هم در ایران رخ نداده‌است.

لیفان ایکس 70 دارای امکانات رفاهی و تجهیزات قابل قبول و مناسبی است و نیاز راننده و سرنشینان را بر طرف می‌کند. از نظر فنی نیز به یک موتور 2.0 لیتری 4 سیلندر تنفس طبیعی مجهز است که با 145 اسب‌بخار قدرت، توان تولید بیشینه گشتاوری معادل 185 نیوتن‌متر را ایجاد می‌کند. این خودرو هم نسخه دنده‌ای دارد هم اتومات اما در کشور ایران تنها نسخه اتومات آن به فروش می‌رسد. در کشور چین دو نسخه 1.5 لیتری و 2 لیتری برای لیفان ایکس 70 در نظرگرفته‌اند که تنها نسخه 2 لیتری در کشور ما تولید و عرضه می‌شود.

به طور کلی طراحی داخلی و خارجی این خودرو جذاب و اسپرت است و امکانات رفاهی متعددی دارد اما قدرت و عملکرد فنی آن در کارشناسی خودرو لیفان X70 در سطحی متوسط ارزیابی می‌شود. در بازار رقابتی که در حال حاضر وجود دارد، سیستم فنی متوسط عاملی بازدارنده است مخصوصا در وضعیتی که این خودرو در مرداد 1401 دچار افزایش قیمت‌شده است. انتخاب نهایی به خریداران و اولویت آن‌ها مربوط است و برای تصمیم گیری بهتر درادامه به بررسی این خودرو با جزئیات دقیق تری می‌پردازیم.

 

خودروی لیفان x70 نقره ای

بررسی ویژگی‌های خودرو   لیفان X70

 

امکانات و تجهیزات خودرو لیفان X70  

در مقایسه با سایر خودروهای چینی و هم رده، لیفان ایکس 70 از آپشن‌های حدودا کامل‌تر و پیشرفته تری برخوردار است. برای مثال در نسخه‌های قدیمی ام وی ام ایکس 33 سیستم مدیریت پایداری ESP وجود نداشت اما در این خوردو قابل استفاده است.

مهم ترین امکانات این خودرو شامل کیسه هوا برای سرنشینان جلو، کمربند ایمنی پیش‌کشنده، سیستم ضد سرقت، هشدار باز بودن درها، سیستم هشدار فشار باد لاستیک‌ها، فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم ارتفاع، آینه وسط الکتروکرومیک، حسگرهای پارک جلو و عقب، سیستم کروز کنترل، صفحه کیلومتر با قابلیت تنظیم نور و رنگ و زبان، دیلایت، آینه‌های جانبی تاشونده با تنظیم برقی و گرمکن، آنتن کوسه‌ای، سانروف برقی، میله باربند سقفی، طاقچه کشویی، روکش صندلی چرمی، استارت دکمه‌ای، ریموت هوشمند، پاور ویندوز، تهویه مطبوع اتوماتیک با نمایشگر دیجیتال، صندلی راننده و سرنشین با قابلیت تنظیم، صندلی‌های جلو، ریموت صندوق عقب، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر ۹ اینچی + اندروید، بلوتوث، سیستم صوتی با شش بلندگو، ۲ عدد پورت usb ، دوربین دنده عقب و برق ۱۲ ولت، سیستمهای ترمز ABS و EBD، کنترل پایداری، ترمز اضطراری می‌شود.

از لحاظ امنیتی گزارش موثقی برای این خودرو یافت نشد و هنوز سطح ایمنی آن توسط شرکت‌ها اعلام نشده‌اما با توجه به امکانات ایمنی آن اعمم از دو  کیسه هوا، سنسور پارک و دوربین عقب و سیستم‌های ESP/ABS/EBD/BOS و سنسور نشان‌دهنده باد لاستیک‌ها و... می‌توان سطح ایمنی این خودرو را حدس زد.

در جدول زیر امکانات رفاهی و تجهیزات این خودروی چینی به صورت دسته بندی‌شده جهت بررسی و مقایسه راحت تر آورده‌شده است :

امکانات رفاهی وآپشن ها

لیفان    X70

نوع جعبه دنده

انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته

سیستم آینه ها

دارای آینه‌ی الکتروکرومیک وسط -  آینه‌های جانبی جمع‌شونده با تنظیم برقی -آینه جانبی دارای گرمکن

سنسورهای پیش فعال

سنسور نشان دهنده ی باد لاستیک‌ها

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم کنترل پایداری  ESP/ABS/EBD/BOS

سیستم شیشه ها

کنترل شیشه‌های برقی جلو و عقب - دارای قفل کودک

سیستم صوتی

دارای 6   عدد بلندگو -  سيستم صوتي مجهز به راديو ، دارای دو درگاه USB و قابلیت اتصال بلوتوث

سیستم مولتی مدیا

مجهر به نمایشگر 9 اینچی لمسی با سیستم عامل اندروید - دارای درگاه USB و قابلیت اتصال Bluetooth

کیسه هوا

مجموعا دو عدد برای راننده و سرنشین کناری

سیستم تهویه مطبوع

سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک

سیستم روشنایی جلو

دارای چراغ دید در روز (Daylight) -  چراغ های جلو هالوژنی – دارای مه شکن – امکان  تنظیم برقی ارتفاع نور چراغ

سیستم روشنایی عقب

دارای چراغ‌های مه شکن

سیستم های کمک رانندگی

دارای کروزکنترل-  کامپیوتر سفری – مجهز به دوربین عقب - سنسور پارک جلو و عقب

سیستم صندلی های جلو

صندلی ها با روکش چرم مصنوعی با تنظیم برقی با جک ( 6 حالت برای راننده و 4 حالت برای سرنشین کناری ) -  دارای گرمکن صندلی‌های جلو

سیستم صندلی های عقب

صندلی‌های  چرم مصنوعی  تاشونده -  کنسول تاشو عقب – مجهز به ایزوفیکس و خروجی 12 ولت

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

سیستم ترمز ضد قفل ABS - توزیع نیروی ترمز بین چرخ ها EBD

سیستم فرمان

قدرت فرمان هیدرولیکی

نوع غربیلک

فرمان سه شاخه –دارای کلیدهای کنترل سیستم مولتی مدیا – امکان تنظیم ارتفاع غربیلک

سیستم هدایت پذیری

کنترل سیستم صوتی ار روی فرمان

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

سیستم ورود و روشن کردن خودرو بدون نیاز به کلید (Keyless) - دارای سیستم ضد سرقت ایموبلایزر

سیستم‌های سقف

دارای سانروف 2 حالته - آنتن کوسه‌ای

 

 

 

 

 

 

 

 

مشخصات فنی این خودرو

تا به امروز تنها یک نسخه از لیفان ایکس هفتاد در ایران به فروش می‌رسد. این نسخه دارای پیشرانه‌ای با حجم 2000 سی سی است که مجهز به تنفس طبیعی می‌باشد و جعبه دنده آن سیستم CVT است. با استفاده از این موتور، با 140 اسب بخار قدرت، امکان تولید 178 نیوتون متر گشتاور ایجاد می‌شود. این خودرو فاقد سیستم توربو شارژ است اما به علت استفاده از موتور 2.0 لیتری کشش خودرو مناسب گزارش می‌شود. در تجربه سواری با لیفان ایکس 70 امکان دستیابی به نهایت سرعت 175 کیلومتر بر ساعت میسر است. شتاب این خودرو برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت از حالت سکون برابر با زمانی حدودا 14 ثانیه‌ است.

میزان مصرف سوخت خودروها موردی مهم و حائز اهمیت است. مصرف سوخت مخصوصا در کشور ایران که سوخت خیلی با کیفیتی ندارد هر چه کمتر باشد و حساسیت کمتری به کیفیت آن وجود داشته‌باشد بهتر است. خودروی لیفان ایکس هفتاد به دلیل برخورداری از تنفس طبیعی موتور در این قسمت عملکرد خوبی دارد. در مسافت‌های شهری میزان مصرف 8.5 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر و در مسافت‌های خارج از شهر 6.9 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر گزارش می‌شود. به این صورت مصرف ترکیبی این خودرو عددی معادل با 7.7 لیتر به ازای هر صد کیلومتر است که نسبت به برخی از رقبا رقم قابل قبولی می‌باشد. البته این تنفس طبیعی باعث کاهش شتاب و کشش خودرو می‌شود.

در جدول زیر به بررسی برخی از مشخصات فنی اصلی خودرو پرداختیم:

 

مشخصات فنی

لیفان X70

کلاس بدنه

کراس اور

نوع شاسی

یکپارچه

حجم موتور

2000 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

تعداد سیلندرها

4

تعداد سوپاپ ها

16

آرایش قرار گیری سیلندرها

خطی مستقیم

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

140 اسب بخار در 6000 دور بر دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

178 نیوتن متر در 4200 - 4400 دور بر دقیقه

توان خروجی حجمی

70 اسب بخار بر لیتر

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری پاشش چند نقطه ای

ظرفیت باک

55  لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته

با حالت زمستانی و اسپرت

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو دیفرانسیل جلو

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو

دیسکی خنک شونده

نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب

دیسکی

تعلیق جلو

مستقل مک فرسون

تعلیق عقب

مستقل

کمک فنرهای جلو و عقب

هیدرولیکی

حداکثر سرعت

175 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

14.1 ثانیه

 

موتور خودروی لیفان x70

کارشناسی خودرو لیفان X70  از نظر فنی

 

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

کراس اوورهای شهری که ظاهری شبیه به شاسی بلند دارند در بین خریداران خودرو طرفداران زیادی دارند. طبق کارشناسی خودرو لیفان X70 سایز این خودرو از مدل‌های قبلی لیفان یعنی X50 و X60 بزرگ تر است.  در طراحی نیز ظاهری مشابه بایکی از نسخه‌های فیس لیفت ام وی ام ایکس 33 دارد. ظاهر خودرو و نقاط ضعف و قوت آن امری سلیقه‌ای است اما این خودرو  چهره‌ای اسپرت و عامه پسند دارد و ناهماهنگی‌های زیاد و اذیت‌کننده‌ای در آن‌دیده نمی‌شود و تنها در برخی قسمت‌ها انتقاداتی درباره سادگی و نبود طراحی لاکچری مطرح است.

در نمای جلو زیبایی بیشتری نسبت به مدل قبلی یعنی X60 به چشم می‌خورد و طراحی خوبی دارد. چراغ‌ها با کشیدگی مناسب به سمت گلگیر حالت اسپرت ایجاد می‌کنند و از طرف دیگر مرزی را با جلو پنجره به اشتراک می‌گذارند. جلو پنجره شش ضلعی ساده است اما خطوط براق کرومی رنگی که روی آن کارشده، ظاهر را بهبود می‌بخشد. در طرفین سپر شاهد مه شکن‌های دایره شکل هستیم  و استفاده از ادوات سیاه رنگ در سپر و گلگیرها چهره را لوکس تر می‌کند. در قسمت‌های مختلف مانند درب کاپوت، زیر چراغ‌ها و... خطوط و برجستگی‌هایی وجود دارد که حجم‌دهنده هستند.

در نمای جانب نیز به واسطه خط و برجستگی‌ها بین دستگیره‌های ورودی و سایر قسمت‌ها عمل حجم دهی مانند نمای جلو به خوبی انجام می‌شود. استفاده از رینگ‌های پنج پر با سایز مناسب همراه با اتصالات دوگانه نیز انتخاب بسیار شایسته‌ای است. نمای عقب تنها قسمتی است که برخی به آن انتقاد می‌کنند. با توجه به طراحی خوب نمای جلو، این توقع ایجاد میشد که چراغ‌های عقب و سایر قسمت‌ها نیز اسپرت و لوکس تر طراحی شوند. چراغ‌های عقب به فرم دو تکه چند ضلعی با زوایایی شکسته در عقب مشاهده می‌شوند.

در پشت خودرو، صرفه‌جویی شرکت سازنده برای نصب قطعات پلاستیکی فراموش‌شده و سپر عقب برخلاف سپر جلو، تمام پلاستیک است. در دوطرف سپر نیز حفره‌هایی چهارگوش به چشم می‌خورد که از نظر فنی کاربردی ندارد چراکه یک لوله اگزوز رهاشده در سمت چپ و زیر اتاق، تنها خروجی پیشرانه خواهد بود. این قسمت به ساختار MVM X33 شبیه است. اما نصب چرخ یدکی زیر بدنه است. شاید این امر باعث دردسرهایی حین نیاز به استفاده از چرخ یدکی شود اما این طراحی باعث زیبایی بیشتر نمای پشت‌شده و بدین صورت امکان بازگشایی درپوش صندوق به سمت بالا را فراهم می‌کند.

علاوه بر موارد ذکرشده، مشخصاتی کلی تر در رابطه با طراحی این خودرو را در جدول زیر مشاهده می‌کنید:

مشخصات ظاهری

لیفان X70

وزن خالص

1415 کیلوگرم

طول

4390 میلی متر

عرض

1820 میلی متر

ارتفاع

1715  میلی متر

فاصله محورها

2610 میلی متر

تعداد سرنشین

5

نسل (کد اتاق)

نسل اول

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

225/55R18

 

خودروی لیفان x70 نقره ای

خودروی  لیفان X70

 

کارشناسی خودرو لیفان X70  از نظر طراحی داخلی

طراحی کابین این خودرو سبک ساده و اسپرت است. در این فضا از دو رنگ خاکستری و نقره‌ای استفاده می‌شود که فضایی شیک و مینیمال را با خطوطی ساده و زوایای شکسته ایجاد می‌کند. نسبت به رقبا در برخی قسمت‌ها طراحی‌ها ایراداتی دارند اما در کل این موارد باعث اذیت نخواهند شد و تنها در مقایسه این اشکالات وارد می‌شود.

کنسول میانی با حداقل دکمه و کلید طراحی‌شده  و فرمی یک دست دارد و استفاده از رنگ نقره‌ای به آن  جذابیت می‌بخشد. در میان این قسمت نمایشگری 9 اینچی مجهز به سیستم اندروید قرار دارد. در اطراف نمایشگر دریچه‌های هوا را شاهد هستیم و در قسمت پایینی آن سیستم‌های کنترلی و دکمه‌های آن‌ها قرار دارد.  غربیلک خودرو سه شاخه است و روی آن دکمه‌های کنترل سیستم مولتی مدیا، کروز کنترل، ارتباط تلفنی و... تعبیه‌شده و از روکش چرم برای پوشش آن استفاده می‌شود. در پشت فرمان، در پنل کیلومتر شمار ، طرح نشانگرهای سرعت و دور موتور جالب است. در قسمت میانی آن نمایشگری تمام رنگی وجود دارد که اطلاعات مختلفی را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

صندلی‌های اسپرت این خودرو طبق کارشناسی خودرو لیفان X70  فضای راحتی را برای سرنشینان مهیا می‌کنند. در قسمت عقب فضایی جادار برای سه سرنشین بزرگسال با حداقل محدودیت در نظر گرفته‌شده است. صندلی‌های لیفان ایکس 70 روکش چرم دارند. میان صندلی‌های جلو نیز محفظه‌ای کاربردی قرار داده‌شده است که جای مناسبی برای استراحت دست است.  حجم صندوق عقب نیز حدود 420 لیتر می‌باشد که برای مسافرت‌ها و نیازهای خانوادگی فضای لازم را ایجاد می‌کند.

 

 طراحی داخلی خودرو لیفان x70

طراحی داخلی خوردو   لیفان X70

 

 

 

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو لیفان X70  به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به اندازه خوبی با خودرو  لیفان X70   آشنا شدید. در ادامه به طور خلاصه‌تری مزایا و معایب آن را مشاهده ‌می‌کنید:

مزایا:

  • خودرویی اقتصادی
  • کابین جادار و بزرگ
  • فضای پای ردیف عقب
  • دید خوب آینه‌های جانبی
  • امکانات رفاهی خوب و پیشرفته

 

معایب :

  • عایق‌بندی کابین
  • استفاده گسترده از پلاستیک خشک
  • شتاب و کشش نسبتا متوسط
  • عدم ادامه تولید این خودرو در چین

 

لیفان X70  بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو لیفان X70  مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیم‌گیری کنید.  خودروی لیفان ایکس 70 در بازار حریف قدرتمندی با عنوان ام وی ام ایکس 33 دارد که در قسمت بعد به مقایسه آن‌ها می‌پردازیم اما لازم است که با توجه به بودجه این مقایسه را خودتان قبل از خرید نیز انجام دهید.

کراس اوورها تنوع خیلی زیادی ندارند و خودرویی با امکانات رفاهی به روز و پیشرفته می‌تواند طرفداران زیادی داشته‌باشد. لیفان ایکس 70 نیز با توجه به تجهیزاتش و افزایش قیمتی که در اواسط سال 1401 داشته‌است، باز هم ارزش خرید دارد. برای مثال آپشن‌هایی مانند صفحه نمایشگر بزرگ، تنفس طبیعی، استارت دکمه‌ای، دوربین عقب و... باعث برتری ایکس 70 نسبت به برخی خودروهای چینی می‌شود. البته این خودرو معایبی هم دارد که باید توجه داشته‌باشید برخلاف خواسته‌هایتان هست یا نه! برای مثال اگر با نسخه CVT راحت نباشید، نسخه دیگری از این خودرو در بازار ایران موجود نیست با وجود اینکه عملکرد فنی معمولا در نسخه‌های دنده‌ای بهتر گزارش می‌شود.

طراحی خارجی و داخلی و نمای خودرو امری سلیقه‌ایست. سبک طراحی این خودرو اسپرت است و مخصوصا در کابین خیلی طراحی‌های توچشم و لاکچری دیده‌نمی‌شود. از لحاظ فنی نیز پیشرانه خوبی دارد اما کیفیت برخی از قطعات خیلی بالا نیست. البته نکته مهم این است که لیفان ایکس 70 هنوز هم تولید می‌شود و خودروهای صفر کیلومتر آن قابل خرید هستند و از این نظر می‌توان اطمینان بهتری نسبت به سلامت قسمت‌های مختلف داشت. خودروهای کارکرده موجود در بازار نیز به دلیل کم کارکرده بودن، احتمال زیاد از سلامت نسبتا مناسبی برخورداند و قیمت زیاد خودروهای صفر کیلومتر را نیز ندارند. البته حتما لازم است قبل از خرید، توسط کارشناسی مجرب سلامت تمامی قسمت‌های خودرو بررسی و تایید شود.

 

خودروی لیفان x70 نقره ای از رو به رو

بهترین کارشناسی خودرو لیفان X70

 

رقیبان خودرو لیفان X70  

طبق کارشناسی خودرو  لیفان X70  و سایر خودروها در بازار ایران،  خودروهای چری تیگو 5 ، هاوال H2 ، ام وی ام X33 ، SX5 و ... هم رده و رقیب ایکس 70 هستند. هر یک از این خودروها مزایا و معایب مختص به خود را دارند که با توجه به خواسته‌هایتان باید مشخص کنید که کدام خودرو بیشتر برای شما مناسب است. بهتر است در ابتدا مشخصات و تجهیزات هر یک از این رقبا را به دقت بررسی کنید.

در رابطه با خودرو چری تیگو 5، این خودرو نسخه‌های مختلفی دارد اما در مقایسه کلی می‌توان گفت که سطح امکانات رفاهی‌اش با ایکس 70 در یک سطح است و تفاوت‌های موجود بسته به شرایط و سلیقه شما می‌تواند مزیت یا عیب محسوب شود. از لحاظ طراحی ظاهری هم معمولا لیفان ایکس 70 خودرو جذاب‌تری محسوب می‌شود. از لحاظ فنی نیز مشخصات هر دو خودرو حدودا مشابه است، چری تیگو 5 عملکرد خوبی را در این سال‌ها به نمایش گذاشته‌است اما خودروهای لیفان ایکس 70 اکثرا صفر کیلومتر و کم کارکرد هستند و نمی‌توان نظر خیلی محکمی درباره تداوم عملکرد مناسب آن داشت. کیفیت ساخت چری تیگو 5 از ایکس 70 بهتر است.

رقیب بعدی هاوال H2 است. این خودرو از لحاظ متریال استفاده‌شده بسیار با کیفیت تر از ایکس 70 می‌باشد. از لحاظ ظاهری معمولا ایکس 70 شکیل تر تشخیص‌داده می‌شود. فاصله محوری هاوال اچ 2 کمتر است و فضای کابین  و صندوق عقب کمتری دارد. تعداد کیسه‌های هوای هاوال اچ 2 بیشتر از ایکس 70 است و سایر امکانات رفاهی بسته به نیاز شما باید بررسی شود. از لحاظ فنی نیز هاوال H2  به سیستم توربو مجهز است اما با توجه به کیفیت بنزین ایران و سایر شرایط ممکن است عملکرد خیلی خاص و متفاوتی از آن دیده‌نشود.

ام وی ام X33 که چند باری نیز در این مقاله به آن اشاره شد از رقیبان اصلی لیفان ایکس 70 می‌باشد. نسخه  ام وی ام  X33S AT Sportبیشترین شباهت را به لیفان ایکس ۷۰ دارد. ایکس ۷۰ از همه نظر از این نسخه ام وی ام بزرگ تر است. از نظر طراحی بدنه شبیه به هم هستند اما  لیفان X70 طراحی به روز تر و آیرودینامیک تری را دارد. از طرف دیگر طراحی کابین و فضای داخلی ام وی ام اسپرت تر و جذاب تر از لیفان است اما برای هر دو قسمت بیشتر سلیقه شما ملاک قرارداده می‌شود.

امکانات نیز در یک رده‌اند اما مهم ترین تفاوت ها این است که در لیفان X70 تنظیم صندلی تمام برقی است  و سیستم تهویه نیمه اتومات می‎‌باشد و ام وی ام سیستم تهویه اتومات دارد. عملکرد فنی و پیشرانه هر دو خودرو مشابه است و وجه تمایز در جعبه دنده مشاهده می‌شود. با توجه به این که همیشه استقبال از جعبه دنده اتوماتیک از CVT بیش تربوده، پس در این بحث ام وی ام X33S AT Sport نسبت به لیفان X70  برتری دارد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو لیفان X70  پرداختیم. با توجه به تمامی مطالب ذکرشده، این خودرو آپشن‌ها و تجهیزات مورد نیاز اولیه را با قیمتی نسبتا مناسب ارائه می‌کند و اگر مشکلی با نامعلوم بودن آینده تولید و خدمات پس از فروش و تهیه قطعات لیفان ایکس 70 ندارید، خرید این خودرو امری منطقی به نظر می‌رسد. البته حضور رقیبان هم رده و مشابه این خودرو نیز کار را برای خودروسازان بم سخت تر می‌کند و لازم است شما نیز قبل از خرید بررسی‌های لازم را انجام دهید.   

درخواست سریع کارشناس (برای تماس کلیک کنید)