برای مشاوره و درخواست سریع کارشناس لطفا بر روی شماره های روبرو کلیک نمایید : 9033 8820 - 021 - 7713 6563 - 021

جستجو
Back to all

کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک و فیس لیف آن در تیپ‌های e2 و e4 با تمام جزئیات

کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک و فیس لیف آن در تیپ‌های e2 و e4 با تمام جزئیات

رنو اسکالا کروک ساخت شرکت رنو فرانسوی می‌باشد که به واسطه فرم کوپه بدنه‌اش و سقف بازشو از خاص‌ترین گزینه‌هایموجود در ایران است. با وجود شرایط خاص و متمایز، فروش این خودرو چه در نسخه‌های 2013 و چه نسخه‌های فیس لیفت 2015 خیلی چشمگیر نبود. در این مطلب جزئیات کاملی در رابطه با کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک در قسمت‌های ظاهری، فضای کابین، مشخصات فنی و امکانات رفاهی مطالعه خواهید کرد.

کارشناسی کلی خودرو رنو اسکالا کروک

گروه رنو، شرکت خودروسازی فرانسوی است که در سال 1899 تاسیس شد. این شرکت در زمنیه طراحی، ساخت و پخش خودروها، کامیون، تراکتور، اتوبوس و خودروهای برقی فعال است و پیش‌تر در زمینه طراحی و تولید هواگرد و موتورهایهواگرد نیز فعالیت داشته‌است. این خودروسازی رتبه نهم را بین بزرگترین خودروسازی‌های جهان دارد.

رنو مالک بیشتر سهام شرکت رومانیایی داچیا، شرکت ترکیه‌ای اویاک-رنو، شرکت کره‌ای رنو سامسونگ موتورز و شرکت ایرانی رنو پارس است. علاوه بر این موارد 43 درصد از سهام شرکت ژاپنی نیسان و 25 درصد از شرکت روسی آوتووازنیز در اختیار رنو می‌باشدرنو-نیسان آلیانس که نتیجه مشارکت این دو شرکت است، به عنوان چهارمین خودروساز بزرگ جهان در حال فعالیت است.

رنو مگان (رنو اسکالا)

از سری محصولات رنو، رنو مگان نام دارد که اولین نسل آن از سال 1995 به خط تولید این شرکت اضافه‌شده است. تا به امروز چهار نسل مختلف از این خودرو به تولیدرسیده که انواع آن را نیز در ایران داریم. نسل اول با وجود عملکرد خوبی که داشت به ایران راه نیافت. اما نسل دوم که مدل توسعه‌یافته نسل اول بود، توسط نگین خودرو در ایران مونتاژ و عرضه شد و نسخه‌های سدان آن فروش خوبی را تجربه کرد.

در سال 2008 نسل سوم مگان رونمایی و در سال 2009 به بازارهای جهانی ارائه شد. در ایران این نسل توسط نگین خودرو و با نام رنو اسکالا در مدل هاچ بک و کروک از سال 1390 عرضه شد. امضای طراحی رنو در این خودرو هم وجود داشت و مشخصا تلاش‌شده بود ظاهری به روزتر ارائه شوداسکالا نسل سوم در ایران با موتوری دو لیتری به فروش رسید.

فیس لیفت اسکالا

اسکالا در زمان تولیدش دوبار فیس لیفت شد که تغییرات ظاهری‌اش هم خیلی چشمگیر بود. از بین این دو فیس لیفت، یکی از آن‌ها در سال 2015 در ایران هم عرضه شد. در این نسخه نمای جلو بیشتر تغییریافته بود و سیستم فنی و تجهیزات خیلی دست‌خوش تغییر نشدند. رنو اسکالا در هر دو نسخه خودش فروش خیلی چشم‌گیری را رقم نزد. در ادامه به دلیل این موضوع و بررسی بخش‌های مختلف انواع تیپ‌ها و تفاوت‌هایشان با یکدیگر خواهیم پرداخت.

بهترین کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک

بررسی ویژگی‌های خودرو رنو اسکالا کروک

امکانات و تجهیزات خودرو رنو اسکالا کروک

امکانات رفاهی این خودرو لیست خیلی به روز و خاصی ندارد اما در حد نیاز، خریداران را راضی می‌کند. در ایران رنو اسکالا تنها در یک تیپ امکاناتی عرضه‌شده است و حدودا سطحی مشابه با اسکالا هاچ بک e4 دارد. نسخه فیس لیفت هم در لیست امکانات رفاهی‌اش تغییری نکرده‌است.

از امکانات و تجهیزات خودرو اسکالا  می توان به کروز کنترل، سنسور دنده عقب، چراغ های جلو هالوژن دی لایت، تنظیمبرقی آینهها، تنظیم دستی صندلی‌ها، سیستم تهویه مطبوع اتومات، غربیلک چهار شاخه با کلیدهای کنترلی سیستمصوتی، چهار کیسه هوا، سقف جمع‌شونده برقی و... اشاره کرد.

از لحاظ ایمنی این خودرو توسط موسسه استاندارد و ایمنی اروپا یا همان یورو انکپ مورد بررسی قرارگرفته و هر 5 ستاره ایمنی را دریافت کرده‌است. در جدول زیر تجهیزات این خودرو را به صورت دسته بندی جهت کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروکمشاهده می‌کنید.

امکانات رفاهی وآپشنها

رنو اسکالا کروک

نوع جعبه دنده

انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته  6 دنده جلو

سیستم آینه ها

آینه جانبی تاشو برقی با تنظیم برقی  آینه جانبی مجهز به گرمکن -  چراغ چشمک زن (راهنما) بر روی آینه‌های جانبی

سنسورهای پیش فعال

سنسور باران و برف پاک‌کن اتوماتیک  سنسور جلو و عقب - سنسور فشار باد تایر  سنسور دما

سیستم های پایداری و  کمک راننده

سیستم ترمز ضد قفل (ABS) - سیستم توزیع نیرویترمز (EBD) - سیستم ترمز اضطراری ( EBA سیستم کنترل کشش و پایداری - کنترل بیش‌فرمانی (CSV)

سیستم شیشه ها

شیشه بالابرهای جلو و عقب  برقی 

سیستم صوتی

سيستم صوتي حرفه‌اي (4 بلندگو و 4 توئیتر)  قابلیت پشتیبانی از Bluetooth - USB - CD - MP3  AUX

سیستم مولتی مدیا

صفحه نمایش لمسی 8 اینچی (سفارشی) - سیستمناوبری (سفارشی)  دوربین عقب (سفارشی) - صفحه کیلومتر نیمه‌دیجیتالی

کیسه هوا

مجموعا 4 عدد کیسه هوا برای راننده - سرنشین کناری - جانبی جلو

سیستم تهویه مطبوع

دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه با قابلیتتنظیم برای سرنشینان جلو به صورت جداگانه

سیستم روشنایی 

چراغ‌های جلو زنون  -   سیستم روشنایی ( LED ) اتوماتیک در روز  دارای مه شکن  مجهز به شیشه شور چراغ  تنظیم نور اتومات

سیستم صندلی‌هایجلو

تنظیم 6 حالته دستی صندلی‌ها  تنظیم دستی گودی کمر صندلی راننده  پشت سری (HEADREST) ایمنی جهت جلوگیری از آسیب دیدگی گردن  دارای روکش چرمی

سیستم صندلی های عقب 

سیستم نگهدارنده صندلی بچه با قلاب مخصوص ایزوفیکس  پشت سری (HEADREST) عقب  دارای روکش چرمی

داشبرد

دارد

سیستم ترمزها

دارای سیستم ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکینیروی ترمز EBD  ترمز کمکی  ترمز پارک برقی

سیستمهای کمک رانندگی

دارای کروز کنترل - سیستم کمکی پارک (هشدار دهنده موانع جلو و عقب) - سیستم مدیریت پیمایش  کروز کنترل - سیستم محدود کننده سرعت (SPEED LIMITER )

سیستم فرمان و هدایت پذیری

نیروی کمکی برقی حساس به سرعت

نوع غربیلک

فرمان 4 شاخه مجهز به دکمه‌های کنترلی  دارای روکش چرم 

کروز کنترل

دارد

سیستم امنیتی و حافظتی

دارای سیستم ضد سرقت ایمبولایزر استارت دکمه‌ای (دارای کارت هندز فری هوشمند رنو) سیستم هشدار جهت بستن کمربند سرنشین - محافظ واژگونی  ورود بدون کلید -  قفل مرکزی اتوماتیک درها هنگام حرکت

سیستم سقف

سقف جمع‌شونده برقی  سقف پانوراما

امکانات و شرایط رنو اسکالا کروک

امکانات و شرایط رنو اسکالا کروک

مشخصات فنی این خودرو

این خودرو در کلاس خودرو کانورتیبل قرارگرفته، طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور جلو بوده‌است. رنو اسکالا ، در بازارهای جهانی با پیشرانه‌های متعددی عرضه شد اما در ایران تنها با موتوری 2 لیتری و 4 سیلندر مجهز به سیستم تنفس طبیعیبه فروش می‌رسد.

این پیشرانه قادر به تولید 140 اسب بخار قدرت و حداکثر 195نیوتون متر گشتاور می‌باشد. این نیروی تولیدی توسط جعبه دنده‌ای اتومات سی وی تی (با قابلیت تعویض 6 دنده مصنوعی) به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. طبق کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک با این سیستم حداکثر سرعت 195کیلومتر بر ساعت قابل تجربه است. شتاب صفر تا صد هم چیزی حدود 12 ثانیه گزارش می‌شود.

مصرف سوخت مورد نیاز در مسافت‌های شهری 10.9 لیتر و در مسافت‌های خارج شهری 8.1 لیتر به ازای هر صد کیلومتر می‌باشد. به این ترتیب مصرف سوخت ترکیبی خودرو 8.1 لیتر به ازای هر صد کیلومتر خواهد بود. این شرایط برای هر دو نسخهاسکالا مشابه است و از نظر سیستم فنی تفاوتی در آن‌هادیده‌نمی‌شود.

تجربه رانندگی

شتاب حدودا 12 ثانیه‌ای اسکالا طبق کاتالوگ آن می‌باشد. در شهری مثل تهران که ارتفاعش از سطح دریا زیاد است شتاب خودرو در واقعیت چیزی حدود 14 ثانیه است.  موتور و گیربکسمورد استفاده هماهنگی خوبی با یکدیگر دارند اما هیجان خاصی را ایجاد نمی‌کنند. معمولا خودروهای کروک سیستمی اسپرت دارند و جوانان به آن‌ها جذب می‌شوند و به همین دلیل سعی می‌شود در آن‌ها از پیشرانه‌های پرقدرت و چالاک استفاده شود.

اسکالا کروک اما بیشتر خودرویی خانوادگی است. شتاب اولیه این خودرو ضعیف می‌باشد و این امر از لذت رانندگی می‌کاهد.  اما در دور موتورهای بالاتر وضعیت شتابگیری بهتر می‌شود. این سیستم فنی مزایایی مثل ترمزهای مطمئن، پایداری و هندلینگخوب مخصوصا در سرعت‌های بالا و پیج و خم‌های جاده‌ای هم دارد. 

در جدول زیر اطلاعاتی در رابطه با سیستم فنی برای این نسخه‌را مشاهده می‌کنید:

مشخصات فنی

رنو اسکالا کروک

نوع بدنه

کانورتیبل

حجم موتور

1997 سی سی

نوع موتور

بنزین سوز

محل قرار گیری موتور

موتور جلو

تعداد سیلندرها

4

تعداد سوپاپ ها

16

محور محرک

دیفرانسیل جلو

آرایش قرار گیری سیلندرها

خطی مستقیم

حداکثر توان خروجی

(دور بر دقیقه / اسب بخار)

140 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور خروجی         

(دور بر دقیقه / نیوتن متر)

195 نیوتون متر در 3750 دور در دقیقه

سیستم سوخت رسانی

انژکتوری تزریق مستقیم

ظرفیت باک

60 لیتر بنزین

نوع جعبه دنده

انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته6 دنده جلو

سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)

موتور جلو دیفرانسیل جلو

نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو 

دیسکی خنک شونده

نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب  

دیسکی

تعلیق جلو

مک فرسون

تعلیق عقب

اکسل نیمه صلب

حداکثر سرعت

195 کیلومتر بر ساعت

شتاب 0 الی 100

12 ثانیه

مصرف ترکیبی بنزین

لیتر در هر صد کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو 4

کارشناسی خودر رنو اسکالا کروک از نظر فنی

کارشناسی خودر رنو اسکالا کروک از نظر فنی

بررسی ظاهر و طراحی خارجی خودرو

رنو اسکالا از نظر ظاهری حدی معمول دارد و نمی‌توان آن را خیلی زشت یا خیلی جذاب نامید. نسخه فیس اصلی از سال 2013 و نسخه فیس لیفت از سال 2015 در ایران عرضه شدند که نسخه فیس لیفت از لحاظ ظاهری شرایط خیلی بهتر و عامه‌پسندتری را ارائه می‌داد.

در نمای جلو دو چراغ خیلی بزرگ را در اطراف شاهد هستیم که به نظر بسیاری از افراد زیبایی و جلوه‌ای ندارند. در میان چراغ‌هالوگوی رنو قرار دارد و تنها بخشی نازک و افقی در بخش پایین‌تروجود دارد که نمی‌توان به آن جلو پنجره گفت. در سپر خودرو هواکشی بزرگ، سه تکه و مشکی رنگ تعبیه‌شده است که در اطرافش دو مه شکن دایره‌ای  در قابی فرورفته جای می‌گیرند. پلاک هم بالای این هواکش نصب می‌شود. در این نما از خطوط و برجستگی‌های مختلفی استفاده‌شده که خودرو را کمی عضلانی‌ترنشان می‌دهند.

نمای جانب

در این نما خطی ممتد از چراغ‌های عقب به سمت جلو کشیده‌شدهاست. در بخش پایینی درب‌ها هم برجستگی دیگری را شاهد هستیم قاب شیشه‌ها مشکی می‌باشد و رینگ‌های 17 اینچی (یک اینچ بزرگ‌تر از نسخه هاچ بک) به خوبی با سایر بخش‌هاهماهنگ هستند. هنگامی که سقف خودرو باز باشد، از نمای جانب جذابیت افزایش می‌یابد.

نمای عقب

چراغ‌های عقب هم بزرگ و دو تکه هستند. چراغ سوم ترمز هم بین آن‌ها قرار می‌گیرد. روی سپر خودرو پلاک و دو مه شکن چهار وجهی نصب شدند که این بخش را طبق کارشناسی خودرو رنواسکالا کروک از سادگی محض خارج می‌کنند.  

نسخه فیس لیفت 2015

ظاهر این نسخه بسیار منطقی‌تر از مدل قبلیست و حدودا تمامی تغییرات روی نمای جلو و در راستای بهبود طراحی بوده‌است. در این مدل چراغ‌ها اندازه منطقی‌تر و گرافیک کشیده و جذاب‌تریدارند. لوگوی وسط بزرگ‌تر است و در قابی سراسری مشکی رنگ قرار می‌گیرد و توسط دو خط کرومی به چراغ‌ها مرتبط می‌شود. طراحی کلی سپر جلو مشابه است اما استفاده از خطوط بیشتر و مخصوصا بخش‌های کرومی وضعیت را بسیار بهتر کرده‌است.

نمای جانب به غیر از طراحی جدید و اسپرت‌تر رینگ‌ها تفاوت دیگری ندارد. طراحی کلی نمای عقب هم مشابه استدر جدول زیر اطلاعاتی کلی‌تر در رابطه با طراحی بدنه رنو اسکالا کروک را مشاهده می‌کنید.

مشخصات ظاهری

رنو اسکالا کروک

نوع بدنه

کانورتیبل

نوع شاسی

یکپارچه

نسل (کد اتاق)

نسل سوم مگان کانورتیبل

وزن خالص

1540 کیلوگرم  

طول

4486 میلی متر

عرض

1811 میلی متر

ارتفاع

1435 میلی متر

فاصله محورها

2609 میلی متر

تعداد سرنشین

5

ابعاد و نوع لاستیک ‌های جلو و عقب

205/55R17

 ظاهر خودروی  رنو اسکالا کروک

 ظاهر خودروی رنو اسکالا کروک

 ظاهر خودروی  رنو اسکالا کروک

طراحی خارجی رنو اسکالا کروک فیس لیفت

کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک از نظر طراحی داخلی

کابین اسکالا طراحی به روز و مدرنی ندارد اما به واسطه هماهنگی و چینش مرتب اجزا، فضای کابین دل‌نشین و دوست‌داشتنی تلقی می‌شود. متریال مورد استفاده هم کیفیتش در حد قابل قبولی ارزیابی می‌شود. برخی از آپشن‌های کابین مخصوصا در نسخه‌های فیس قدیم، سفارشی بودند و به این ترتیب ممکن است در بازار تفاوت‌هایی را شاهد باشید که بهتر است با بررسی جامع، مناسب‌ترین گزینه را پیدا کنید.

سیستم مولتی مدیا در بالاترین بخش کنسول میانی قرار می‌گیردو در قسمت تورفته تعبیه‌شده ولی سیستم صوتی و دکمه‌هایکنترلی آن در بخش پایینی کنسول میانی حضور دارند. دو دریچه چهار ضلعی پایین مانتیور قرار می‌گیرند و سیستم تهویه مطبوعو دکمه‌های تنظیماتی آن هم پایینشان قرار دارد. چیدمان در بخش‌های مجزا و مشابه هم به خوبی شکل‌گرفته است.

فرمان خودرو چهار شاخه است و خوش دست می‌باشد. در میانش لوگوی رنو و روی شاخه‌هایش دکمه‌های کنترلی را شاهد هستیم. پنل کیلومتر شما طبق کارشناسی خودرو رنو اسکالاکروک در  سه بخش دایره‌ای جداگانه و با سیستم نیمه دیجیتال اطلاعات فنی مختلف را به راننده نشان می‌دهد

رنو اسکالاهای موجود در ایران معمولا تریمی مشکی و قرمز رنگ دارند که فضای نسبتا اسپرتی را ایجاد می‌کند. کابین خودرو امکان گنجایش 5 سرنشین بزرگسال با قد متوسط را فراهم می‌کند. نسخه‌های فیس لیفت در بخش طراحی داخلی تغییر خاصی را تجربه نمی‌کنند.

طراحی داخلی خوردو  رنو اسکالا کروک

طراحی داخلی خوردو رنو اسکالا کروک

بیشتر بخوانید:

بررسی مزایا و معایب

در این مقاله بدون پرداخت هزینه کارشناسی خودرو رنواسکالا کروک به بررسی ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. تا اینجا به خوبی با رنو اسکالا کروک آشنا شدیم و در ادامه به صورت خلاصه برخی از مزایا و معایب این خودرو را مشاهده میکنید: 

مزایا:

• هماهنگی پیشرانه با جعبه دنده
• کابین دل‌نشین
• اشتراک برخی قطعات فنی با مگان
• کیفیت ساخت بالا
• پایداری در سرعت بالا
• ایمنی خوب

معایب :

• واردات محدود
• موتور ضعیف برای یک کروک
• قیمت بالا نسبت به رقبا
• خدمات پس از فروش ضعیف
• بازار دست دوم بسیار کم رونق

رنو اسکالا کروک بخریم یا نه!

در مطلب کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک مزایا و معایب مختلفی گزارش شد. شما برای خرید خودرو مورد علاقه خود باید این موارد را با هم مقایسه و با توجه به نیازتان تصمیمگیری کنید. در بازارهای جهانی اسکالا کروک به عنوان خودرویی اقتصادی و قیمت مناسب به فروش می‌رسد اما در ایران قیمتش خیلی اقتصادی نیست و اگر ایرادی هم به آن وارد می‌شود بیشتر به دلیل همین قضیه است.

اگر خودروی کروک می‌خواهید و نمی‌توانید خیلی خرج کنید، اسکالا کروک می‌تواند گزینه‌ای منطقی برای شما باشد اما قبل از خرید باید آگاه باشید که بی‌سقف بودن این خودرو به معنی امکانات رفاهی متنوع یا سواری پرشتاب و هیجان انگیز نیست. اسکالا بیشتر برای رانندگی‌های عادی و شهری وضع مناسبی دارد.

اسکالا کروک‌های موجود در بازار بین بازه 2013 تا 2016 عرضه شدند و در حال حاضر همگی کارکرده هستند پس حین خرید هم لازم است سلامت آن‌ها با دقت و تخصص بررسی شود. و هم قیمت‌گذاریشان با توجه به نظر کارشناس و وضعیت خودرو باشد.

رنو اسکالاهای فیس لیفت ظاهر دل‌نشین‌تر و عامه‌پسندتری دارند ولی هر دو نسخه امنیت خوبی برای سرنشینان ایجاد می‌کنند و پایداری و سطح سواری قابل قبولی دارند. در نهایت این شما هستید که انتخاب می‌کنید اسکالا کروک برایتان مناسب است یا خیر.

بهترین کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک

بهترین کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک

رقیبان خودرو رنو اسکالا کروک

بازار خودروهای کروک در ایران خیلی تنوع خاصی ندارد. اگر کسی تصمیم داشته‌باشد خودرویی از این کلاس خریداری کند باید بین مدل‌های بسیار لوکس و میلیاری مثل مازراتی گرنکابرینو انتخاب کند که بسیاری از پس همچین هزینه‌ای بر نمی‌آیند. یا باید از خودروهای دست دوم و بسیار قدیمی مدلی را برگزیند که با احتمال زیاد بسیار پر خرج هستند و استهلاک زیادی داشتند.

اگر با هیج کدام از موارد بالا موافق نیستید، رنو اسکالا می‌تواندگزینه‌ای منطقی‌تر باشد که هم قیمت پایین‌تری دارد، هم می‌توانیدنسخه‌های کم کارکرده‌تر آن را پیدا کنید و شرایطش هم شاید خیلی عالی نباشد اما قابل قبول است.

نتیجه گیری

در این مقاله به کارشناسی خودرو رنو اسکالا کروک و ویژگی‌های مختلف آن پرداختیم. این خودرو با وجود کیفیت ساخت و شرایط قابل قبول، به دلیل واردات خیلی محدود و خدمات پس از فروش ضعیف بازار دست دوم خوبی ندارد. اگر شما با این موارد مشکلی ندارید، این کروک فرانسوی در صورتی که هنوز هم سالم باشد گزینه منطقی‌ای برای شما ، اگر به دنبال کروک‌های قیمت مناسب هستید، می‌باشد.

نظرات
نظر خود را وارد نمایید. بسته

درخواست سریع کارشناس (برای تماس کلیک کنید)